Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
Magnum_ #7997 üzenetére
Kegyetlen jó az anyaghasználat, a SIM tálca síkban van, kamera nagyon jó. LTE rulez, Miskolcon is van
GPS meg, áááá, fantasztikus, 32 Gb egy jó darabig elég lesz azt hiszem.
(#7996) Tim82: igen,ez annyira jellemző... Olvasni nehéz, nagyon is
Anyunak csak mondtam, hogy frissítsen, és már csinálta is. Már csak a családi szoba WP vs Android hibára kell rájönnöm.
-
Melack
veterán
Eltűnök egy hétvégére, erre 97 hozzászólás, meg egy bannolt Huma - mik nem történnek
Saint_: ha vagy, jelentkezz. Beszámolnék a Lumiáról
-
GabN73
addikt
Valaki nem tud egy jó fogorvost? A lényeg hogy jól dolgozzon, illetve hogy minél hamarabb be tudjak hozzá jutni...
-
GabN73
addikt
Ha már holnap nincs semmi dolgom (éljen a hétfő
), akkor megnézem az egyik régi kedvencemet...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
NEM!
"Játszuk" azt, hogy nem írsz ide többet, mivel szemmel láthatóan senkit nem érdekelnek az írásaid. Aki pedig "véletlen" válaszol azt azért teszi, mert már nem bírja látni a szenvedést.
Minden további hozzászólásod törlésre kerül ebből a topicból, mivel közösségromboló hatású a jelenléted!
(ha ezzel nem értesz egyet olvass vissza december 31 előttre milyen volt a légkör) -
Huma
addikt
válasz
CoolBoy323 #7949 üzenetére
Már ki is találtam egy jó nevet a topicnak.
Csillámpóni plüssteázó - Belépés csak tagoknak.Az első hozzászólásba pedig egy hatalmas szivárványszínű VIP feliratot képzeltem el, rózsaszín alapon.
És csak a leghárdkórabb tagokat fogjuk beengedni.
-
Huma
addikt
válasz
B-L-A-C-K #7933 üzenetére
Meg akartam kérdezni hogy melyik jelenetből van ez a gif, de írás közben beugrott hogy az IT Crowd. Nagyon jó sorozat. Remélem lesz ötödik évad.
Egyébként ezt a bejegyzést láttad már?
-
Huma
addikt
Most hallgattam a régi Robocop zenéjét és mondom magamban, hogy ez baromira hasonlít a Conanéra stílusban. És tényleg. Ugyanaz a zeneszerző. Basil Poledouris. Nem semmi hogy csupán a zene alapján így fellehet ismerni valaki stílusát.
-
Huma
addikt
válasz
CoolBoy323 #7943 üzenetére
Én befogadlak. Nyissunk egy közös topicot.
szerk:
És az privát lesz. Csak meghívásos alapon lehet bekerülni. Mennyivel exkluzívabb már úgy. -
válasz
CoolBoy323 #7941 üzenetére
Mégse vagy oly' tökéletes.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
körülbelül...
-
Agostino
addikt
válasz
hát minimum...
: )))))))))))
-
Huma
addikt
Ismeritek a Shazam nevű alkalmazást? Zenefelismerő program. Múltkor próbálgattam és tök jól felismer mindent ami benne van az adatbázisában.
Kipróbáltam, hogy felismeri e ha én éneklek. Elénekeltem a Boci boci tarkát és ezt hozta ki találatként.
Ha azt hiszitek hogy viccelek akkor valószínűleg igazatok van. Hatalmas szám.
Felakartam ismertetni vele egy számot ami nagyon tetszik, de sajnos nem ismerte fel és nem tudom sem a címét sem az előadót.
A meditációs zenéim között találtam rá. Majd holnap belinkelem, hátha valaki felismeri.szerk:
Egyszer ki fogom próbálni hogy elalvás előtt elindítom ezt. Kíváncsi vagyok hogy hogyan ébredek majd reggel. Szerintem valahogy így. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
CoolBoy323 #7938 üzenetére
"Na de ismételten elhatározom hogy nem szólok hozzád remélem más is így cselekszik, és fél hónap után csak rájössz nem ez a te topikod..."
Na ez most olyan 76 órán keresztel ment is, és te elb@sztad...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CoolBoy323 #7936 üzenetére
Tekerj vissza 3 nappal...
-
Huma
addikt
válasz
CoolBoy323 #7930 üzenetére
Én is PC párti vagyok, de olykor jól jön egy laptop. Könnyebb belegyömöszölni a hátizsákomba.
És ha már egy olyan cuccról van szó ami ennyire egyben van akkor csakis olyan jöhet szóba ami lehetőleg nem hibásodik meg, de ha mégis akkor a gariztatása leányálom.No jó, nekem is van egy hibám. Túl szerény vagyok.
Többieknek:
Gonoszak vagytok. -
Agostino
addikt
válasz
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-
-
válasz
CoolBoy323 #7928 üzenetére
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Már olyan jól ment.
(#7932) bitpork
Így jár aki nem bír magával.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Huma
addikt
válasz
CoolBoy323 #7928 üzenetére
Ez nem teljesen igaz hisz én is létezem.
Kösz a linket. Átfutottam. Hasznos iromány.
Ezért néztem ki Dell-t magamnak:
"A hamarkodik és egyben legjobb pedig a (3) helyszíni garancia (next business day), mely általában opcionálisan választható a gyártóknál súlyos felár ellenében. Ezt a garanciális szolgáltatást a Dell alapból adja a Latitude, Vostro (kivéve Vostro 2520), XPS és Precision modellekhez. A helyszíni garancia röviden annyit jelenti, hogy ha elromlik az előbb említett Dell noteszgépek egyike, akkor az ügyfél felhívja +36 80 016-157-es telefonszámot, ahol egy diszpécser a felveszi az adatait. Adatfelvétel után a Dell a fogyasztó tartózkodási helyéhez legközelebbi hivatalos Dell szervizt kiértesíti, majd a szervizes bepattan gépjárművébe és egyeztetett helyszínen (akár a fogyasztó lakásában) megtörténik a hibajavítás 24 órán belül."De valaki írta hogy nála nem mentek ilyen gördülékenyen a dolgok.
-
CoolBoy323
nagyúr
amiről csak jó van, az nem létezik
ezt a cikket olvasd el, szerintem tök jó, és gondolom igaz is
-
B-L-A-C-K
titán
-
Huma
addikt
Megvolt a Killing Floor parti. Bánhatjátok hogy nem jöttetek. Nagyon jó volt. Két szabad is hely lett a végén.
Ismeritek a Dayz című játékot? Elég jónak tűnik. Zombis túlélős, mmo-szerű valami. Ahol a többi túlélőt is túl kell élni. Lehet szövetséget kötni, de bármikor hátba támadhatnak és kirabolhatnak. Posztapokaliptikus.
Csinálhatnánk egy PH-s csapatot. Rengeteg jót olvastam róla. Szerintem jófajta játék lesz, ha elnyeri a végleges formáját.
-
Huma
addikt
Gyerekek, a mai éjszakám nagyon durva volt. Annyi hülyeséget álmodtam, hogy csak na.
Utaztam a vonaton mikor lecsapott ránk egy tornádó. Valahogy túléltük, de utána rongydenevér lettem és kimentem egy lyukon a falon. Utána wc-re kellett mennem nagy dolgot intézni, de nem találtam normálisat, csak szabadtérit. Ami azt jelentette hogy az utca közepén volt egy angol wc. (Azért kíváncsi lennék mi lett volna a valóságban ha találtam volna normális wc-t) Aztán találtam masszázs mosogatót amibe bele kellett ülni. Aztán emberek jöttek és rám támadtak, de kiderült hogy nem is emberek. Aztán kibékültünk.
Sominden volt még, de elég zavaros. Ez még csak max a 10%-a volt annak amit álmodtam. Egész éjjel nem aludtam normálisan. Reggel tízkilós táskák voltak a szemeim alatt.
-
Tim82
félisten
Jár valaki mostanában Budapest-Kecskemét között? Ha igen, tud segíteni egy CPU hűtő lejuttatásában egy fórumtársnak?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Mercutio_ #7911 üzenetére
Nekem "csak" a góré lát rá a moncsimra de az pont elég/sok. De szerencsére az alt+tab kombót már elég jól nyomom. Évek és a rutin...
A vicc, hogy nem adnak rendes egeret, kaptam egy vackot amivel ha egyet katinttotam a gép 2-nek értelmezte... szépen be is tettem a fiókba és bevittem a régi egerem (Razer Copperhead). Kolléga be is lelkesedett, hogy ő is kér ilyen jó világítós egeret az inforamtikától. Mondtam hajrá...
-
Huma
addikt
Kidörzsölődött a bőr a bütykeimen az edzésen. Szerintetek hol és milyen védőcuccot érdemes venni? Valami olcsóra gondoltam.
-
Huma
addikt
Valaki holnap Killing Floor? Az egyik ember nem ér rá, szóval felszabadult egy hely.
(#7905) Saint_:
Tőlem 10. Akkor elég közel lakunk egymáshoz. -
Huma
addikt
válasz
B-L-A-C-K #7903 üzenetére
Jah. Olyasmire felesleges költeni ami nem dísz és sosem használsz. Kevés kivételtől eltekintve.
Bár mondjuk nekem meg van egy rahedli játékom aminek a felével szerintem sosem fogok játszani. Csak innen-onnan beszereztem őket (BlueGift, akciók) és most csak a helyet foglalják.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Apple MacBook
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kés topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest