Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
A Rebuilder-t nem kell (és nem is lehet) törölni, mert telepíteni sem kell, ahogy azt korábban írtam már. Szerintem nálad valamelyik segédprogramja (Avisynth, ffdshow vagy LAV, Haali) lett rosszul feltéve, így én első körben ezeket szedném le és kezdeném el újra a telepítést az itt leírtaknak megfelelően: [link]. Az első indítást amúgy rendszergazdai jogosultsággal próbáltad? Ez is benne van a leírásban vastagon szedetten.
Aztán az is lehet, hogy nálad valamilyen más rendszerkompatibilitási zűrzavar van... Mindenesetre nem egy olyan bonyolultságú program ez (a telepítése sem), amellyel órákat kellene vesződni, én is többször telepítettem már (hangsúlyozom, nem a Rebuildert-t, henem a segédprogramjait) és mindig sikerült pár perc alatt.
Ja, és a segédprogramokból a legfrissebbeket nem szabad feltenni, hanem csak azokat, amiket a fenti oldalon belinkeltek.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest