Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Immolatiel #29 üzenetére
Ja most láttam csak, hogy nem is arra a hozzászólásra írtad ezt amire én gondoltam, így meg aztán teljesen értelmetlen amit írtál, mert ott semmi ilyenről szó sincs, hogy ezt oda kellett volna írjam, tehát ezt hívják nettó belekötésnek, de elnézem ezt egy kezdőnek, biztos akartál valahol egy plusz hozzászólást, hát nem igazán jól sült el
-
válasz
Immolatiel #29 üzenetére
Oh bocsánat nem azt írtam, hogy szerintem, hanem, hogy "nálam" .ekkora hibát véteni, megyek is a sarokba, szöveg értelmezés ülj le egyes egyes😂
Új hozzászólás Aktív témák
gp A „japán szerepjáték” mára műfajjá vált, nem pedig explicit meghatározássá – és az utóbbi években egyre több nem-japán fejlesztő alkot e stílusban. Most egy francia csapat igényes próbálkozása érkezett meg.
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest