Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Na tegnap elkezdtem a DLC-t. Még lvl35-ön megnéztem minden DLC területét. Így már fel voltak véve a questek lvl35-ön. Le is nyomtam az elsőt. És mivel lvl39-es vagyok, így az arénás rész pofon egyszerű volt. Jó kis kikacsintás egyébbként az Éhezők viadalára az a rész. Aztán mikor mentem Petya bárja fele egyszer csak meglepődtem, jó szokásomhoz híven berohantam a tömebge, gondoltam szétszedek mindenkit. Aztán egyszer csak térdelek, megölök valakit, megint térdelek, felállok, aztán utána meghalok. Ahh mondom wtf? Hát ott már nem lvl35-ös enemy-k voltak. Na mindegy eljutottam Petya bárjába, ma majd onnan folytatom.
Ja és mikor beléptem Petyóka bárjába, ott van egy Torgue autómata, kíváncsiságból belenéztem. Kitaláljátok mi volt a napi ajánlat? Persze, hogy a Harold. Volt kemény 6 tokenem„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest