Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz Zsmester89 #86877 üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan mi is terjedt el rolam, de en nem betonozok. Max betonozasokat fegyulelek, hogy a kivitelezok ne kanaszodjanak el. Illetve ilyenkor (amikor technologiai felugyeletet vegzek) akkor bele szoktam maszni a betonba, egy kicsit gerebjezek vagy vibralok, hogy lassam, hogy megis mit kozetelek meg az emberektol. Azt kell mondjam, hogy minden tiszteletem az ovek. egyebkent velem meg viszonylag szerencsejuk van, mert en lagalabb brmaszom veluk a vasra igyvazert eleg jol tisztaban vagyok azzal, hogy mit szeretnenek. Az mar mas lapra tartozik, hogy alapvetoen nem ugyan azok a celjaink es a mativacioink. Ok alapvetoen nem szeretnenek elfaradni estere, en megvszeretnem ha a szrrkezet 50 ev mulva is szerkezet lenne. Mind a ketto megvalosithato, csak az meg draga, es nagyon rikan fizetik meg.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 24GB DDR5 256GB NVMe gar
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Szuper Akció ÚJ Bontatlan MacBook Air 13" M3 512GB STAIRLIGHT magyar billentyűzet Garancia Deák Térn