Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Külső HDD-re torrentezik valaki?
Sajnos a belső 1TB kezd megtelni, de a 2,5HDD annyira nem olcsó, meg van itthon egy 3TB külső amit nem igen használok amúgy. -
Sziasztok!
Több száz GB adatot szeretnék megosztani pár ismerősömmel, gondoltam csinálok egy FTP szervert itthon, de nem jött össze, ezért ötleteket keresek hogyan lehetne kivitelezni a dolgot. Az ismerőseim is töltenének fel adatokat.
-
VPN-el valóban nem fogsz tudni nagyon visszatölteni, mert passzív a kapcsolat, és nagyon sokan passzívak az oldalakon. Én 5 hét alatt 15 GB-ot tudtam vissza seedelni, de a legtöbb oldalnál már úgy sem követelmény az arány.
Amúgy ha valaki NordVPN-en gondolkozik, először 1 hónapra vizessen elő, mert utána email-ben kapsz ajánlatokat a hosszabbításra, pl 36$ 1 évre, ami 10.500 ft, azaz kb. 800 ft-ra jön ki havonta.
-
válasz enginev3.0 #28845 üzenetére
nem, magyarban
-
Sziasztok!
Még nem használtam VPN-t soha, kérdésem lenne, hogy ki hogy oldja meg, hogy a torrent kliens használja csak a VPN-t, meg pár weboldalnál használnám. Mert gondolom nem használjátok minden oldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest