Új hozzászólás Aktív témák

• Laci4

senior tag

Sziasztok!

1-2 órát vissza olvastam, jó sok hsz van már ebben az évben.. igaz, sok off winy-ssd ajánló pl :D

Igazándiból egy dolog miatt jöttem, de megláttam blizz mizériáját is.. (magos=core? :) )
    Én is hasonló cipőben járok.. (nem mindenki tolja olyan komolyan mint itt egyesek.. le letöltöttem ami kellett, aztán osztottam vissza amikor épp ment a gépem.és nem felejtettem el.. ..
    aszfaltoson nincs ilyen gondom.. 2008-ban reggeltem.. szerintem a "magosra" is akkor tájt..

aszfaltoson Feltöltött:28.69 TiB Letöltött:168.36 GiB Megosztási arány:174.471 )
    Erre össze jön egy rakás kaka az életben.. egészségügyi gondok, kivizsgálás, közben muterról kiderül hogy gyomor rákja van, sos műtét intézés, közben az öreg vasam behal, közben egy sikeres Covid fertőzést is sikerül össze szednem, muter kórházból ki, utána jártam milyen gépet lenne érdemes össze rakni, megrendel, összerak.. aztán a mappákat rendezve eljutok a torrentig.. dobjuk fel azt is, hagy menjen egy kis seed.. erre kopp....az elmúlt időszakban baromira nem a torrent izgatott.. sajnos..
    mindegy, gondoltam, le van tojva, ezer éve használom, egyszer élünk, nem is tudni meddig, kifizetem azt az éves díjat.. újabb kopp..
    Bevallom, kicsit keserű a szám íze.. nem vagyok topp user, meg feltöltő se, de legalább egy mailt küldhettek volna, hogy hoppá, szarban leszel.. na mindegy.. nem is ez a lényeg.. csak ki kívánkozott.. :B

A másik, ami miatt írok, hogy ha már felraktam a legújabb qBittorentet, gondoltam, akkor legyen aktív a kapcsolatom.. régebben nem sikerült össze hozni, fel is adtam.. de most gondoltam, valahogy csak be lehet állítani..még régebben működött a dolog..
    Rémlett hogy portot kell neki nyitni.. meg is tettem, de nem akarja az igazat..
    Háttér adatok..
    Win10, beépített tűzfal, meg vírus kergető..
    Digi DIGINET 100 - FTTB, asus router..

Mint írtam, vissza olvastam.. és úgy látom, passzív vagyok.. (aszfaltoson is, illetve csináltam port tesztet, zártnak írja.. )
    Megcsináltam az itt leírtakat is..

Valahol olvastam célzást, hogy NAT mögött lehet valaki. (majd még erre rá keresek, jelentsen is pontosan akármit..)
    Van egy olyan érzésem, hogy ez a probléma áll fent.
    Mellékelek egy képet, jól sejtem, hogy mivel a port test oldal, meg a router WAN ip: más, a fenti gond van?
    Ha igen, tudok valamit csinálni? :U

Előre is köszi a válaszokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák