Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ashes of Creation (MMO)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Last Epoch
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
Euromail #664 üzenetére
Szar. De tényleg.
Steam userek szerint is:
10,327 értékelés megjelenítve ( Többnyire negatív )
Ez mostani állapot... majd linkeljétek be az open béta végén is a számot.Mindenki ugyanazzal a fegyverrel megy, a pályák zsúfoltak, a színek túlságosan hasonlóak, sokszor nehéz megkülönböztetni a társakat az ellenféltől sötétebb helyeken, a fegyverek hangja borzasztó. A női hörgések meg nyavajgások meg csak hab a tortán.
Ja és a hitreg szar, főleg ez killcameknél látszik, olyan lövéseket is bead ami szánalomra méltó. A legtöbb meccsen ahol voltam ott röhögötek a chatben hogy milyen hitreges killcam van már megintÉn elmentem lvl10-ig, de bőven elég volt. Semmi innováció nincs, ugyanaz mint eddig csak átskinezve. Akinek az tetszett annak ez is fog, de a WW2 téma nem menti meg azok szemében akik most már ennyi idő után kicsit többet akarnak, mint egy "újabb év, újabb cod" részt.
Most töröltem le és nem is bánom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest