Hirdetés
-
GAMEPOD
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
válasz
daimonion #9979 üzenetére
Sziasztok. Az imént feltettem próbaképpen ezt a Cloud Antivirust. Első percekbe kicsit felhúzott hogy jópár telepítőmet szó nélkül beletette ebbe a Sandboxba és utána nem is engedte máshogy inditani( vagy csak én nem jöttem rá akkor még,hogy hogyan lehet). Viszont nézegettem ezután a beállításokat és az "Auto-Sandbox engedélyezése" résznél én átállítottam erre" Kérdés a nem megbízható alkalmazásoknál". Kérdésem hogy így teljes biztonságba vagyok? Csak ingyenes/freeware programjaim vannak,régóta beváltak.
-
Dumi86
senior tag
Én meg még mindig nem jöttem rá erre a Comodo hibára ami nálam van. Viszont egy biztos cserélnem kell így másikra sajnos,pedig amúgy tetszene a program.
-
Dumi86
senior tag
válasz
F_Zolee #9290 üzenetére
A friss 8as stabil verzió csinálja ezt. Semmit nem állítottam benne,több mint egy órája frissit és már nagyon sokadjára se tudja leszedni a frissitést. Nem értem mi a gond. Internet sebességem egyébként megvan,szóval nem lehet ez a gond.
Szerk.: egyszer 208megát akar leszedni utána meg 246ot,de egyiket se bírja leszedni.
-
Dumi86
senior tag
Elsó frissitést miért csak kb a 10ik próbálkozásra képes megcsinálni ?
Ennyiszer kell kézzel rányomni a Javításra. Mindez tiszta rendszeren próbálva most. Jó a program,de ez így egy eléggé nagy hiba szerintem. 1óra alatt nem tudja leszedni az első frissitést.
-
Dumi86
senior tag
válasz
daimonion #9275 üzenetére
Azóta már megtörtént amit irsz
Szerintem mostanába nem lesz a gépemen Avast. Ég és föld a kettő. Felfrissült a gép most. Nincs akadozás,nem tölt annyit,böngészés is gyorsabb. Jól sikerült az új Comodo
Ami miatt cseréltem az avastot az mind javult látványosan. Gondolom friss rendszeren még látványosabb lenne.
-
Dumi86
senior tag
Most "végzett" kritikus frissitési hibával... Ilyet még egy virusirtónál se láttam soha
-
Dumi86
senior tag
Felénél megált a frissités mintha végzett volna... De ugyanúgy elavultnak írja az adatbázist. Rányomtam a javitásra és kezdi előlről a letöltést... Itt valami gubanc van.
-
Dumi86
senior tag
Fél órája tölti a több mint 200 megás adatbázis frissitést és még nincs 20%nál
Ez normális vagy nálam lehet gond ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest