Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.mich
tag
Engem is kivetnek az élményből a tipikus jrpg-k, pedig isten lássa lelkem mindegyiknek adtam esélyt. Azért ebben is vannak ám butaságok, pl. egyes szörny dizájnok, akkor van az a falu azokkal a debil lényekkel, vagy az owerpowered esquie. Habár párbeszédek terén hét óra elteltével sem vettem észre arcpirító dolgokat. Sőt, a szinkron kifejezetten tetszik, az arc animációk/átvezetők pedig nagyon igényesek. Látszik is, hogy ebbe ölték minden erőforrásukat, mert legyünk őszinték, a játéktér elég statikus. Ráadásul olyan gyakran váltakoznak a színek, amiről egy kalsszikus FreddyD kritika jutott eszembe: [link]
Na de a statikusság: aláállsz egy csordogáló víznek, nem történik semmi, a növényzet nem hajlik el a lábunk alatt, a lövéseink semmi másra nincsenek hatással csak a széttörhető ládákra/hordókra. Ja és szájmozgás sincs mindehol: táborban a karakterek között van, de azon kívül minden mással csak felirat. Aki azt mondja, hogy ez jrpg-s sajátosság, igaza van, viszont itt akkor sem egységes a dolog -- és bárcsak ennyi lenne a baj minden hasonló játékkal, zabálnám mindet!
-
sz.mich
tag
Abszolút megérdemelt. Lesz ez még több is!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Alig néhány napja jelent meg a játék, máris átlépett egy fontos mérföldkövet.
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Nők, nőügyek (18+)
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest