Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
válasz
-=RelakS=- #4899 üzenetére
Én 13 éve inkább CD-t hallgattam, esetleg kazettát. A 128 kbps akkor is rosszul szólt, most is, de tény, nekem is volt olyan zeném, mert nem volt pénzem mindent megvenni, csak 1-2 kedvenc zenekar CD-it.
(Egyébként '94-95 körül már lehetett 320 kbps-mal is kódolni, bár akkor ez még fizetős buli volt. Arra emlékszem, hogy '95 decemberében vettünk egy 486-os gépet, azt még meg lehetett akasztani mp3 lejátszással; a bitrátára már nem emlékszem.
)
Abban viszont 100%-ig egyetértek, hogy nem volt sosem elég hely a vinyón. Ha meg floppykon vittem haza valamit, 10 lemezből egy mindig megsérült.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Flashget #4893 üzenetére
fogdmeg-húzdbe módszer az ImgBurn-nél is működik, csak külön ki kell választani, és el kell indítani azt a felületet :]
Ereshkigal 13 éve azért a 128kbps mp3 is már jónak számított. Gondolj bele, hogy akkor még mekkorák voltak a vinyók, milyenek voltak a sávszélességek. Ilyen, hogy FLAC, vagy hasonló, szerintem a nagyközönség előtt még nem is létezett.
-
Flashget
félisten
válasz
Ereshkigal #4894 üzenetére
Ugye meg van az a szitu, hogy a kocsiban egy olyan Pioneer CD lemezes rádió van 2001/2002-ben (2000-ben 66K volt akkor az MM-ben) ami nem tudott még mp3-at és kellett valami ami szóljon a rádión kívűl?
Na most mond, hogy fájt... -
Flashget
félisten
Szerintem sokan elfelejtik már a múltat.
Volt a DVD Decrypter...aki ismeri tudja miért volt a legjobb program anno, aki nem ismeri gugliEnnek az utódja az Imgburn...mit is tud valójában jobban mint a Nero? Hát persze, hogy képfájlokat készíteni és kiírni azokat...Nero pedig amit mindig is nagyon jól tudott (csak mára már aktualitását veszettte) mp3-ból normál zenei cd-t készíteni. Illetve amiről szó van az adat lemezt (avit, mp3-at stb) de ezt az imgburn is tudja csak a neronak a fogdmeg, húzd oda, ejsd be egyszerűbb, felhasználóbb barát megoldás, mint a kikeresni és kijelölni.
Egyébként a régi CD- zenei korszakban a legprofibb free cucc és leginkább nem felhasználóbarát progi a Feurio volt. -
gg72
veterán
válasz
Moonwolf #4891 üzenetére
Nem BD vagy DVD filmek, hanem egyéb fájlok, mappák kiírását.
Nem írja meg jobb minőségben, csak ott nem kell vesződni az ISO névbeállításokkal. Van egy ismerősöm, akinél pl. ezért az ImgBurn-nel kiírt MKV fájlok egy részét nem olvassa be az asztali lejátszója, de a Nero-val kiírtakat igen. -
csalafinta65
senior tag
válasz
-=RelakS=- #4889 üzenetére
Nagyon köszönöm válaszodat!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
csalafinta65 #4888 üzenetére
Új LG-t, Pioneert beraktam, azonnal működött. Íráshoz persze kell külső program, de driver telepítgetés nincs.
-
csalafinta65
senior tag
Köszi a választ, segítséget. Még egy kérdésem lenne. XP helyett egy Win7-es gépbe kerül a pio blu ray íróm.Ott is kell segéd programokkal mahinálni, vagy beépítés után azonnal használhatom? Köszönöm a választ!
-
-=RelakS=-
veterán
-
szaszapi
őstag
válasz
-=RelakS=- #4885 üzenetére
Én régen dvd korszakbankb 300 megírt lemez után cseréltem az írót,ez a bd-nél nem mondható el,az elején sokat kiírtam de ma már inkább hdd-re rögzítem az adatokat.Egyik tárolási módszerben sem bízok,majd lesz valami jobb megoldás remélem...
-
gg72
veterán
válasz
-=RelakS=- #4882 üzenetére
Akkor meg miért linkelted be őket? Nem az volt az alapkiindulás, hogy szerinted kétféle íróprogram máshogy írja meg a DL-es lemezeket? Most meg azt mondod, hogy lehet mindkettő Nero volt...
Másrészt csak azt mondja, hogy lehet különböző a felírás módja: hát naná, hogy máshol lesz a rétegváltás, ha két külöböző nagyságú adatot írsz ki lemezre.Mindenesetre ezennel én kiszálltam ebből a témából. Majd térjünk rá vissza, ha normális lemeznél is újból előfordul ugyanez a hiba ImgBurn-t használva.
-
-=RelakS=-
veterán
Egyrészt nem mernék rá mérget venni, de szerintem mindkettőt a Nero követte el. Hogy ugyanaz a verzió-e, azt nem tudom.
Másrészt csak azt mondja, hogy lehet különböző a felírás módja
Harmadrészt (vissza kellett olvasnom) ennek nincs köze az ImgBurn vacakolásához, csak érdekességként említettem meg
(RelakS)Ezt amúgy ImgBurnnel írtad? Ha igen, súghatsz a beállításokról
(gg72)... mindent ImgBurn-nel írok
(RelakS)Érdekes mondjuk, hogy az ImgBurn ezek szerint végigírja az első réteget, majd a másodikon folytatja, a Nero meg felét egyik, felét másik rétegre írja az adatnak.Remélem, mindent kivágtam, amit ide tartozik.
Mindenesetre nem hinném, hogy ennek a minőséghez bármi köze lenne, csak érdekesnek találtam.Amire amúgy az ImgBurn nem óhajtott írni, azt a Nero simán megírta. Mindkét meghajtóval (Pio, LG. Igen, tesztelgetek kicsit)
-
gg72
veterán
válasz
-=RelakS=- #4880 üzenetére
Hát hülye legyek, de nekem nem esik le, hogy ezek a grafikonok miért bizonyítanák azt, hogy a két lemez két különböző programmal lett megírva. Mindkét lemezre más méretű adat lett felírva, ezért is vannak más helyen a rétegváltások. (Az már más tészta, hogy ezek kétrétegű DVD-k és nem BD-k, a kétféle írásmód pedig nem teljesen ugyanúgy működik.)
Ennek az egésznek csak akkor lenne valami értelme szerintem, ha ugyanazt a dolgot írnád fel lehetőleg ugyanolyan lemezre kétféle programmal és ott megnézni a grafikonokat. (Szerintem nem lenne különbség köztük.)
De amúgy (én már kezdem elveszíteni a fonalat), mindez most csak azért fontos, mert egy rossz minőségű BD50-es CMC lemezt az ImgBurn nem írt meg, a Nero pedig igen? Nem lehet, hogy amit az ImgBurn-nel akartál megírni, egyszerűen hibás lemez volt? -
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #4878 üzenetére
-
csalafinta65
senior tag
Sziasztok van egy pio 205-ös gépem...tegnap még írtam vele...még XP alatt vagyok vele...az op. rendszer lefagyott, újraindítottam a gépet, és azóta nem látja a blu ray meghajtót...talán frissíteni kellene az író firmwarét? köszönöm a segítséget...( a számítógép egy nagy piros kérdőjelet tett a blu ray író ikonja mellé...)
-
-=RelakS=-
veterán
Egész egyszerűen a Nero Disc Speed jelzi, hogy hol van a rétegváltás, és mennyi adat van felírva a lemezre.
Másrészt olvasás közben ugye elindul 4-6x-os sebességről, felmegy egy szintig, majd visszaesik. Ha ez a görbe nem szimmetrikus (általad linkelt képen pl), akkor az első réteg végig van írva. Ha szimmetrikus, akkor nincs. -
gg72
veterán
válasz
-=RelakS=- #4876 üzenetére
Rendben, de abból hogyan lenne megállapítható a szerinted elvileg 2 különböző szoftveres írási stratégia? Az a megírt lemezek írásminőségét (lemez/író harmonizációja) mutatja, sok más nem szűrhető le belőle.
-
gg72
veterán
válasz
-=RelakS=- #4874 üzenetére
Ne haragudj, de továbbra sem értem. Szerintem nincs két különböző írási stratégia DL lemezek írásánál, amikor az író eléri az első réteg végét, átvált a másik rétegre, de lehet rosszul tudom.
-
-=RelakS=-
veterán
Nálad az ellenőrzésnél a sebesség grafikon asszimetrikus, nálam szimmetrikus.
Ez nekem azt jelenti, hogy 2 rétegű lemez esetén az ImgBurn először megírja az egyik réteget, majd ami nem fért fel, azt kiírja a másikra, a Nero meg a mittudomén 40GB-ból 20-at ír az egyik rétegre, 20-at a másikra. -
gg72
veterán
válasz
-=RelakS=- #4872 üzenetére
az ImgBurn ezek szerint végigírja az első réteget, majd a másodikon folytatja, a Nero meg felét egyik, felét másik rétegre írja az adatnak.
Ezt nem értem.Ne a lemezekhez válassz íróprogramot, hanem a felírni kívánt dolgokhoz, vagyis ha adatot írsz, használj nyugodtan Nero-t, filmekhez pedig ImgBurn-t.
-
-=RelakS=-
veterán
Frissítés megvolt, és gyakorlatilag csak adatlemezt írok :]
Igen, az ImgBurn használatodról mintha olvastam volna korábban, de azért rákérdeztem, tuti ami biztos. Érdekes mondjuk, hogy az ImgBurn ezek szerint végigírja az első réteget, majd a másodikon folytatja, a Nero meg felét egyik, felét másik rétegre írja az adatnak.
Filmes lemezt utoljára DVD-t írtam, olyan régen, hogy nem is emlékszem rá.
Akkor ezeket a magdikat szerintem neroval írom meg (vajon milyen lesz a minősége a régi LG-vel megírthoz képest), az ImgBurn-t meg majd a pana mides lemezzel szekálom.
-
gg72
veterán
válasz
-=RelakS=- #4867 üzenetére
Ha nem derült volna ki az előső hsz--emből, mindent ImgBurn-nel írok és az ajánlott beállításokkal, lásd az összefoglalót. Amúgy ha adatlemezt írsz, akkor nyugodtan haználd a Nero-t, az ImgBurn filmekre jó igazából.
CMC DL lemezt pedig inkább kerülni kell, ezt számtalanszor leírtam/tuk már, nemrégiben másnak is meggyűlt vele a baja itt a fórumban. A FW-t az íródon pedig mindenképpen frissítsd! -
-=RelakS=-
veterán
válasz
MaxxDamage #4869 üzenetére
Ennél jobb már csak a Meizu mp3 lejátszóm volt.
Csak feltöltési sorrendben volt hajlandó lejátszani a zenéket, ezért úy döntöttem, hogy frissítem a firmware-t. Az eszközön frissebbet találtam, mint az internetenAz ImgBurn úgy látszik, hogy az LG BH16NS40-el sem hajlandó még csak meg sem kóstolni ezt a lemezt. 1-2 órát most hagyom trekket reservelni (
), azt meglátom, mi lesz.
-
válasz
-=RelakS=- #4868 üzenetére
Nekem is EBK-209 ver. van/volt és elötte levő FW ver. volt az írón (2013.09.-ik havi asszem) azt az eszköz 2014 marc. -i gyártás
(#4870) -=RelakS=-: hiába, vicces dolgok ezek...
L
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #4867 üzenetére
Ezt is imádom...
Májusban jött új firmware a Pioneerhez. Természetesen nem az van a most vásárolt meghajtón O_o -
-=RelakS=-
veterán
Nos, az oldal alapján, amit linkeltem, csak a BD-R DL-re allergiás.
Pioneer BDR-209EBK
Lemez: TDK CMCMagdi, ebay most megkotlott sajna2x-es sebességgel, UDF 2.5 formátumban írnám.
És ami miatt különösen szitkozódom: Csak úgy tudom lekapcsolni a programot, hogy áramtalanítom a gépet!
Igen, a windows egyszerűen képtelen leállni az ImgBurn beragadt folyamata miatt, amit még folyamatstruktúra leállítása paranccsal sem tudok eltüntetniA feladatkezelő szerint amúgy a program nem csinál semmit, legalábbis %-ban nem mérhető a processzor terhelése.
Még annyit megteszek, miután megint abuzálom a windowst, hogy megnézem a firmware-eket az írókon, de tegnap előtt vettem a pioneert, nem hiszem, hogy lesz hozzá új.
Az LG-re is kíváncsi vagyok most már, hogy ott is meghasal-e a folyamatEzt amúgy ImgBurnnel írtad? Ha igen, súghatsz a beállításokról
Még annyi, hogy elvileg a lemezt nem rontotta el, mivel neki sem állt megírni.
-
gg72
veterán
válasz
-=RelakS=- #4865 üzenetére
Annyit azért elárulhatnál a szitkozódás mellett, hogy milyen lemezre és milyen íróval próbálasz írni.
Azért az valahol érdekes, hogy lassan 4 éve írok BD-ket ImgBurn-nel, eddig egyszer rontottam el írást, de az is azért volt, mert hálózaton keresztül írtam és írás közben megszakadt a kapcsolat, vagyis az sem az ImgBurn hibája volt.
-
-=RelakS=-
veterán
Ugyanez a szar van nálam is. Ráadásul kilőhetetlen a program, csak újraindítással lehet megszabadulni tőle.
A Nero legalább megírja a lemezeket, nem csak rommáfagy...
Hozzátartozik, hogy DVD-RW-t tudtam írni, de ez a BD-R DL kifogott a programon :/ -
-=RelakS=-
veterán
ImgBurn
Összeállítottam, amit ki akartam írni
40 perc után még mindig valami "Reserving track" dologgal piszmogott
Ilyenkor mi van? -
Flashget
félisten
válasz
MaxxDamage #4862 üzenetére
Nincs olyan fix szabály, hogy valamit pl. DVD csak 6x sebességen kell írni! Ezt az írásteszt mutatja meg milyen sebességgel kell az adott író és nyersanyag páros esetében, és az sem mindegy milyen mid vagy milyen író és milyen fw.
De mivel a DVD napjainkra döglött lett gyakorlatilag ahhoz a kevés lemezhez már 8x vagy 12x sebesség maradt amikhez igazítják az írókat és a gyártók a lemezeket. -
-
Flashget
félisten
válasz
MaxxDamage #4860 üzenetére
ezért majd jobban odafigyelek a dolgokra, tanácsokra, mindenre.
De úgy látszik nem nagyon érdekel mások mit mondanak vagy javasolnak, lemezek, írás sebesség vagy író progi terén.
-
Nekem ez jött le...
Korábban csak Nero-t használtam (első CD , DvD íróhoz kapott verziók és így tovább...) de ma már nem olyan mint régen volt.
Hozzáteszem, hogy én BluRay -be pl. csak "adat" lemezt írok (mp3 , divx filmek , .mkv -k) külön BluRay Filmeket nem írok, mert nincs asztali lejátszóm (csak DvD) és nem is lesz mostanába (nem tervezem) mivel van pár USB -s HDD -m (2TB+/db) amin külön tárolom a 720p és 1080p .mkv filmeket és TV-re kötve (USB) nézem azt.Nem mondom, hogy nem jó az IMGBrun , de nekem nem jött be igazán... (számomra ez a "CyberLink" komplett csomag is megfelelő pl. amit a gépre telepítve adtak /HP/ (teljes verzió) /PowerDvD 12 , Desktop Burning Gadget , Virtual Drive , ISO Viever , Power2Go,/ pl. - ez az IMGBurn filmek (teljes DB-R vagy DvD-R pl.) írására lehet tökéletes választás.
Régebben a "PrimeDisc" DvD lemezt 100 -as csomagban (henger) kaptam (mint ajándék) és jópár hengerrel kiírtam , de ezt nem hangoztatom akkor csak a Nero-t használtam. /és ez elvileg nem mondható minőségi lemeznek, de csak pár darab volt ami error-al zárult.. és mai napig jók a lemezek/ A Maxell DvD-R t is nagyon kedveltem, sokat beszereztem abból is. (én nem szoktam nézni MID -et , nekem ez furcsa is volt BD-R esetén , inkább szokatlan "számomra")
, de véleményem szerint hasznos is a megfelelő quality lemez használata !
BluRay területén nincs még szinte semmi tapasztalatom (20+ lemez...) ezért majd jobban odafigyelek a dolgokra, tanácsokra, mindenre. Személyes tapasztalat is szűkséges a témában.
L
-
gg72
veterán
válasz
MaxxDamage #4858 üzenetére
Szerintem mindenkit érdekelne, hogy miért ez a meglátásod?
-
válasz
Flashget #4856 üzenetére
/nekem ez a meglátásom/
amúgy nem free program.(de 15nap) [link] (bár ez a 3-as verzió, de nekem a 2-est mellékelték a BOX -os Pioneer -hez , seriallal amit regeltem is)(#4855) gg72: igen pár száz vagy talán ezer CD és DvD -t megírtam mióta létezik... (vagy talán többet...)
(#4857) gg72:
L
-
Flashget
félisten
válasz
MaxxDamage #4854 üzenetére
Meg mi az már, hogy 4x -es lemez és 10x -en lehet írni max a program szerint ?
Nem az számít mit tud az író, hanem mit ad meg a lemez gyártója!
Pio 206/207/208-as is felajánlja, hogy a Panasonic 6x sebességű BD 25GB-os lemezt megírja 12x sebességen, de nem szabad engedni neki ezt.Azt meg kötve hiszem, hogy van jobb free progi ISO írásra mint az egykori DVD Decrypter utódja az IMGBurn.
-
gg72
veterán
válasz
MaxxDamage #4854 üzenetére
Azt meg miből szűrted le pár lemez megírása után, hogy ez a TotalMedia jobb írópropgram, mint az ImgBurn?
Meg mi az már, hogy 4x -es lemez és 10x -en lehet írni max a program szerint? Írtál már életedben bármilyen optikai lemezt? Gondolom igen. Akkor viszont nem értem a rácsodálkozásodat, hiszen pl. DVD-t is számtalan esetben gyorsabban meg lehetett írni, ha azt az író FW-je és így az írószoftver engedte.
-
válasz
stanley00 #4853 üzenetére
Ez bontatlan(zacsiba csomagolt) Maxell lemez volt (megfelelő helyen tárolva) és lehet az volt a problémája, hogy kicsit túlakartam írni (nemtom)
/a progi írta is, de én ráokéztam és 94% -nál dobta el magát...ha jól emlékszem/ ez a "TotalMedia Extreme 2" progi amit az íróhoz adtak (véleményem szerint jobb is mint az IMGBurn....)
, 20perc alatt megírja a lemezt 4x -es sebességen és eddig 5db Maxell-t írtam és mind jó is lett
Meg mi az már, hogy 4x -es lemez és 10x -en lehet írni max a program szerint ?
L
-
stanley00
aktív tag
válasz
MaxxDamage #4848 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen amikor valaki itt a fórumon szar lemezt adott el nekem (TDK BD-R DL TDK mid kódos).
Hirtelen kellett ezért nem volt idő Ebay-re. Nem tudom, hogy a hűtőbe vagy a mosdóba tárolta-e, esetleg fake volt mert 5-ből 5-öt rontott így az író. Kizártnak tartom hogy egy olyan MID-es lemezt 5-ször rontson az író ha a lemez megfelelően van kezelve, tárolva. Aztán rendeltem az Ebay-ről ugyanolyan lemezt ugyanazzal a MID-el és 5-ből 5-öt tökéletesen megírt ugyanaz az író. Szóval szerintem is ahogy gg72 írta egyszerűen szar a lemez. Remélem pár nap múlva én nem mondhatom el majd ugyanezt a That's-es RITEK lemezeimről. Amig élünk remélünk -
Ereshkigal
őstag
válasz
-=RelakS=- #4851 üzenetére
A status barban is szokott még sok okosságot írni.
-
-=RelakS=-
veterán
ImgBurn, .bin kiválasztás után:
You should have selected the CUE file and not this one.
I'll do it for you automatically this time, but don't do it again! -
-
gg72
veterán
válasz
MaxxDamage #4848 üzenetére
A gagyi Maxell lemez...
-
-
Én első 10-et tök úgy írtam mint a DvD-t Nero-val (és notival, Y580 Lenovo. Kicsit tovább tartott, de mindet megírta, asszem 2x vagy 4x sebességgel (már nem is tudom)
de nem is írnám nagyon gyorsabban...) DvD-ket is 4x max. 6x-an szoktam írni
igaz DvD-t se mostanában írtam, de van pár száz db tokban meg pár száz hengerbe
/BluRay lemez legyen majd ennyi
/
(#4846) gg72: asszem imgburn-re térek át a nero-ról (ez már megunt progi) vagy van a notin gyári CyberLink progi csomag amit nagyon nem ismerek, de egy próbát megér. Amúgy dobozos Pioneer íróhoz milyen progit adnak?
L
-
gg72
veterán
válasz
MaxxDamage #4843 üzenetére
Nincs nagyon miről beszámolni, azóta már néhány újabb verzió is kijött, problémák nélkül használom. Az összefoglalóban leírtak továbbra is aktuálisak.
-
-
törölt tag
Meg a beépített mikrofonnal vettük át a zenéket, nem "tuelen" (tököm tudja mi volt az) Néha kutya beleugatott, vagy anyám bekiabált a konyhából, de jó volt úgy is, LOL
Amúgy BD írás közben netezni szoktam, még youtube is belefér, eddig nem volt gond, de játszani tényleg nem játszok közben
-
gg72
veterán
Megjelent a BD Rebuilder legújabb 0.48.01-es verziója, ami már nem igényli a HAALI és FFDSHOW segédprogramok jelenlétét, mivel alapból a FFVideoSource végzi a kódolást:
[link]
Én még csak most fogom tesztelni. -
aram01
nagyúr
válasz
Ereshkigal #4833 üzenetére
sejtettem hogy ez lesz a válasz
mindegy kibírom már ezt az 1 órát, köszi szépen a gyors választ -
aram01
nagyúr
lehet marhaság amit kérdezek:
36gb-os isot írok van még 2 óra hátra, lehet valami gond ha közben kicsit gémelek multiban?
a lemez újra írható nincs veszteség, csak az idő -
Ébri
senior tag
Nekem is ideért egy hét alatt a Pana 25 gigás Japánból, viszont a külső kemény műanyag csomagolása 3 darabra tört, 2 letört belőle, ebből egy a csomag alján, úgy látom lemezt nem karcolt, csak az egyik alsó plex lemezt. Valamiért úgy gondolom, hogy a mi postánk bánt vele ily óvatosan.
-
gg72
veterán
Igen, az mindegy.
-
bandi0000
nagyúr
hali
ha egy blu-ray 3D mkv-s promó videót kiírnék adatba egy DVD-re akkor azt le tudja játszani egy 3D lejátszó? -
aram01
nagyúr
sziasztok srácok
ide irányítottak hozzátok, érdeklődnek hogy 3d-s bd tartalmakat (35gb+ filmek) melyik pogival érdemes kiírni?
köszi előre is -
ooooA6
csendes tag
gg72 , M107: Nagyon köszönöm a válaszokat. Meggyőztetek, marad minden az ISO-ba.
-
M107
addikt
Bár én elaludtam rajta... 15-djére is. nem ide tartozik nem kötött le....
Van egy jó BD50 iso file-od nem nyúlnák én sem hozzá. persze legyen hozzá minőségi 50 GB lemezed és minőségi írást produkáló jó PIO íród.
Amúgy ha nem akarod kiírni akkor, meg miért baj hogy nem 50 giga*1024 hanem mondjuk 48-47*1024 GB-t, a mai TB-os HDD-k korában.
25 GB méret meg egyenesen árt ennél a filmnél, olyan mint a Titanic vagy 2DB BD50 GB vagy sehogy.
Megérdemlik a minőséget a látvány s a hang miatt. -
gg72
veterán
-
ooooA6
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy problémám, aminek megoldásában remélem itt találok segítséget.
Adva van egy BD50-es film. (Avatar.2009.3D.Blu-ray.1080p.CEE.AVC.DTS-HD.MA-Mont.iso) ebböl szeretném eltávolítani a felesleges feliratokat, nyelveket. DE, a kép paramétereit meg szeretném tartani. Tehát semmi tömörítés, nem jöhetne szóba. HDD-n tárolnám a filmet, nem akarom kiírni BD lemzre, de jó lenne egy kis helyet spórolni a felesleg kiszedésével.
A segítséget előre is nagyon köszönöm! -
-szabi-
addikt
Nem ide akartam, bocsi.
üdv
szabi -
miko_
tag
Sziasztok
Eddig sose volt problémám a kiírt Bluray lemezekkel most se lemez problémám van hanem valami a filmmel lehet. A hang jó de a kép mozgásának sebessége nem megfelelő és meg is akad néha.
Tsmuxerem átfuttattam ami semmi hibát nem jelez.Lemez info:
General
ID : 1 (0x1)
Complete name : E:\Bluray\Halloween 2 BD25 Remux DTS-HD HUN-Miko\BDMV\STREAM\00000.m2ts
Format : BDAV
Format/Info : Blu-ray Video
File size : 20.9 GiB
Duration : 1h 32mn
Overall bit rate mode : Variable
Overall bit rate : 32.4 Mbps
Maximum Overall bit rate : 35.5 MbpsVideo
ID : 4113 (0x1011)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 3 frames
Codec ID : 27
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 29.4 Mbps
Maximum bit rate : 35.0 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 23.976 fps
Standard : NTSC
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.591
Stream size : 19.0 GiB (91%)
Language : English
Color primaries : BT.709
Transfer characteristics : BT.709
Matrix coefficients : BT.709Audio #1
ID : 4352 (0x1100)
Format : AC-3
Format/Info : Audio Coding 3
Format profile : Dolby Digital
Mode extension : CM (complete main)
Format settings, Endianness : Big
Codec ID : 129
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 192 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Bit depth : 16 bits
Compression mode : Lossy
Stream size : 127 MiB (1%)
Language : HungarianAudio #2
ID : 4353 (0x1101)
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Mode : 16
Format settings, Endianness : Big
Codec ID : 130
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 1 509 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Bit depth : 24 bits
Compression mode : Lossy
Stream size : 999 MiB (5%)
Language : EnglishText
ID : 4608 (0x1200)
Format : PGS
Codec ID : 144
Language : English -
jimmy74
őstag
Sziasztok.Tudnátok adni nevet aki még foglalkozik lemezek eladásával(BD-RE érdekel)
-
Seregély
tag
Hello!
Igen, az ImgBurn-t használom. Amikor vettem (kb. egy hónapja), ez volt az egyetlen XL-képes író, Pio-ból csak a 209DBK volt a hazai boltokban, ami sajnos nem támogatja a TL/QL lemezeket.
Az előző írom is LG volt és meg voltam elégedve vele, gondoltam az új típus csak jobb lehet. -
Seregély
tag
Sziasztok!
A régi BH10-es LG-m helyett vettem egy új BH16NS40-t és van néhány problémám vele.
Panasonic SL MEIRAI1 lemezeket 6x és 8x próbáltam írní, a megírt lemezek felülete csúnya csíkos lesz, eddig ilyet még nem tapasztaltam más íróval.
Pana DL MEIRB1 6x írható lemezeknél az írás vége-felé a 2. rétegnél CLV/CAV váltáskor hirtelen felugrik a sebesség 6.4-ra és így fejezi be az írást. Nem tudom ez probléma-e, de furcsa.
Pana 3 rétegű XL lemezeknél (PANA_RC4 MID) hiába állítok be 4x írást (IMGBURN), mindig 2x írja a lemezeket, így egy lemezt olyan 180 percig ír.Próbáltam a gyári firmware-t és a legújabbat is (1.03) de nincs változás.
Ha van tapasztalatotok az íróval vagy valami tanács, nagyon örülnék, mert egyenlőre nem tudom a konkrét példányom rossz vagy egyszerűen ilyen ez a típus.
-
M107
addikt
Gábor !
Tudnál is szerezni, Pesten össze is tudnák futni a Kodály körödnél hisz neked az van közel emlékeim alapján jó 2 éve
?
50 Db érdekelne....
Készpénzben fizetnék azonnal., persze csak ha benne vagy.UI:
A 2 évvel ezelőtti Maxell X-protect és Rioch dvd+r lemezeiddel is nagyon jól jártam van is még belőle.
-
M107
addikt
Kicsit off.
Lesz e még Panasonic BD-R 25 GB 6X írható lemez ?
Már régóta nem látok sehol, illetve lenne, de kicsit drágábban mint a normál ár, akkor hozzá fordulok ha nem várható többé ilyen lemez ...Kérdés :
Ha nem várható mi ami közel ilyen jó, s tartós BD-R lemez mint a Pana ?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Sandisk 1TB SD kártya
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest