-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabozeee
aktív tag
válasz
vzsolo2225 #8476 üzenetére
Igaz kicsit megkésve, de BUÉK mindenkinek..
Ismét megkezdődött a munka, úgyhogy ráérek PH-t olvasgatni.Az ünnepek alatt úgy gondoltam itt az ideje szétnézni más európai szervereken. Így utólag nem bántam meg. A német szervereket kifejezetten ajánlom, persze a PH-s szerót követően. Szóval ott MÉG nincsenek csíterek, nem anyázik senki, és nem annyira "profik" mint a magyarok..
Játszott már valaki 54-es szerveren?? Állat, és még így is benthagyták a konténeres (nem tudom a becsületes nevét) pályát, na az ott értelmetlen volt, 54-en ekkora helyen...
vzsolo2225: nem válaszba akart menni sry
boci_83: ez tényleg működik?? Minden indításkor beírod vagy át kell írni a cfg-ben?[ Szerkesztve ]
Hala Madrid :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Villanyszerelés
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest