Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitaro
senior tag
válasz Hun Mallior #10114 üzenetére
Nem tudom, hogy olcsóbban kaphatóak-e valahol, de az biztos, hogy ennél többet nem érnek.
[ Szerkesztve ]
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
knoz91
tag
válasz Hun Mallior #7357 üzenetére
Üdv!
Aki steam-en aktív, egy kisebb magyar Borderlands-os közösséget próbálok összekovácsolni, ha gondoljátok csatlakozzatok a csoportba: HUN Borderlands Club.
Aki esetleg szeretne coop-ozni / játszani, az vegyen fel! Steam profilom
1 Goty ; 2 alapjáték megvan.
-
dejaris
addikt
válasz Hun Mallior #7337 üzenetére
Es az elkovetkezendo dlck sincsenek benne.
-
Devil Smile
őstag
válasz Hun Mallior #6612 üzenetére
en GG s bl2+sp+dlc-t vettem es a psycho dlc-t a steamen vettem meg az mukodott..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Hun Mallior #5743 üzenetére
És ebben vajon minden benne van?
Mert találtam egy olyan kötetsorozatot is az oldalon, hogy "Asimov teljes science fiction univerzuma" ami legalább 10 kötetes...
Am köszönöm, elmentettem a linket. Ha minden jól megy két héten belül meg is rendelem.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
el a 40% kedvezmeny, 14970 egyben az 5 konyv. En a stanislaw lemmel szemezek, arra is van 40% kedvezmeny. igaz hogy a konyvek 18-ba fajnak osszeadva, ok pedig 23-rol inditjak a 40% akciot, szoval figyelni kell . Irtam is a supportnak .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Siman megeri, de tenyleg .
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Hun Mallior #4997 üzenetére
Nem tudom, mik vannak a ládában, van 29 kulcsom, de nem gondolom, hogy a jelenleginél lényegesen jobb fegyvereket lehetne onnan kiszedni, a célzott farmolás (pl. Torgue DLC) célravezetőbb.
-
Fortissimus
őstag
válasz Hun Mallior #4740 üzenetére
irta Randy, hogy nem fog sokaig elni, sztem csak siman kifutottal az idobol
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Hun Mallior #4600 üzenetére
A hasonlatok mestere. Persze, a játék hangulatához sokkal jobban illik így.
Beszéltünk már a topikban arról, hogy nem ember, mert csak 4 ujja van, illetve máshol az is felvetődik, hogy igazából nő.
-
messi6502
tag
válasz Hun Mallior #4498 üzenetére
Köszönöm szépen, 4-5 kulcsot sikerült felhasználnom!
Más: lv 44-nél járok és a "Where's Angel fear to tread" küldit csináltam, ahol ugye le kell győzni a bunkert.
Amivel nem is volt semmi baj, de megpróbálkoztam ezt a glitchet megcsinálni, de sehogyse akart összejönni, valaki tudja a titok nyitját? -
k4rL^
senior tag
Köszi hogy összeszedted ezeket, rég jártam erre, most hogy megvettem a Season Pass-t elkezdtem játszani ujra, jól jöttek a kódok.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Hun Mallior #4517 üzenetére
Nem tudom nekem ezt miért... Amúgy a most kijött 13.1-is 5k-tól felfelé támogat. Nem néztem utána, de így volt logikus.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
tome.jr
addikt
válasz Hun Mallior #4509 üzenetére
Warrior-nal működik, többinél nem.
-
intercooler
őstag
válasz Hun Mallior #4509 üzenetére
Ha annyira szeretnél fejeket keress meg steam: overlock007
[ Szerkesztve ]
-
chokeee
aktív tag
válasz Hun Mallior #4507 üzenetére
Szia!
Nekem pl. hasznos volt a lenti "kódcsokrod", mert találtam benne használhatót.
Köszigumiczuczli
-
válasz Hun Mallior #4504 üzenetére
Legközelebb célszerű lenne beírnod a hsz-edbe, hogy innen a topikból válogattad ki a shift kódokat,.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Jossz 3 perccel az eletembol, meg veletlenul se ment egy sem
-
Scholes9
nagyúr
Ezt hol lehet beváltani? Bocsi, hogy nem olvasok vissza
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest