Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Szoke1982 #532 üzenetére
Én is pont a Diablo 4 amivel folytattam a Wukong után, de nekem nem jött be ez volt az első Diablom a másik nagy kedvencem a Darksiders Genesis ami elvileg hasonló mint a Diablo az nagyon tetszett volt benne ügyességi és logiksi részek is de nekem a Diablo nem ezek hiánya vagyis csak az intenzív akciós akció miatt nem jött be. A demo Khazan se. Igaz nem szeretem a dögnehéz játékokat és eza Wukong meg a Sekiro volt eddig csak kivétel amit végig is szenvedtem.
-
-
Szilágyi84
senior tag
5.fejezetben van egy hatalmas befagyott kapú, ott mivel lehet bejutni?
-
Szilágyi84
senior tag
Chapter 6 ban meg volt az orrszarvú és a rénszarvas, de az óriás tücsök nem engedi magát. Mit kéne csinálni, mert hiába nyomom rajta az R2 öt amit ír mégis ledob.
[ Szerkesztve ]
-
Szilágyi84
senior tag
A chapter 5 végén járok és eszembe jutott, hogyha jól rémlik a chapter 3 börtönös részében ahol körbe körbe kell feljutni ott van pár rácsos helység szoba valami nagy kék lezárással. Oda hogyan lehet bejutni mi kell hozzá, hogy azokon a kékeken átlehessen jutni?
-
Szilágyi84
senior tag
Nézegettem videókat és az a gondom, hogy nem adja be nincs ott a Venom Daoist a barlangvan aki után lehetne átmenni a térkapun az új részre. Most ilyenkor mi van, hogy nincs ott nem vár mit tudjak csinálni, hogy megjelenjen?
[ Szerkesztve ]
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
SoulReaver #485 üzenetére
És ő hol van hol található? Mert eddig nem jött az útamba .
[ Szerkesztve ]
-
Szilágyi84
senior tag
Igen láttam a videóban is, de mi az a tű pontosan, mert nem a stoppolás nem is a láthatatlanság, de akkor mi? Bocsi, de nem vagyok elmélyülve benne ennyire vagyis eddig csak magamtól jöttem videó segítség nélkül.
-
Szilágyi84
senior tag
Köszi néztem, de nem volt segítség sajnab, mert úgy érzem mintha frltuningolva menne vissza és úgy darál, mert nekem nem adja így nem tudom hasonló képpen megcsinálni, ahogy a végén átváltunk sárgára addig nincs gond, de onnan nem tudok mit kezdeni vele
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok
Chapter 4 végső bossnál megakadtam, eddig nem volt nagy gondom, persze volt akinél 2 órát elazórakoztam mire levertem, de ezt nem érzem egyáltalán. Kis segítséget kérnék, mert szívesen végigvinném úgy hogy egyáltalán nem szeretem az ilyen dög nehéz játékokat és hanár eddig eljutottam nem hagynám abba, de nem tudom megfejteni a gyengéjét Hundred.... . Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest