Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
válasz macilaci78 #121410 üzenetére
Igazabol az a gondom, hogy mar nem Bp-n elek, tehat a gyori atvetel lett volna idealis a Click n Collect egisze alatt, es akkor a ceges dobozos autot csak Gyorig kellett volna elvinni. Na mindegy, koszi azert, megoldjuk akkor mashogy.
hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz macilaci78 #121407 üzenetére
Hat, valami hasonlo lesz, csak a 800k nem egy kanapebol jon ossze, 30+ dobozt jelent ez, ugyhogy komoly logisztikat igenyel, meg azert osszesen 560kg.
hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz MrSealRD #121382 üzenetére
Igen, a kiulos Brotpekseg-es resz bejott.
Mas: nem tudjatok, hogy az IKEA Click n Collect mikor fog eletre kelni? Kb. 800k ertekben lenne rendelesem, amit 1000km-re vinnek (ceg fizeti a koltoztetot, kint dragabb lenne es bonyolultabb), de igy nem tudom megoldani...
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
-
vans?
őstag
Koszi mindenkinek, talan a Villa Bagatelle jo lesz, bar kicsit dragallom.
hábm bábm
-
vans?
őstag
sziasztok,
tudnatok ajanlani kesoi reggelizeshez vasarnapra egy helyet, ahol lehet parkolni is? idealis esetben a XI. ker es kornyeke, indokolt esetben mashol is lehet.
koszi!
hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz FoxiestFox #120173 üzenetére
Nalunk a szonyeg kivetelevel minden az IKEA-bol van (oke, konyhaszekreny sem), parades jol nez ki a lakas. Eddig minden baratunknak / csaladtagunknak ez volt a velemenye 3 ev alatt.
hábm bábm
-
vans?
őstag
sziasztok, mivel 2 eve mar Bp-n elek, szeretnek turistakent tanacsot kerni megyunk eskuvore felesegemmel, es a hetveget fenn toltjuk.
tudnatok ajanlani kiallitasokat / muzeumokat, ami nem egesz napos elfoglaltsag?
tudnatok ajanlani ettermeket (olasz foleg) a 8. ker kornyeken?
koszonom!
hábm bábm
-
vans?
őstag
sziasztok,
Budagyongye plaza kornyeken (vagy max. Moszkva) holnap delutan hol lehet enni valami gyorsat, de minosegit? minoseg alatt mar a KFC is megteszi jelen helyzetben
koszi!
hábm bábm
-
vans?
őstag
sziasztok,
Office 365 eves elofizetes nem erdekel esetleg valakit?
hábm bábm
-
vans?
őstag
Honlapon nincs fent es csak delben nyitnak, szoval telefon sem az igazi. Nem ettel meg ott szep kartyaval ezek szerint mindegy, fizetek is ha ugy van, koszi!
hábm bábm
-
vans?
őstag
Multkor is ajanlottad es ott ettunk a diplomaosztom utan, zseni hely, csak nem tudom a szep kartya mukodik-e
hábm bábm
-
vans?
őstag
Sziasztok, tudtok olyan ettermet max 15 lerc autoutra a Villanyi utrol, ahol lehet parkolni (raadasul nem dragan), lehet esetleg szep kartyaval fizetni es jo? Most kene ebedre, szoval bizok bennetek! Koszi
hábm bábm
-
vans?
őstag
sziasztok,
ebed otleteket tudnatok adni? Gyakorlatilag barmilyen mufajban, kb. 2k/fobol azert lehessen enni, nem kell fancy.
Vapiano milyen most? Burgerezokbol mi ajanlott a belvarosban? (Magic Burger kiesik most, pedig azt szeretem)
Valami salatas hely is jo lenne esetleg.
koszi!
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
vans?
őstag
sziasztok,
van valami megtekintesre erdemes kiallitas (barmilyen) jelenleg a varosban? (vagyis nem jelenleg, dec 9-re kene)
koszi!
hábm bábm
-
vans?
őstag
sziasztok,
Office365 elofizetes erdekel valakit a topikbol?
hábm bábm
-
vans?
őstag
sziasztok,
befizettem neten a kotelezo biztositast a kocsira, de nem jott semmi visszaigazolo mail vagy barmi, amit be tudnek tenni a forgalmiba... (a fizetes sikeres volt) Kesobb kuldenek valamit, vagy hogy van ez?
koszi!
hábm bábm
-
vans?
őstag
Koszi a Di Raffaello-s tippeket sracok, tegnap parades orakat toltottunk ott el. Talan eloszor volt olyan, hogy mindenkinek (10 ember) maradektalanul bejott az etel, desszertek, meg a limonade is zseni volt, minden... A felszolgalok udvariasak, kozvetlenek, kedvesek voltak, van egy jofej nyul is az etteremben, a gyerekek is tok jol elvoltak, nagyon jo hely. Es 30k-bol megusztuk 10 fore. Ajanlani fogom mindenkinek en is, az biztos.
hábm bábm
-
vans?
őstag
sziasztok,
XI. ker-ben vagy a kozeleben jo ettermet tudtok ajanlani diplomaosztos ebedhez?
hábm bábm
-
vans?
őstag
Saint, keblemre! Uj melohelyen 90%-ban nok vesznek korul, raadasul videken... Elkepeszto. Pletyka, karomkodas, trogerseg, minden.
hábm bábm
-
vans?
őstag
Szerintetek ha utolag rajottem, hogy tul alacsony osszeget mondtam be interjun berigenynek, az esetleges kesobbi bertargyalason lehet meg rajta faragni? Vagy azt mondjak, hogy ekkor es ekkor azt mondtad ennyiert eljonnel, ugyhogy ennyit adunk, es kalap? Volt mar ilyen veletek?
hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz Magnum_ #65126 üzenetére
Regen hasznaltal mar iOS-t biztos, en legszivesebben mindenkinek vennek a csaladban a 93 eves nagyit kiveve talan... Nagy ikonok, szepen novelheto betutipus, felolvasas, jol mukodo Siri es diktalas, stabil, abszolut egyszeru, viszont minden benne van (ja blutuszon nem lehet kepet kuldeni meg widget sincs...) es gyonyoru a cucc is meg a rendszer is.
#gyokerapplefanboy #leultem
hábm bábm
-
vans?
őstag
Koszi mindenkinek, forrasmegjelolessel beteszem, csak nem ezzel fognak foglalkozni. A ceg szeret ugyis, nem fognak beperelni.
hábm bábm
-
vans?
őstag
Jogaszok: allamvizsga vedesen hasznalhatom mindenfele jogi hercehurca nelkul a ceg logojat a preziben? (mar nem vagyok a cegnel)
hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz DeFranco #63129 üzenetére
Nekem lennenek kerdeseim, sutszi kenyere is nagyon tetszik.
Szoval mennyit kostal egy jo kenyersuto? Van egy alap recepted, es pl. a lisztet lehet cserelgetni, belerakni magvakat, stb., vagy tobbfele recept van? Ettem mar hazi kenyeret, az emlekem rola annyi, hogy finom, viszont morzsalekos. Nagyon. Lehet olyan allagut csinalni, hogy lehessen ra vajat kenni..?
Saint_: bajtars, en allamvizsgazok, a forum nem segit az ugyben, nyomjad
hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz GabN73 #61774 üzenetére
Hat muszaki/gazdasagi vonalon a kepletek es abrak miatt nem nagyon hasznalhato, azokat nem tudja kezelni. Konvertalgatassal lehet segiteni neha, de nem az igazi. De konyvet olvasni tokeletes eszkoz. Es igen, Paperwhite-ot vennek en mar csak, a hattervilagitas kiraly cucc.
hábm bábm
-
vans?
őstag
-
vans?
őstag
Nem ismer valaki kellemes billiardos helyet? Ugy terveznem, hogy egy asztal egy estere, plusz mellette egy kb. 10 fos asztal. Mindez a belvarosban lenne jo, nem aranyaron. Lehetseges?
hábm bábm
-
vans?
őstag
Meccset nezni hol erdemes a 4-6 vagy M4 vonalan? Van esetleg valakinek tapasztalata?
hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz Tele von Zsinór #52827 üzenetére
Na hat en eloadni egyelore nem fogok. De megnezek 1-2-t szerintem, koszi.
hábm bábm
-
vans?
őstag
Szokott valaki MeetUp-okra jarni? Tapasztalatok?
hábm bábm
-
vans?
őstag
Valaki nem tudja esetleg, hol tudnek szerezni 20+ cm-es csillagszorokat nagy tetelben? (40+ db) Annyira szezonalis termek, hogy nem lehet kapni, eskuvore kene.
hábm bábm
-
vans?
őstag
Kiado 1,5 vagy 2 szobas lakast nem tud valaki az V-IX-XI kerben foleg?
hábm bábm
-
vans?
őstag
Van Graafban jo kis akciok vannak, elegans, jo anyagu pulcsik 4k-ert peldaul.
hábm bábm
-
vans?
őstag
Slim oltonynadragot kispenzert szep szinekben merre talalok?
hábm bábm
-
vans?
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple notebookok
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Formula-1
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest