Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Srácok, fogyasztás téma: nekem autópálya klíma nélkül, nyugodt tempóban, tempomat 120-130kozott 5.6liter. 2000rpm körüli fordulatszám, 6.sebesseg.
Városban azért benyeli a 9litert, ha úgy van. De a 8.5 a minimum
I humbly and respectfully decline™
-
MurdR
veterán
válasz DeFranco #85583 üzenetére
Ja nem különösebben érdekel hogy 7 vagy 9 liter, csak azt hittem má' velem van a baj.
Kéne már egy autót venni ami érdekel is. Mert ebben a szappantartóban vastagon áll a por, tele van szösszel meg minden szarral, nem motivál hogy takarítgassam, vagy elmenjek a mosóba ami tőlem kb 1500m-re van. Nem szeretem.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Robbanás a belvárosban Mi a fene?
Live-Die-Respawn
-
föccer
nagyúr
válasz aizen92 #85585 üzenetére
USA 110V-os feszültséget használ végfelhazsnálói szinten, szóval csak ez alapján keress. Viszont vigyázz az ilyen átalakítókkal, simán lehet, hogy reptéren kivetetik a táskádból, indulás előtt mindenképpen árj utána.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
tomcsi23
veterán
-
aizen92
addikt
mivel a mindenhez IS értetek.
usa-ba utazok és kéne egy hálózati átalakító.
ez megfelelő szerintetek? freqit és feszültséget nem alakít át, de ha ez baj lenne a fenéért árulnának ilyet, főleg ennyiért.
[link]
2 laptopom 1 tablet és 1 telefonnak kéne ( vinnék egy 3 slotos EU elosztót még és úgy használnám.segítséget előre is köszi!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
DeFranco
nagyúr
a hülyeségeket le kell nyesegetni, ami felesleges többletfogyasztást eredményez (ezek főként rossz beidegződések, technikai hibák) a többivel nem kell foglalkozni. nem ér annyit az a fél liter amit tudsz vele nyerni, ha közben megbolondulsz hogy nem haladsz meg mindenki téged büntet mer' nem lehet tőled férni az úton. autó. fogyaszt.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
jó, hát ha behajtja a tükröket, leszedi az ablaktörlőt, eleve max. 5 literig tankolja a kocsit és kidobja a felesleges üléseket és mechanikát (szervó, rádió, stb.) akkor a gumikat 4 barra fújva és költségoptimalizált stílusban vezetve (városban 40, az is csak legalább három lámpás zöldhullámban, egyébként max. 30 és két lámpa közt félútról már motorfék, pályán szigorú 80) akkor akár meg is lehet kb. ez az érték.
ofc. amúgy mindenki hazudik meg még a dátumot is levonja a fogyasztásból.
a te alkatoddal városban, megfelelő dinamikával én el tudnám hinni a 9 litert, bár tényleg kicsit soknak tűnik, de nem hihetetlen. inkább ez mint a pályás 4 liter.
-
MurdR
veterán
Mindenki 5-6 litereket ír, pályán meg 4. Hát a f.omat
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Mercutio_
félisten
Ha te ülsz benne igen
Amúgy nem kellene max télen és rövid távokon ahol megy az automata szivató. Persze vezetési stílus függvénye is.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
CoolBoy323
nagyúr
M S A P
E Z H
G A !
I R
N A
T K
O
D
I
K -
MurdR
veterán
Reggelt
Az rendben van, hogy az 1.3as swiftem 9litert fogyaszt városban?
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #85564 üzenetére
Ezek a hibák befolyásolják a használatot, vagy inkább zavar a tudat? Esetleg esztétikai apróságok?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #85564 üzenetére
Komolyan azt hitted, hogy karosszériázott autó olyan lesz, mint a gyári? Ha ez az igény, akkor le kell rendeltetni a gyári alkatrészeket, elemenként 100k-ért és akkor hibátlan lesz.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
Magnum_
nagyúr
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #85561 üzenetére
A múltkori belerongyolást sikerült nyom nélkül javíttatni?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz Ace owner #85558 üzenetére
Túl rövid az élet, hogy sz*r piákat igyunk!
bandus: szombaton nagy szerencsével akár 10-ig is alszom
ori: és hánytól mostanáig?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jóreggelt to all. De jó volt sokáig aludni.
Live-Die-Respawn
-
Magnum_
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz Petyyyyy #85544 üzenetére
Ha minden igaz akkor csutortok magassagaban. Meg a het elejen beallitjak az uj telefonomra a titkositast, meg a ceges elereseket.
-
CoolBoy323
nagyúr
Zen & GDP
(Még mindig nem vagyok teljesen jol )
-
bandus
veterán
Ilyet vazze h en vagyok azvelso kommentelo szombaton, mi a fenet csinaltok ti?? reggeltet!
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
kellemes YTVideo
-
Magnum_
nagyúr
Ballers 02x09
egyre jobb ez a sorozat.
-
Petyyyyy
addikt
Ti urak!
Mocorog valaki Balassagyarmat irányába mostanság?
Egy nagyobb borítéknyi csomag Pestre szállításában kellene segítség.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Ace owner
addikt
csak sikerült megintcsak bekurni a humbakba a héten masodjara... 😞😂
Galaxy Fold 4
-
Magnum_
nagyúr
Cukrászda ajánló: Cserfalvi a Bécsi úton.
Ha valaki már unna az itt is sokszor emlegetett Daubner, Horvath, még a nem tudom mi triumviratust.I humbly and respectfully decline™
-
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #85531 üzenetére
Olyanok lennénk mint a lányok: párossával járnánk wc-re
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #85536 üzenetére
Ja az is kibameno kabát. Tudod, mondtam h a mostani szűkebb, nekem az jobb.
-
Petyyyyy
addikt
Almási bisztró az Üllőin.
Foglalni kell, de nagyon finom a kaja, normális a hely és a pincér kislány is blokkolható, nagy tehetségű. Ja és nem drága.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
rgeorge
addikt
Ha már téli gumi: Falken-ről mi az általános tapasztalat?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
tomcsi23
veterán
Az pont nincs a tesztben, de ha a vredi szintjét hozza, vagy ahhoz hasonló, akkor vízen nem túl acélos, hóbal pláne. Na majd kiderül, ha lesz itt valami tél egyáltalán.
Erre a szélvédőtisztítóra leszek kíváncsi, a fújósra is, meg a kendőre is, hogy azt a hártyás szart mennyire szedi le. A normál ablaktisztító hozzá sem szagol, lencsetisztítóval estem neki a múltkor, az szépen leszedte.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
Tedd hozzá, hogy majd! Mert most hiába keresi, nem fogja megtalálni ezeket.
Ja, 4évszakos összehasonlítás.
the CrossClimate the ideal choice for climates which don't see a lot of snowAmúgy az a téligumis teszt nem tavalyi? Mármint éveleji.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
érdekes eredmények.
nokian ruley
konti:
"Produkte der Marken Continental, Fulda und Sava konnten an dem Vergleichstest nicht teilnehmen, da die betroffenen Hersteller für die aktuelle Saison 2016 neue Produkte angekündigt hatten, die zum Beschaffungszeitpunkt am Testbeginn noch nicht im freien Handel verfügbar waren. Eine reguläre Testteilnahme war damit nicht möglich."
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #85505 üzenetére
De jó hogy nem veled élek már...
-
tomcsi23
veterán
iReggelt!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Asszociációs játék. :)
- Vissza a PC Masterrace-re
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- További aktív témák...