-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
Cheesus
senior tag
válasz malystryx #16250 üzenetére
2: Jól gondolod. Az a "szépsége" annak a challenge-nek, hogy nem, tudod befolyásolni milyen fegyvert ad neked a játék, kvázi arra kényszerítve téged, hogy minél több Gunfight-ot nyomj Emlékszem nekem elég szenvedős volt. Mivel haverokkal multizok csak, a végén már megkértem az egyiket hogy ha épp smg-s kör volt, hogy forduljon a fal felé, és még véletlenül se lőjön le senkit
#16252 - csuzda: Egész pontosan melyik multis küldetésekre gondolsz? Az Officer Rank, vagy amik simán a Challenge fül alatt vannak?
[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
válasz malystryx #16250 üzenetére
1. Barrack/Rank progression-ra gondolhatsz szerintem.
2. Nem tudom, nem játszok gunfightot.Nekem az lenne a kérdésem, hogy a nem teljesített multis küldetések a szezon után is megmaradnak? Az én logikám szerint nem, mert fölötte írja, hogy mikor ér véget a szezon. Egyik barátom szerint megmaradnak, de annak ellenére, hogy a játék megjelenése óta játszik nem akarok neki hinni
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kuponkunyeráló
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- HANNS-G HI221D 22 LCD Monitor
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO 5 /RYZEN 7-7735HS/16GB 512SSD NVIDIA RTX 3050TI 4 GB 144Hz
- Samsung SyncMaster 2243 22 LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest