Hirdetés
-
GAMEPOD
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cheesus
senior tag
válasz
malystryx #16250 üzenetére
2: Jól gondolod. Az a "szépsége" annak a challenge-nek, hogy nem, tudod befolyásolni milyen fegyvert ad neked a játék, kvázi arra kényszerítve téged, hogy minél több Gunfight-ot nyomj
Emlékszem nekem elég szenvedős volt. Mivel haverokkal multizok csak, a végén már megkértem az egyiket hogy ha épp smg-s kör volt, hogy forduljon a fal felé, és még véletlenül se lőjön le senkit
#16252 - csuzda: Egész pontosan melyik multis küldetésekre gondolsz? Az Officer Rank, vagy amik simán a Challenge fül alatt vannak?
-
csuzda
aktív tag
válasz
malystryx #16250 üzenetére
1. Barrack/Rank progression-ra gondolhatsz szerintem.
2. Nem tudom, nem játszok gunfightot.Nekem az lenne a kérdésem, hogy a nem teljesített multis küldetések a szezon után is megmaradnak? Az én logikám szerint nem, mert fölötte írja, hogy mikor ér véget a szezon. Egyik barátom szerint megmaradnak, de annak ellenére, hogy a játék megjelenése óta játszik nem akarok neki hinni
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Gurulunk, WAZE?!
- Okos Otthon / Smart Home
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Marathon (2025)
- Motoros topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest