Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
laceszgamer #669 üzenetére
Nem azért szidom mert cod hiszen nekem is van eredeti codom korábbi részből... azért kritizálom mert tényleg nem győzött meg a béta (aminek elsődleges célja ez, lássuk be... sokat már nem fognak patchelni rajta 1 hónappal a megjelenés előtt, nov 3án 95%ban ezt kapod hidd el) és szerintem egy ilyet kifosni 2017ben ez már elfogadhatatlan számomra.. De persze neked lehet még ennyi elég, nekem már kevés.
Azért mert ww2 még nem fogom jobban elnézni a hibáit. Sőt épp ellenkezőleg. Itt volt a lehetőség hogy nagyot alkossanak, te is látod mi lett belőle. Plusz a másik topikban (a bétás hír cikk) is legtöbben szidják mintsem dícsérnék a játékot
ja és mostani steam állás: 19,887 értékelés megjelenítve ( Többnyire negatív ) ebből csak 27% a pozitív... kitudja ha így halad még rekord is lesz belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eredeti játékok OFF topik
- Last Epoch
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest