-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
Tudtok ajánlani valami Promod-os szervert ahol nem csak egy csipát lehet elvinni térfelenként?
Illetve olyan alternatíva is jó ahol nem annyira magas a színvonal, mint mondjuk a Dignitason vagy a Fanatic szerveren (ezt a kettő Promodos szervert ismerem). Mert az a bajom hogy ezeken ha nem vagyok benne az első háromban a snipával akkor megy a flémelés hogy miért vittem én el. És a színvonal ezeken a szervereken sokkal nagyobb mint az átlag helyeken és a sok AK-s állat még megöl engem ha snipás kicsi szárnyaimat próbálgatom...Szal valakinek ötlete van?
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest