- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
válasz
Astroboy #141 üzenetére
Ja és még valami: a végtelen büdzsé persze megöli a játék lényegét, mert így, hogy az elejétől nem kell törődni semmivel már nem nagyon van kihívás.
Ellenben valószínűleg csak így lehet TÖKÉLETES felépítésű várost alkotni, mivel az elejétől tudatosan lehet tervezni, és így nem kell pl. az ipar áthelyezésével szopni majd 300 évet várni a szennyezések eltűnésére, vagy túlzsúfolt utakat szélesíteni a jobbágyok kárára.Egy hónapja vettem a játékot, azóta azt hiszem a nyolcadik várost építem fel, de eddig ~ 100k körül mindnél kibuktak a saját tervezési butaságaim következményei.
Na ennél a csalós utolsónál tanultam az eddigi hibáimból, és próbáltam tényleg mindenre figyelni, meg is lett az eredménye: minden szuper-zöld (polgári elégedettség minden téren +8 / +12), mindenki boldog és dübörög a gazdaság.
Persze ehhez kell a nullára húzott adó, az ingyenes közmű-szolgáltatások és free utazás.
De mégsem az igazi, csalónak érzem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Morbid Metal - Demót kapott a hack&slash akciójáték
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest