Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
creedszl
aktív tag
sziasztok
melyik kiegészítőben van aréna mód?
Hulligaaan
-
nagyúr
válasz proci985 #11398 üzenetére
annyira én nem célzok jól scope nélkül, ezért sem vagyok nagy Interfacer-fan, inkább a közelharcra szoktam menni. ettől függetlenül, amikor legközelebb fenn lesz a játék, biztosan kipróbálom
Rough Ridernek szerintem akkor van értelme Salvadorral, ha Money Shot chainezni akarsz. én Pete-et OP8-on úgy ruháztam meg, hogy a fő fegyver egy OP8-as DPUH volt, az offhandben pedig váltogattam a Slag Rubit és a tartalék (OP6-os) DPUH-t. viszont ha a gyors recharge fontos, akkor érdemes megnézni az Antagonistot (Flamerock Refuge-ban árulja a Seraph Vendor).
a Quadok közül szerintem a Texas a legjobb, most a Pre-Sequelben is olyat használok (1.9s a reload speed). érdemes Jacobs grippel keresni, mert egyrészt nagyobb a damage (az meg mindegy, hogy a fire rate 12 vagy 11, olyan gyorsan úgysem rángatod a ravaszt), másrészt nagyobb a tára, és a Money Shot hatékonysága miatt az fontos.
---
...király!
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
proci985
MODERÁTOR
probald ki, OP1 peaken egy 67es slag pimpernel + 71es nukem komboval mentem at minden nagyobb problema nelkul namost zer0nal ugyanott vert izzadtam op1es gearben is.
egyebken creamer elvileg mukodik pimpernellel, ugy van elettoltes es dam. ugye amiatt kell a raketaveto, mert arra nem tolt loszert a gunzerk, tetejeben a pimpernel sniper szoval a loszertoltes miatt nem kell ladazni. elettoltes nukemmel nincs, erre kell egy normal pajzs. a leiras flame of firehawkot mond, de alapvetoen digistruct peaken pimpernellel kozep + hosszutavon kell vadaszni, emiatt mondtam, hogy kb zer0kent kell menni. csak meg kell tanulni scope nelkul pixelvadaszni. ja igen: fontos, hogy az ember nagyon stabilan tudjon loni stresszszituacioban is, viszont ha eleg sokat instagibeztel unreal tournament alatt, akkor nyert ugyed van.
rough rider allitolag nem er sokat OP5tol, viszont megfelelo modokkal pl a hoplite es a blockade is 2s alatt kezdi visszatolteni magat es eleg sok vedelmet adnak (megfelelo hoplitet eleg hamar ki lehet utni petebol). bee nem jo, alapvetoen itt a taktika a tavolmaradas, de ez nem oldhato meg mindenhol (assassinok, dukino anyja).
Quadbol milyet hasznalsz?
sarkanyra koszi a tippet, megprobalok feljutni OP8ra aztan vegig kene menni a Tina DLCn vegre TVHMen is Sallal (masodik 72+os kari, Peakre fokuszaltam).
---
eeees OP8on van a kari!
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nagyúr
válasz proci985 #11396 üzenetére
megnéztem a buildet, azért a Pimpernel + üres launcher tréfa elég durva exploit, bár szó se róla, ügyesen kombinál több bugot egyetlen hatalmas eredménnyé
a DPUH + Grog Nozzle / Rubi kombónál számottevően erősebb az Interfacer + Quad, legalábbis 11-es Money Shot mellett. igazából bármilyen shotty-t tehetsz a Quad mellé (a Divergent Likeness miatt kell shotty), az Interfacer főleg azért jó, mert akkor is van tisztes damage, amikor a Quadot töltöd. gyanítom, hogy az offhand glitch következtében a Heartbreakerrel ugyanúgy működne, mint a Harolddal a Rubi, bár ezt nem próbáltam.a sárkányok relatíve egyszerűek, ha betart az ember pár szabályt. Adaptive pajzs kell, és a sorrend fontos, valamint érdemes tenyészteni néhány zöld baziliszkuszt tartalékba
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
proci985
MODERÁTOR
koszi
btw, slag pimpernel + derp nukem >> DPUH + grog/slag ruby >> minden mas dam szempontjabol.
gyakorlatilag meg OP7en is kb az ellenfelek joresze shooty mcface, avagy egy loves es fekszenek. ez a build, mobbing skill setup viszont bosshunter varianssal.
geart meg probalgatom, de pl hoplitat health gatinghez konnyu kiutni egyedul is pyro petebol. nem rossz a blockade sem, csak ugye az a sarkanyokbol eshet. mondjuk oket meg sallal nem probaltam.
-
nagyúr
válasz proci985 #11394 üzenetére
az OP7->OP8-cal az volt a fő probléma, hogy egy csomó harcnál bedobott az OP6->OP7-hez képest még egy csoportot. amikor egyedül próbálkoztam, akkor jellemzően a nagy rakás Doc Mercy-nél megakadtam (úgyhogy respect, ha már a vége felé jársz ), amikor pedig hárman toltuk, akkor ugyanott zakóztunk egy hatalmasat, ahol Te is írtad, csak nekem összejött egy utolsó pillanatos Second Wind, és így egy nagyon vicces OMGWTH harccal meglett a dolog (szerencsétlen teljesen meg volt zavarodva, hogy én 2 méterről lövöm, a többiek meg fentről )
a fejvadászoknál Oney szokott lenni a fő probléma - mint kiderült, nem tudtam róla, hogy explosive resistant, úgyhogy hiába erőltettem a Haroldot (később 2 Haroldot ), nagyon necces maradt a harc. mostani fejjel a Texas Quad / Slag Interfacer kombóval esnék neki. Wotot meg fenn lehet tartani Second Windhez.
nekem bevált a Slayer of Terramorphus mod, különösen, ha sokat futsz - 9-es Incite és 5-ös Bus That... skillel iszonyúan begyorsulsz, ha seggbelőnek és gunzerkelsz amikor kellett a nagy tűzerő, akkor feltettem a Chaotic Evil Monkot, de azzal azért könnyebb volt letérdelni.
relicből én igazán ütőset nem találtam - a Blood of the Ancients, amit használtam, inkább kényelmet adott, mint hatékonyságot. lehet, hogy nem kísérleteztem velük eleget, a 430 órába nem fért már bele"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
proci985
MODERÁTOR
ja, mondjuk igaz, tiszta unrealtournament deathmatch kis palyan sok bottal es egy flak cannonnal
viszont a gunzerkeres eszrevetel jo volt, ahhoz kepest zer0val nem birtam op2 fole menni, ahhoz kepest salvadorral epp op7en vagyok. omgwth elotti utolso reszen egy 81 badass skag + slag spiderant + 2 badass surveyor kombonal akadt meg eddig a kari (a spideranttal kiutottuk egymast a surveyorbol meg nem tudtam second windelni), ha az ott lemegy akkor omgwthnak tul sok eselye nem lesz. saturn ket loves volt a pimpernelnukem komboval.
a 4 fejvadasz necces, foleg a rat aki sokat mozog es nehez telibekapni pimpernellel. viszont egyebkent kb olyan a jatek, mint zer0val tvhm, esznel kell lenni meg varni kell a cooldownokra, de egyebkent menni fog ez. plusz offhand pimpernellel zero utan egesz jo vagyok tavolrol vadaszni, a loszer regen miatt meg ladat se nyitogatok mar, salvadorral sniperhez felesleges.
ja meg lehet slayer of terramorphus helyett legendary gunzerker kene a cooldown reductionnal. sherifs badge helyett meg valamelyik seraph ko, bar vegulis a DPUG + grogg van bent a pimpernelnukem mellett ha eletet kell tolteni / kozelharcba keverednek. ill dukino anyja eddig mar spawnolt egyszer femborukent, az valamiert tul jol birta a pimpernelt.
surveyorok ellen viszont meglepoen jo a pimpernel. cserebe gunzerk nelkul nagyon rosszul sebez a kari, bar DPUHval jellemzoen egy ellenfelet meg le lehet csapni. de sokat kell futni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz proci985 #11392 üzenetére
szoval nem tudom mi lett volna bar brawl 3mon.
szerintem ott igazából tök mindegy. én általában annyit szoktam ott csinálni, hogy nyomom mindkét egérgombot, ütögetem az Interact gombot, hogy vegye fel a tokeneket, és járok körbe, amit a harmadik menet után már csukott szemmel is tudok. szóval a látás nem játszik bele
-
proci985
MODERÁTOR
ize, ugy nez ki lowon maradt a physx, mert minden mas elotte is maxon volt es csak felbontast allitottam.
highon tenyleg folyik a slag meg repkednek az effektek. egyetlen baj, hogy a DPUH+grog nozzle komboval eddig se lehetett latni neha mi tortenik, physxel meg tenyleg neha a felvillano eletcsik alapjan kell tajekozodni. meg digistrukt peaken is, szoval nem tudom mi lett volna bar brawl 3mon pl.
ja igen, es neha eleg kemenyen csokkenti az fpst.
-
dioka7
senior tag
Üdv.
Nekem is Radeonom volt. Aztán mikor sógor vett egy GTX 750Ti-t, és bekapcsolta a physX-et nem akartam elhinni mikor mondta (coopban ugyanazon a pályán), hogy kis túlzással néha bokáig jártunk a töltényhüvelyekben, meg a savban, meg a slag-ben, meg a törmelékekben, mert hát én nem láttam. Aztán amiikor megláttam... kb ilyen volt a fejem
2 héten belül beújítottam egyet én is...
azóta csak úgy tolom... -
proci985
MODERÁTOR
En nem vettem eszre kulonbseget. Ill de, beslagelnek aztan kb vakon rohangalok ami elmulik, ugyanez savval. Jol nez ki de akadalyoz.
szoval szep meg jo, de jatekelmenyben a kulonbseg szerintem kozel nulla.
[ Szerkesztve ]
-
Ja, behackeltem magamnak a medium physicset, és nagyon durván néz ki, amikor kinyitsz egy mobilwc-t, és rádfolyik a trutymó. Vagy bizonyos helyeken hömpölyög a víz, stb. Csak hát nagyon belassítja a játékot ATI kártyával.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
.DLL
veterán
válasz proci985 #11381 üzenetére
(#11382) naksys: "Nvidiaval egy új világ nyílik a borderlandsban."
Na ezért írtam én is. Mert oké, hogy le lehet venni minimumra a Fizikszet, de néztem róla videókat, hát... nem kicsit durva mit művelnek a tárgyak nVidia alatt. Úgy az igazán meghökkentő.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
naksys
senior tag
Ati vga-val nekem is állítható volt mindhárom opció buherálás nélkül is.
Nvidiaval egy új világ nyílik a borderlandsban -
proci985
MODERÁTOR
nekem fix 60fpsem volt erzesre 1080pben 7850 CFfel. 5760x1080ban lassu volt idonkent, de ott mas UE3mas jatekkal is voltak sebessegbeli bajok (Bioshock3 es Dishonored se ment tokeletesen).
ez a 970 G1el nincs mar meg, de a 970 G1 legalabb 60%al erosebb magaban, mint amit a CF 100%os hatekonysag mellett tudott.
nem veszes a helyzet.
-
.DLL
veterán
De jó hogy legutóbb Radeon kártyát vettem... x_x Erre pont most kezd érdekelni a játék.
(P.H.)
-
addikt
Tweakert biztosan nem. Viszont ha már így mondod, az AMD Gaming Evolved fönt van, és asszem rá is eresztettem, de utána minden ini-t visszaraktam egy biztonsági mentésből (az ilyen "optimizálókban" nem hiszek, csak kellett a pont ). Mindjárt megnézem hogy mit csinál ha hagyom hogy a játék generáljon egy ini-t.
.
.
.
Vadiúj generált ini-vel is engedi állítgatni. Passz, de nem is nagyon érdekel, majd állítgatom a PhysX-et ha Nvidia kártyám lesz, addig marad low-n.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
nagyúr
válasz [Prolixus] #11377 üzenetére
bugos a detektálás
-
[Prolixus]
addikt
Akkor ezt a talányt oldja meg valaki.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
vitaro
senior tag
válasz [Prolixus] #11372 üzenetére
Szintén Ati kártya, de nálam nincs letiltva. TPS-ben sem.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
addikt
válasz [Prolixus] #11372 üzenetére
Most rakjak be screenshotot? Most néztem rá direkt, mert volt nemrég egy vga-cserém, és azóta nem is indítottam el. HD6850 volt, most R9 280X. Oda állítom ahová akarom, csak nincs értelme mert játszhatatlan lesz a játék. Ini-ben pont ezért nem is turkáltam.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
ATI kártyáknál sincs letiltva, nekem az van és menüből állíthatom mind a háromra, nem kell az ini-ben sem turkálni. Sőt mintha nekem is alapállapotban medium lett volna beállítva, aztán amikor nagyon belassult és rájöttem hogy a PhysX-től akkor visszavettem low-ra.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
válasz tibee77 #11367 üzenetére
A Borderlands automatikusan felteszi a Physicset telepítésnél. Azért nem lehet állítani, mert ATI kártyáknál le van tiltva az állítás lehetősége, és automatikusan áll be low-ra, a játék telepítésénél. Mediumon talán úgy lehet neki, hogy kicserélte az Nvidia kártyát ATI-ra, és megmaradt a beállítás a BL-ben.
Egyébként itt lehet állítani:
C:\Users\USERNAME\Documents\My Games\Borderlands 2\WillowGame\Config\WillowEngine.ini
PhysXLevel=0 <- (low)
PhysXLevel=1 <- (mid)
PhysXLevel=2 <- (high)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Pepe78
őstag
Ha a játékot újra telepítem a mentéseim elvesznek? Vagy tárolja a profilt mint más játékok esetében?
-
Pepe78
őstag
A phisyx mediumon van.
De nem tudom állítani mert nem aktív az ablak jelenleg...
Ilyenkor? -
tibee77
őstag
Legyel benne biztos, hogy a physx ki van kapcsolva, vagy legaläbb low-ra van veve.Amd kärtyäk nagyon nem szeretik.Közben monitorozz mindent.(gpu höfok, kihasznältsäg,vrm höfok es ugyanezeket majdnem a procidnäl is nezd) Igy biztosan kiderül mi a bibi.Amugy meg eleg szarul lett megirva a jätek ilyen teren.Sokaknak vannak ilyen problemäi.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Tegnap este óta tulaja vagyok egy MSI HD 7950 Twin Frozr Boost-nak.
Nagyon szép, nagyon halk és jól is megy de BORDERLANDS 2 ben gondjaim vannak amiket NV vga val nem tapasztaltam.
A legfrissebb drivert telepítettem egyébként.
Röviden:
Pálya betölt 80-130 fps majd esike az FPS jelentősen 60-70 re majd 30-40 re úgy hogy közben a kártya órajele nem változik.
És ami igazán különös , hogy ha már leesett az FPS hiba állok pl egy falhoz és azt bámulom akkor 30-40 marad holott 1 perccel korábban még 100 felett volt.
Olyan mintha "beragadna" az FPS. Mindegy merre nézek , lövök stb stb...
Valaki? -
tibee77
őstag
Ha akar valaki az elsö resszel is jätszani valaha, akkor ajänlatos azzal kezdeni.A 2. resz tenyleg pörgösebbre, szinesebbre sikerült.Nekem az elsö resz baromi jo volt mikor elöször jätszottam vele, viszont mikor a multkor elövettem megint mär nagyon szäraz es lassu volt.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
proci985
MODERÁTOR
válasz [Prolixus] #11357 üzenetére
ja, mas kerdes, hogy annyira sokat nem veszt az ember. kiveve a Son of Crawmerax DLC, az kb vegig a az elso resz General Knox DLCjet veszi hulyere.
"emlekeztek a letrara?"
"o igen, hanyszor oltuk meg (a raid bosst) a letra bugot kihasznalva!"mondjuk annyira nem volt az elso resz torteneseihez kotve mint anno a robo revolution DLC az elso resznel, aminel konkretan visitottam a nevetestol a "bossharcok" (ertsd par pányva) alatt.
-
[Prolixus]
addikt
Szerintem is érdemes. A sztori az első részben finoman szólva is nem nagy szám (inkább "világépítés" van, mint sztorimesélés), és a játékmenet is monotonabb/unalmasabb, mint a második részben. De, itt mutatkozik be a világ, a BL1-ben játszható karakterek visszatérnek mint NPC-k a BL2-ben (meg persze az eredetileg is NPC karakterek is visszatérnek részben), plusz van egy rakás visszautalás meg minden, és egyéb bizonyos poénok csak akkor érthetők ha rendesen végigjátszottad a legelső Borderlands játékot is.
-
.DLL
veterán
válasz [Prolixus] #11353 üzenetére
Köszönöm, és a többieknek is!
"azt leszámítva, hogy hozzá vagy láncolva a Steamhez."
Na ezaz!... Ez nem túl szimpi nekem Szinte egy oprendszer az oprendszerben...
De oké...Ami magát a játékot illeti (igen, láma vagyok, most találtam rá, 8 éve nem játszottam PC-n, de ez most nagyon megtetszett ) kell-e/érdemes-e hozzá előbb a Borderlands 1-et végig vinni? (már csak Claptrap miatt is, úgy láttam ő a nagy kedvenc az interneteken)
A másik kérdés a játékmenet: ugye alapvetően több résztvevős, de mi van ha mindig változó összetételben tudunk csak játszani (pl. haverokkal) aszerint, hogy mikor ki ér rá. Aki nem játszik egy szakaszt, az nem marad-e le a sztori addigi alakulásáról? (nameg szintben) (mintha filmnézés közben felváltva kimennénk 10 percre, de közbe nem állítanánk meg a filmet)?
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
nagyúr
ha már ilyen jól összeszedted, akkor csak kiegészítem egy kicsit
két hátránya van a dolognak:
- a használt szoftver eladásra így nincs lehetőség
- a Steames Terms of Service vonatkozik erre a játékra is, aminek azért vannak érdekes pontjai, amelyek Internet-szerte hosszas vitákat generáltakegyéni preferencia kérdése, hogy kinek melyik mennyire fáj (engem pl. egyik sem érdekel).
ill. van még egy dolog, amit lehet előnynek és hátránynak is tekintetni - a DRM. sokan fújnak a SteamWorks DRM-jére, nekem személy szerint az a véleményem, hogy ha már muszáj, akkor az egyik legkevésbé irritáló. csak nézz meg egy SecuROMot vagy főleg egy StarForce-t akcióban
-
[Prolixus]
addikt
A Valve-nak effektíve semmi. Valszeg, ahogy sok egyéb játéknál, a Gearbox szerződést kötött a Valve céggel, hogy "namármost akkor a BL2 PC platformon Steam köteles lesz, Steam nélkül nem lesz használható a játék és kész". Nyilván ez részben üzlet, de teljesen adja magát a dolog, hogy Steammel működjön a játék, lévén a Steam a legnagyobb disztribúciós "gépezet" jelenleg a piacon, plusz képes biztosítani a játék számára azokat a szolgáltatásokat, amiket Steam (vagy valamilyen hasonló platform) nélkül a Gearbox-nak saját magának kellene valahogy megoldania, ahogy a többiek is írták.
Mondhatni mindneki jól jár így azt leszámítva, hogy hozzá vagy láncolva a Steamhez.
[ Szerkesztve ]
-
A Steam egy szolgáltatás játékosok és fejlesztők/forgalmazók részére is.
Játékosoknak az előny itt a steames multiplayer, az azonnal és automatikusan jövő patchek, és az online tárolt mentések. A fejlesztőnek meg az az előny, hogy nem neki kell tárhelyet és így sávszélességet biztosítania, meg a multiplayer részt is egyszerűbb megoldania.
Biztos kihagytam valamit.
-
.DLL
veterán
Ha mondjuk megveszem a BL2-t dobozosan, akkor miért kell hozzá ez a Steam, egyáltalán mi köze van a Valve-nek a BL2-höz? Bocsánat, hogy tapasztalt játékosok számára eleve fel sem merülő kérdést tettem fel, de nem értem minek a Steam...
(P.H.)
-
TheProb
veterán
válasz kona005 #11348 üzenetére
ATI/AMD mindig is inkompetens volt használható drivereket írni...
Vettem egy DELL notit amiben ati vga volt, az első hétben többet szoptam vele, mint nvidia-val 12év alatt... Nevetséges, úgy tudtam játszható fps-t kicsalni belőle, hogy leszedtem a dell féle drivert, arra rátoltam egy pimpelt verziót és még arra a legújabb beta-t.. És még így sem hozta a papírforma szerinti teljesítményét, az akkor 2+ éves nvidia vga lenyomta... Mondanom sem kell, hogy fél év után eladtam a gépet és vettem egy normálisat és megfogadtam, hogy soha többet ati."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
kona005
senior tag
válasz proci985 #11344 üzenetére
Már úgy 5 különböző videókártyával, és megannyi driverrel de a probléma mindig fent állt. Nem igaz hogy fix 60fps-t nem lehet kihozni belőle, amúgy afterburner szerint mikor ilyen 160fps-em akkor is csak 70%-on megy a kártya, mikor lemegy ilyen 40-50-re akkor ilyen 20%!! a proci meg 90, kétlem hogy egy 3570k kevés lenne nem értem, ez tényleg ilyen szarul van megírva?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz tibee77 #11342 üzenetére
hat ha mar van egyebkent arra jo, hogy jobban atlatom a szituaciokat, immerzio inkabb szimulatoroknal van meg. plusz melozni zsenialis, de azt ha lehet inkabb nem hozom haza
jaja, szilveszteri szines edition
kona005: drivercseret probaltal?
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
3 kijelzön nyomni a borderlands-et! Na ahhoz gratula!
Am grat az avatarodhoz, nagyon szines lett!
-
kona005
senior tag
Hi,
Csak nekem droppol eszméletlenül a játék? Főleg Tundra Express-en egyszer 130FPS aztán meg 50 és már tényleg kiborít... Sírtam már itt úgy emlékszem ez miatt, de azóta volt GTX 660 Ti-om, 670, 770, most egy HD 7970-el nyomulok de semmi, egy rakás sz@r így is... Valamit esetleg nem tudok amit kellene?
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
-
MARV6969
tag
Először is boldog új évet minden fórumtársnak!
...akkor ez olyan szenvedélybetegség-szerű valami lehet... mint egy-két ismerősömnél: elkezdtek inni Karácsonykor, és azóta nem tudják abbahagyni... OP8-on vannak, csak még nem tudják..."Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
[Prolixus]
addikt
válasz HungarinBen #11334 üzenetére
Nem. Amit kapsz kulcsot a vásárlással, ugyanúgy beregisztrálhatod PC-n is.
Dioka7: Ez jópofa.
-
HungarinBen
csendes tag
válasz DrTechnoid #11331 üzenetére
De itt csak MAC gépekre lehet venni játékot nem?
-
dioka7
senior tag
BÚÉK
vagyis
Borderlands-ban gazdag
Új
Évet
Kívánok mindenkinek! -
nagyúr
válasz proci985 #11330 üzenetére
normál játékban nem gond a lőszer, persze - a raid bossoknál meg a digistruct peaken viszont nagyon komoly előny.
érdekes kérdés, hogy a karakterek felépítésénél a készítők mennyire gondolkodtak single-ben. amennyit én láttam Zer0-ból, borzasztó jó support karakter, de viszonylag sok szituáció van, ahol a specialitásainak nemigen veszi hasznát. az ilyenekben előrezavarod a gunzit vagy a psychot, és problem solved
-
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
igazabol a loszer regeneracio egy dolog, stockpile reliccel azert 200+ loszer egy ideig kitart sniperrel.
a problema az, hogy nem lehet 1shotolni az ellenfeleket, lyuda meg hiaba iszonyatos sebezni, ahhoz el kell talalni a crit pontokat, ami gyorsan mozgo ellenfeleknel es bizonyos ellenfeltipusoknal nagyon macera. plusz nincs elettoltes.
tvhmig ezt ellensulyozza a sebzes, de ez az elonye a karinak uvhmre elolvad. uvhmre meg egyre inkabb azt vettem eszre, hogy beehawk / DPUH + purple turtle komboval megyek, a pimpernel es lyuda meg megmarad spec esetekre. csak itt megint az a baj, hogy a Syren jobb beehawkra, a DPUH meg a kozel/kozeptav miatt salvadornak all jobban.
-
-
HungarinBen
csendes tag
válasz [Prolixus] #11325 üzenetére
Én nagy rajongó vagyok Már többször is kijátszottam a Borderlands első és második részét Csak most vásárolom meg a játékokat
-
proci985
MODERÁTOR
kozben szintezem a gunzerkert, 51es szinten letoltam terramorphust minden kulonosebb problema nelkul. oke, dpuh + grog nozzle komboval ugrottam neki, nade az assasinommal 60 korul se ment le.
az a szep, hogy ugy nez ki salvador szepen skalazodik meg uvhmre is, a zerobol ismert nincs loszer / nem tudok gyogyitani gyakorlatilag ismeretlen.
-
Frod
addikt
válasz HungarinBen #11324 üzenetére
Ahogy már válaszoltak fölöttem a GOTY-ben benne van a lényeg, és nem ritkán 10 € környékén szokott lenni digitális boltokban. (a MAC-es verzió is jó pc-re, mivel a Steam-hez ad kulcsot)
Azon kívül meg ha ki akarod maxolni az élményt, akkor a második szintemelő csomag, és az egyenként kb egy óra játékidőt adó, 5 db HeadHunter küldetés csomag még az ami kell.
(Ez a hat db kis plusz ha megint csak kivársz valami jó akciót kb újabb 5-6€-t meg is lehet)szerk: ITT pl a GOTY most épp ~3500 Ft
ITT pedig a fentebb említett Complete, amiben aztán tényleg minden benne van ~3900 Ftde míg a GreenmanGaming-ről tuti vásárolható, addig nem tudom ez a MacStore engedi-e kosárba tenni.
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
[Prolixus]
addikt
válasz HungarinBen #11324 üzenetére
Hivatalosan nincs olyan kiadás, amiben minden DLC benne van. Persze játékdisztribútorok szoktak ilyet csinálni, Amazon-on is volt már asszem ún. borderlands 2 complete edition.
Viszont van ebből is GOTY edition, abban nagyjából minden benne van: A 2 extra karakter (Gaige és Krieg), a 4 sztori DLC, a szintemelő pack, meg még egy-két kisebb dolog. Egy BL2 GOTY is bőven kurvasok órányi tartalmt ad, szóval szerintem nem hibázol vele nagyot, ha "csak" arra ruházol be. Aztán ha te is rajongója leszel a játéknak, akkor jöhetnek a GOTY-ból kimaradt kisebb DLC-k. Ha meg nem, akkor bőven elég a GOTY.
-
HungarinBen
csendes tag
Létezik olyan kiadás, amiben az összes DLC benne van? Vagy legalább a kampány dlc-ék?
-
Amartus
senior tag
-
válasz [Prolixus] #11321 üzenetére
Hobbit? Azt hittem, hogy csak a gyűrűk urában van.
-
Amartus
senior tag
Lányommal OP6-on elintéztük Crawmerax drágalátos kisfiát. Küzdött rendesen a két mecro.
A végén csak annyit mondott a lányom, hogy "rohadjon meg; csak megdöglött ".Egyetértettem.
Istenem, tele van csillagokkal...
-
MARV6969
tag
...ez nem kérdés...
jó-jó a pre-sequel, de a múlt héten én is a BL1-nél kötöttem ki... toltam 18-ig egy siren-t (felnéztem az xbox live-ra, és 6-an játszottak is, akiből egy beugrott hozzám, megkérdezte, hogy van-e narancs fegyóm? volt. annál a karinál éppen több, mint 500... duplikáltunk, sokkot kapott...mondtam is magamban, hogy játszottál volna 2010-ben...! ) utána rámentem a BL2-re, ahol lv12-ig jutottam Maya-val,és jó volt...![ Szerkesztve ]
"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
sss
őstag
Tegnap végigjátszottam megint a bl1-et, hatalmas karácsonyi dilemma, hogy belekezdjek-e a bl2-be is.
-
Are,on
csendes tag
Melyik Seraph fegyvert érdemes megvenni? Az Interfacert már tényleg nem lehet megszerezni Seraph Vendortól?
-
VoidXs
nagyúr
válasz [Prolixus] #11303 üzenetére
És akkor még olcsón megúszod. Volt valaki a YouTube-on, akinek van egy halom Borderlands replika videója, még egy Claptrap is, valaki kitette ide, na, még az volt nagyon jó.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz tibee77 #11304 üzenetére
zer0 UVHMig fun, UVHMen at kell szokni de ott is fun.
viszont peaken egyelore agyalok, hoplitat kiutottem petebol, szoval lehet extreme healthgating lesz a megoldas.OP2 peak vegeig elmegyek, a boss problemas. vagy valtok meleere, anno beatdown brawlon probalgattam, szokni kell de mukodhet.
amennyiben mas ahogy hallottam, hogy jobban elore kell tervezni, bar ahogy latom valszeg ez a tobbi karival is igy van.
-
tibee77
őstag
válasz Amartus #11300 üzenetére
Uhh abban en is benne lettem volna a mechrommal! Most op3-on vagyok (mär vagy 4 honapja mert kicsit abbahagytam a jätekot) de megint elö akartam venni es vinni toväbb a kiscsajjal.Nagyon brutäl tudok lenni a sok anarchy-val meg a fibber-rel! Krieggel sajnos megälltam op6-on, szerintem vele nem is megyek toväbb. Viszont meg egy Zero-t tuti kezdek.
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
Azannya! Egy ilyen életnagyságú replikát el tudnék viselni. "Csak" 175 dollár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Steam topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik