Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Na tegnap elkezdtem a DLC-t. Még lvl35-ön megnéztem minden DLC területét. Így már fel voltak véve a questek lvl35-ön. Le is nyomtam az elsőt. És mivel lvl39-es vagyok, így az arénás rész pofon egyszerű volt. Jó kis kikacsintás egyébbként az Éhezők viadalára az a rész. Aztán mikor mentem Petya bárja fele egyszer csak meglepődtem, jó szokásomhoz híven berohantam a tömebge, gondoltam szétszedek mindenkit. Aztán egyszer csak térdelek, megölök valakit, megint térdelek, felállok, aztán utána meghalok. Ahh mondom wtf? :D Hát ott már nem lvl35-ös enemy-k voltak. :) Na mindegy eljutottam Petya bárjába, ma majd onnan folytatom.
    Ja és mikor beléptem Petyóka bárjába, ott van egy Torgue autómata, kíváncsiságból belenéztem. Kitaláljátok mi volt a napi ajánlat? Persze, hogy a Harold. :) Volt kemény 6 tokenem ;)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés