Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Morgenzen.
Tim: annak egy gyenge pontja van, a kijelzo fenyereje. Azzal tudsz valamit kezdeni (azon tul, hogy esetleg teged ez nem erdekel, ugyis csak zenet hallgatsz kikapcsolt kijelzovel stb stb )
Gyerekek. Hetvegere valami program ajanlo?
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
Elkezdtem szórakozni virtuális gépekkel, szóval megvan az esélye, hogy igen, ki tudom használni. De amúgy ki is akarom "fullozni", nincs asztalim, az elkövetkezendő 2-3 évre tervezek legalább ezzel a notival és kb. nincs utódja (nem, a szigetes billentyűzetes Thinkpad-ek nem érdekelnek).
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Earl_Muttley #37671 üzenetére
Gratula.
Én az IPS kijelzőnek örülök az X220-ban - Tikakukac fórumtárs jóvoltából -, már csak új fedlap, kijelzőkeret és akku kell bele és használható gép lesz. (Aztán még mindig nincs vége, 4 GB -> 16 GB RAM upgrade, WWAN és Ultrabase dokkoló kéne még.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Earl_Muttley
őstag
válasz szab.tam #37693 üzenetére
Az akkor, ha a pénteki tárgyalás után nem lesz semmi "véletlen"
Amúgy fel se fogtam, pedig örülök (Ünneplek is egy kis megmaradt piával, mert nekem a hetem már offosdeglős)
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
szab.tam
nagyúr
válasz Melack #37670 üzenetére
asszony belenézett?
megy?
mert törölném...****
(#37692) anevemearl
nem olvastam vissza.
telódat visszakaptad?
működik?ja, már látom, hogy igen....
szerintem úgy fogd fel, hogy egy akciódús nyereményjátékon kisorsolták a fődíjat.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Mercutio_
félisten
válasz aizen92 #37686 üzenetére
Amúgy hulladék udvar néven futnak, de előtte érdemes az adott helyet, hogy nyitva vannak-e és jelenleg át veszik-e.
Vagy megvárod a tavaszi lomtalanítást.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
betegszabadság-táppénz számításban jártas usert keresek egy villámkérdésre.
-
Earl_Muttley
őstag
Szerintem sehol. Anno Szigetszentmiklósra vittük le mi is ilyen kijelölt napon.
De itt ingyen elvihetőben eddig semmi sem maradt az ember nyakán, ha aztán nem zavarja mi lesz vele.
(A hifiért meg ha vannak hangfalai én elrohanok akárhova, akármikor )
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Mercutio_
félisten
Nem működnek?
A hifi pedig érdekes lehetne, de bár htpc háznak lehet így is.[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aizen92
addikt
elektronikus hulladékot hol vesznek át ingyen? ( fax, nyomtató, scanner, hifi stb )
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
CoolBoy323
nagyúr
-
-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
Ha fogadnom kellett volna, 1misit simán feltettem volna rá, hogy nem lesz meg.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Ace owner
addikt
-
Earl_Muttley
őstag
Na, G3 és óra visszakerült, itt vannak mellettem Már csak a tárgyalás és elviekben ennyi.
-
Rhino666
addikt
válasz Magnum_ #37662 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Hétköznapokon a parkolás az első órában ingyenes, minden megkezdett óra 250 Ft.
Bár itt csak egy óra ingyenes a honlap szerint.
Az itt/errefelé lévő kávézók közül melyiket ajánlanátok leginkább? Biztos van vagy 20.
2025 - a szólásszabadság halála
-
Magnum_
nagyúr
Nekem a felev lezarva. 3.0 atlaggal. Tokeletes
-
Magnum_
nagyúr
7-21 kozott. 21 utan a bizti orok nem kuldenek el, de jegyzokonyvet vesznek fel.
Melack, jo otlet, corvin plaza 2 orara ingyenes es szinte ures, corcin kozben meg a setanyon tobb kavezo is alkalmas uzleti megbeszelesekre, pl nagy asztalok vannak
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Üdv!
Tudnátok-e javasolni egy kulturált kávézót, ahol holnap/után kora délután le tudnék bonyolítani egy üzleti tárgyalást? Ideális volna a Népliget környéke, hogy az M5-ösről könnyen megközelíthető legyen. Plusz pont, ha parkolási lehetőség is van. A budai oldal is jó, csak el tudjam kerülni a belvárosi dugókat és tudjak hol parkolni.
Köszönettel:
Rhino6662025 - a szólásszabadság halála
-
Ace owner
addikt
-
Magnum_
nagyúr
válasz Balathruin #37655 üzenetére
Szia! Minden oke? Tolod arczba a sok okossagot?
-
Xirtam
veterán
válasz CoolBoy323 #37645 üzenetére
Úgy tűnik, hogy darabokban viszik el az egész gépemet. Szóval ebben az esetben az SSD-t eladom külön persze.
-
Magnum_
nagyúr
Udv a munkahelyemrol
-
Mercutio_
félisten
Iyen engem is érdekelne, bár nálam csak az optocsatit (lényegében az optikai bemenet, ha jól gondolom) kellene cserélni, vagy mögöttük valamit (coax digi bemenetről megy rendesen, optikát nem ismeri fel)
Aztán az is lehet, hogy vagy én vagyok béna, vagy az optikai kábelem hibás, fene tudjaEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
Erősítő javítására tudtok valakit ajánlani?
Egy Technics SA-AX540 erőlködőről van szó, a jobb oldal hangkimenetei jóval halkabbak a balnál. Egy ideje már ilyen, amennyiben relatíve gazdaságos a javíttatása (mondjuk 20k alatt), szívesebben csináltatom meg, mint veszek másik böhöm erősítőt. Filmnézéshez így is megfelel egyelőre, de most jön egy váltás, szóval még nélkülözni is tudom.
-
DeFranco
nagyúr
Best of tesco de madaras:
"Hynza tízórai baromfi pálca"
450 Ft / kg (!)
Cégér alatt mottó: "őszinte csirke"
seems legit
-
szab.tam
nagyúr
-
Xirtam
veterán
Hátha érdekel valakit.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van valaki akit esetleg érint, vagy ismerősét érinti a Tesco bezárások?
Live-Die-Respawn
-
GabN73
addikt
válasz wertigo1984 #37634 üzenetére
Tág fogalom, melyik kerületbe kéne?
Amúgy facebookos csoportokat ajánlom. -
wertigo1984
őstag
Udv Urak!
Lehet nem idevago kerdes, de nincs veletlen ismerosotok, aki kiad szobat, vagy esetleg Barmelyikotok? Eleg lenne egy agy es egy szekreny, ugyis aludni kellene csak nekem.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Magnum_
nagyúr
Black! Nincs okos aron vodkas 5S-ed?
-
Tim82
félisten
Értelmezési gondjaid vannak: én mondatom vele.
Amúgy mindig enyém az utolsó szó: "Igen, drágám!"
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #37617 üzenetére
Reszemrol is gond a tavkapcs. Mert az veszelyes
Most ugy tunik, hogy kell neki a jo. Meglatjuk!
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #37617 üzenetére
Nekem a csajom szokott hasonlókat mondani (nem az ágyban):
- Mondd, hogy nem volt jó...
- Nem volt jó.De legalább őszinte visszajelzés.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #37597 üzenetére
Exem, mikor még együtt voltunk:
- Mond, hogy szeretsz!
- Szeretsz?Szóval szeret. Ajjajj... Ezek szerint kiderült, hogy részéről gond a távkapcs, viszont mobilis és hajlandó költözni?
37601: Én meg eddig az esélytelenek nyugalmának hitében ringattam magam. Csintalan fiú vagy Te.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mercutio_
félisten
Kis emberek, kis álmok
Saint_:Akkor abban olyanok lesznek, hogy "mindig meg dicsérem a főztöd", "reggel 'a királyi himvesszo tiszta' mondattal jelzem, hogy kész a reggeli "," lakásban sosem veszek fel bugyit "és hasonló mondatok lesznek?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
GabN73
addikt
eBay-es eladásokban valaki otthon van?
Sikeres eladás esetén érdekelne a levont összeg -
MurdR
veterán
válasz Magnum_ #37608 üzenetére
Egy életre elegem lett a Samuból. mindig volt vele valami gondom. Jack, akku, minden összejött.
iPhone6-on gondolkodtam, de a plusra sajnáltam volna a pénzt, a 6 meg kicsi. És amúgy azt hittem hogy el vagyok én kis kijelzőn is amíg Note2m volt, de aztán amikor lecseréltem most szükségből egy Lumia520ra a maga 4 colljával, rájöttem, hogy nekem az rohadt kicsi. Meg van az előnye a nagy kijelzőnek, főleg ha utazgat az ember fia.
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
No megvanaz új telefon, egy LG G3-ra esett a választás. Nem vagyok elájulva, nincs az a wow érzésem mint anno a Note2-nél. QHD IPs ide vagy oda, a Samoled sokkal szebb. Össze sem hasonlítható egy IPSsel.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Ace owner #37603 üzenetére
EL NE ADD!!!!!!
ez egy kincs!!!!!!! (nekem anno 7x13as smoor roadsterem volt. pont egy ilyen okostó' vettem szarérhugyé -asszem 30 pénzért hoztam el-, mint ahogy te ezt el akarod adni és valami 5x annyiért vitték l nagy boldogan, amikor eladtam azt az autót.. egy hozzáértő)polirozd fel!!!!!
(ha lenne egy G1-em, már indulnék érte...
és lealkudnám 40re)[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen egeret válasszak?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Milyen légkondit a lakásba?
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
- Ukrajnai háború
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Eladó Steelseries Arctis 7+ DESTINY 2 Edition fejhallgató!
- Yamaha RX-V1800 házimizi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest