Hirdetés
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Utálok amerikai játékossal összekerülni. Az hagyján, hogy laggol mint barom, de mellette még paraszt tahó az összes. Most jól kiosztottam egyet, de mellettem állt egy holland meg egy francia is.
Érdekes mindenki csak paraszt amerikait lát a játékban egy normális nincs.
Beképzelt hülyék. -
keIdor
titán
Na ma sniperrel nyomtam 1bullet2kills-t.
Méghozzá 2 fejes volt.
-
keIdor
titán
OMG... ma Search and Destroy-ra mentem 9v9 mondom WTF.
Erre kinyírok valakit és level70. -
keIdor
titán
Látom nem csak én futok össze hackerral.
-
keIdor
titán
Most lett elegem a cheaterekből! Nem igaz hogy bárhova megyek egy mindig csal!
Pofátlan módon lekövet a falon keresztül és még büszke is arra amit csinál, és az én anyámat mert rászóltam.
Most tele lett a tököm ezzel az óvodással teli játékkal! Kivágtam rá 16 ezret összesen, hú de bánom!Amúgy én még hacker hostal nem futottam össze, de most jó ideig rá se nézek erre a rohadt játékra az biztos!
-
keIdor
titán
Carnival irtó szar lett...
-
keIdor
titán
Tegnap este tök jó hangulatú helyre kerültem. Semmi anyázás nem volt, csak móka és kacagás... egy holland srác volt a host, jó fej volt, meg volt egy norvég csaj is, az is rendes volt, mindkettő fel is vett Steam Friendsbe, úgyhogy biztos megyünk még együtt játszani a jövőben.
Jó volt úgy játszani, hogy nem volt se noobozás, se cheaterezés. (se cheater, mert azt kikergettük) Én, egy angol srác meg a holland host elkezdtük követni meg baszogatni amíg le nem lépett. Sajnos 2 cheater is feljött, mindkettő 5 percig bírta.Mindenki ilyen lenne béke lenne a földön, csak az a gond, hogy sok 15 éves pöcs játssza ezt a játékot.
Mod: Ja, akik meg feljöttek meg is hegyezték, hogy ilyen jó hangulatú szerveren még nem jártak.
-
keIdor
titán
Na, ma egy magyar gyerek hozta a formáját... volt fent valami WotB klán féleség játszani, 5-en voltak egy csapatban. Amikor felmentem már láttam, hogy ugatnak a külföldieknek rendesen.
Search and Destroy ment. Én öltem meg az utolsót közülük, majd visszajátszásba mutatta a kill-t.
Majd mikibe beböfögte, hogy köcsög csíter, magyarul, persze ő nem tudta, hogy én értem amit mond. Mondom gyökér magyar látom hozod a formádat, majd leléptem.
Ekkora majmot, élőben az ilyennek biztos nincs ekkora pofája.
Az ilyen egy ölésből, amiben semmi gyanús nem volt, elkezd csíterezni... az ilyenen kísérleteznék legszívesebben, nem az állatokon. -
keIdor
titán
Nálatok is szar ez a szar?
Folyamatosan kidobál No Steam connected, vagy valami ilyesmi hibával, meg hostot sem talál.
Epic Fail már nem tudom hanyadszorra... Black Ops-ot asszem konzolra szerzem be, elegem van, hogy le vagyok szarva, ha PC-n játszom. -
keIdor
titán
válasz
Black Dragon #16765 üzenetére
Co-op más tészta.
Az online Single Player.
-
keIdor
titán
válasz
Black Dragon #16759 üzenetére
-
keIdor
titán
Különben annyi cheater van manapság a multiplayer játékokban, hogy erősen agyalok már rajta, hogy erről is le kéne szokni.
-
keIdor
titán
Még én se futottam bele ilyen szerverbe, bár én eddig csak 65 óra körül játszottam a játékkal össz-vissz.
Azért az annyira nem rossz, ha egy nap 2 Prestige-t is teljesítesz.
Amúgy is baromságnak tartom ezt a 10 Prestiget. Csinálja az végig, akinek 100 anyja van. -
keIdor
titán
Elértem a sima 69-es szintet.
Ha benyomom majd a Prestige-t akkor pontosan mit is kell újra kezdeni?
Nem tudom megéri-e... -
keIdor
titán
Jók lettek az új mapok.
Kemény hogy mindenhol van level hackos kis köcsög!
Mondom az összes kis hacker szerencsétlent ki kellene banolni és még ő volt felháborodva, hogy hogy képzelem, meg ez nem is a szintről szól, hanem a skillről.
Jól el is küldtem a pitsába!Érdekes én még sima 68-as vagyok mégis meg tudom állni, hogy ne hackeljek...
Nov. 10-e óta megvan a játék amúgy.
-
keIdor
titán
77%-nál a Steam úgy döntött nem válaszol.
-
keIdor
titán
Próbálgassatok ti is valami távol keleti szerót. Vagy közel keletit, az arabok úgyse tolják ezt szerintem.
-
keIdor
titán
Kambodzsa szerverről nekem jön a cucc.
-
keIdor
titán
válasz
jegenye77 #14449 üzenetére
Nyugaton egy átlag 3000€-s fizetésnél nem nagy dolog ez a 14€.
Párizsban vagy Londonban pl. ebből a pénzből nem kapsz két hotdogot sem.
Szóval sokat eladnak ebből is, csak nekünk magyaroknak fáj ennyire.
De egyébként lehúzás is egyben, mert ezért pénzt kérni...Szégyen!
-
keIdor
titán
[link] - nézzétek magatok. Ezért bizony fizetni kell.
-
keIdor
titán
Most fizettem 3.600Ft-ot egy rohadt DLC-ért, menjen az Activision a büdös fenébe...
Ennyi pénzt kíváncsi leszek megért-e. -
keIdor
titán
Én level hackért is banolnék.
Egyébként nekem Nov. 10-e óta megvan és még csak sima 60-as vagyok.Annyira nem fog már meg a játék, inkább Forza 3-azom mostanában, meg újratolom a GTA4-et. És persze várom a 2010-es játékokat (Bioshock 2, Bad Company 2, Aliens vs. Predator, Gran Tourismo 5 stb.)
-
keIdor
titán
válasz
jozefgucci1 #6401 üzenetére
Én még UO-ban próbáltam a WH-t. Volt egy szerver, amin csak puska volt, és csak harbor ment. Azt hiszem puskás öcsik néven futott. Na oda csak csíter ment fel játszani és az volt a lényeg, hogy mindenki WH-val tolja a másik ellen.
Jó persze tévedtek fel rendes játékokos is, de 80% mindig csíter volt. Ha beálltál valami fal, tárgy, bármi mögé, és basholni kezdtél, akkor a WH-s látta, és "visszabasholt".Így kérdeztük meg egymástól, hogy te is WH-zol. Ha visszabasholt, akkor igen.
Marha nagy poén volt.
Havernál meg kipróbáltam az Aimbot-ot sima CoD-ban.
Carentan-nál ugye az amcsi kezdő tiszta bokros volt, semmit nem lehetett látni.
Az aimbotba meg be lehetett állítani automatikus lövést, így nekem csak a W gombot kellett nyomni, semmi mást.Ott az amcsi kezdőnél kb. 1 perc alatt sikerült 16 fejest lőnöm, és még csak meg se haltam.
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
Scooby Dou #6031 üzenetére
Csak fegyver Challenge, vagy minden?
Így nyomja be a farkam, hülyeségnek tartom. Én Marathon-ra, Scavange-re meg minden idiótaságra gyúrtam, és nem vagyok hajlandó a 0-ról kezdeni. -
keIdor
titán
válasz
Svájcinéger #5993 üzenetére
Nekem ilyen gugolós, lassan menős játékstílusom van. Nem rusholok, de nem is kempelek, legalábbis 10s-nél nem többet.
Ezért is jó a szívverésérzékelő cucc, szeretem mikor rusholnak felém, én látom meg hallom is, hogy honnan fog jönni és leszedem minden körben.
-
keIdor
titán
Igen a fegyverek miatt valóban jó.
Polllen: Nekem mindig kell egy cél. Ezért se tudok már játszani az UO-val, vagy a CoD2-vel. Régen tudtam, CoD4 óta nem, mert nincs rang, a stat meg nem érdekel.
Nekem mindig kell egy cél. Assassin's Creed 2 is már ki van tolva, 90 akárhány %-on vagyok, de még mindig van mit csinálni, ezért játszom vele. Left 4 Dead 2-ben, sőt még az első részben is van Archievement, amit meg kell csinálni, és ez hajt előre!
Nem karaktert akarok én fejleszteni, csupán KELL egy cél! -
keIdor
titán
Megint elég szar az IWnet. Ground War, HQ Pro, Sabotage, Domination és CTF nincs 100 ping alatt.
Ezekkel szoktam tolni, na mindegy, akkor Assassin's Creed 2 marad, azt majd este újra ránézek.
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
1d 13h
-
keIdor
titán
Már megint egy rakás fos az IWnet.
-
keIdor
titán
Mindent a szívverésjelzőnek köszönhetek!
-
keIdor
titán
Kéne menni játszani.
-
keIdor
titán
válasz
Godlike #5355 üzenetére
Jaja. Meg is figyeltem, hogy külföldin nem is irkálnak semmit. Se egy hello all, de egy bb all, se egy fuck your mother, se semmit. Játszani mennek fel.
Miért megy fel a magyar? chatelni, sok cheatelni, másokat baszogatni, másoknak beszólni és még sorolhatnám.Balkán, ahogy mondod.
Én általában csak magamban anyázok, meg üvöltözve itthon, hogy még az utca végén is hallják.
-
keIdor
titán
Fú de felbaszott ez a nyomorék Wormmaister!!! Csak a GL ment, **rva istenit bele!
Statján meg is látszik... -
keIdor
titán
Uhh, erről sajnos lemaradtam.
-
keIdor
titán
válasz
Baloghjanos #5199 üzenetére
Benne vagyok.
-
keIdor
titán
válasz
LamaCube #5172 üzenetére
Igen a nők biológiai órája más, de nem biztos, hogy az igazi is 36 éves lesz... lehet fiatalabb, lehet idősebb. Viszont több nőt ismerek, akik szintén karrierre mennek elsőnek, majd család.
Persze lehet családdal is szórakozni, de más. Nehezen tudom elképzelni azt, hogy az asszony otthon van az egy éves gyerekkel, én meg fogom magam, és elmegyek bulizni.
A csajozást se tudnám megállni... akkor már meg halálra van ítélve az egész.
Barátai sincsenek?Az szerintem nem ennek köszönhető.
DonMedve: Dehogy haragszom, tudom én is, hogy az az alap.
S Mercit se azért, mert drága, meg rohadt kényelmes, hanem azért is, mert egy tank. Ha belemegy egy idióta, akkor nagyobb az esély a túlélésre. Nem azért adnám a segge alá, hogy keménykedjen vele, hanem, mert félteném, és inkább legyen egy több, mint 2 tonnás dögben, mint egy 1 tonnás akármiben. A drága sulit se azért fizetném, mert ki lehet tűnni vele, hanem azért, mert ha elvégzi könnyebb dolga van.
Meg én nem vagyok egy hűséges tipus, valaki szerint hiba, valaki szerint nem, de így nem megy hozzá senkihez, az tuti. Azt majd vagy változom, vagy nem...
-
keIdor
titán
válasz
DonMedve #5166 üzenetére
Jaja, én nem is tagadom, hogy tipikus "divat majom" vagyok ilyen téren, engem is a pénz érdekel csak... egyelőre.
Viszont nem szabad belevágni, ha nem tudod fenntartani a családodat. Van már több ismerősöm is, akik a 20-25 között vannak, van feleségük, férjük, de anyagi okok miatt nem mernek gyereket vállalni. Én ezért se akarok belevágni jó sokáig. Karrier is egyrészt magam miatt, másrészt azért kell, hogy mindent meg tudjak adni a gyerekemnek később, meg szeretném, hogy "nyugatibb" társadalomban nevelkedjen, meg ahol jó a közbiztonság. (nem kívánok ezen vitázni, nem is ezért írom)
Ha akar, és ha lesz pénz, akkor jó drága helyen is tanulhat. Ha telleni fog S Merci-re, akkor 18 évesen veszek neki egy S Mercit. Persze kevés esély van erre, de ha lesz, akkor meg fogja kapni, mindenből a legjobbat szeretném neki. Persze nem akarok belőle elkényeztetett embert nevelni, csak a legjobbat akarom. Meglátjuk mi lesz 15 év múlva.Egyelőre nőt se azért keresek, hogy vele éljem le az életemet.
-
keIdor
titán
válasz
Baloghjanos #5139 üzenetére
Egyetértek, arany középút a helyes.
Én 21 vagyok, engem feleség és gyerek még legalább 10-15 évig nem fog érinteni, élni akarok még és karriert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Noctua 4080 Super
- HP Elitedesk 800 G5 és G6 mini PC i5 9500 v. i5 10500// 16GB Ram // 256GB NVMe számla + gari több db
- Dell Precision 3440 és 3450 Core i7 10700 vagy 11700 // 32GB Ram // 512GB NVMe számla + gari több db
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest