Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
-
noxon
őstag
Sziasztok.
Az miért van, hogy egyik pillabatban jó a feltöltési sebességem a kliensben. Aztán máskor pedig meg se nyikkan, semmit nem tölt fel.
A peereknél is szinte mindig nulla vagy max 1-2.Port ki van engedve a routeren.
Köszi.
We live in a simulated world...
-
-
d@minator
addikt
Sziasztok! Miért van az, hogy a qBittorent (4.3.3)-ben letöltök valamit az lejön és 100% de "Elakadt" és "Inaktív" és "Folytatás kényszerítését" kell alkalmazni? Akármilyen gépre rakom friss windows-ra is ez van. Ez azért nem jó, mert más elfelejti kényszerítve elindítani de sokszor én is.
Esetleg tudtok valami vírusmentes másik progit (linket)? -
válasz XxKristof9xX #39794 üzenetére
Nincs valami data recovery program?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
XxKristof9xX
csendes tag
Sziasztok!
OMV5-ön Qbitorrent frissítés után ez fogadott...
[kép]
BT_backup üres...
Ilyenkor vissza tudom állítani valahogy a torrenteket, anélkül hogy le kelljen töltsem az összes torrent fájlt és egyesével feltöltenem őket? -
Laccoss
addikt
NAT lényegében azt jelenti, hogy egy digis szerverre vagy kötve, és azon keresztül mész ki a netre. Így az internet felől azon szerver ipcíme fog látszódni a tiédnek. Ezen a szerveren általában többen vagytok, és így a net felé csak egy ipv4 címet kell kiosztani több felhasználónak.
Nem okozhat gondot a NATból való kivétel, és nem te vagy az első aki kéri a kivételt, mert ha kintről el akarod érni a gépedet, akkor ez alap dolog.
-
senior tag
Egy kérdésem azért még lenne, ha valaki képben van, és van kedve ideje írogatni..hogy kicsit jobban képben legyek, tudjak érvelni, ha akadékoskodás lenne.. (vagy ha van erről neten valami anyag, egy link is elég.. )
- Szóval mit takar nagy vonalakban ez a NAT mögött vagyok? (Digi)
Bejön a tömbbe mondjuk egy optika, az be egy switchbe, és azokba van dugva a kábelem vége, és csak ott kellene valami át állítani, vagy az adott eszköz helyett kellene valami másik eszköz nekik?
Régebben volt egy időszak, amikor rendszeresen elment a vezetékes telefon, net, valami eszközüket kellet újra indítani a lépcső házban, de fizikálisan a helyszínen. (gondolom a switch, vagy valami. végül kicserélték, azóta szökő évente van gond.)- 10 emeletes panel, rákospalota.. okozhat ez a kérésem nekik gondot, hogy megoldják?
- Ez csak beállítás kérdése, vagy eszköz cserét, beépítést jelenthet nekik? Ha utóbbi, tartok tőle, hogy lekakkantják a fejem.. bár elvileg lesz optika.. már húzták be múltkor a szekrényekbe..
Bár nem tudom, az jó-e nekem, vagy...[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
válasz enginev3.0 #39790 üzenetére
Erre írtam, hogy kellene szabad hely, hogy friss torrentekkel megnézze az ember, ilyen hülyeség miatt biztos nem törölném, amik jelenleg a hdd-imen vannak. Na meg kérdés, hogy a sok különböző hdd esetében mennyire lennének más értékek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Dragon3000 #39789 üzenetére
Pl hogy hány feltöltési szálat lehet engedni egy hdd-re hogy ne akadjon a film
Na aki ezt megmondja
-
Dragon3000
veterán
válasz enginev3.0 #39788 üzenetére
Akinek van erre sok szabad helye egy hdd-n, az megtudja nézni, nekem szinte mind tele van
-
válasz Dragon3000 #39787 üzenetére
Jó lenne valahol kitapasztalni ezeket a korlátokat
-
Dragon3000
veterán
válasz zsolt_64 #39784 üzenetére
Nekem 4k filmek vannak a nason, megy onnan a seed és a letöltés is, de eddig csak akkor volt gond film lejátszással, ha közben valamelyik torrentet ellenőriznie kellett a kliensnek. Amúgy attól, hogy nincs letöltés a hdd-re, még a sok seed is megakaszthatja a hdd-t, ha onnan nézel filmet, mert összevissza ugrál az olvasó fej.
-
zsolt_64
senior tag
válasz TeeJay #39779 üzenetére
Nem Plex-et használok hanem a mpc-hc_t ami 1 mkv file-t olvas.
ha kilövöm a qb-t akkor azonnal helyreáll minden. a windows sem sem lehet mert az ssd-n van. Van az aida64-nek sensorpanelja amire csináltam direkt az ssd-re és hd-re külön mérőt. Ilyenkor az ssd 0-10% a hd 100% -os terheltséget jelez...
Ja és ezen esetekben nincs letöltés, illetve a ssd->hd elkészült torrent átmozgatás sem.
ha ilyen van és meg-megáll a filmlejátszó, az természetes...(annyi még hogy az a megoldás hogy ssd-re töltök és a qb átmozgatja drasztikusan lecsökkenti a töredezettséget a hd-n)qb 4.2.5 nél nincs gond
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz havri1 #39782 üzenetére
Tudom, most 1%, mert hetente automatikus, de ha filmet akarok nézni, nem indítom el a rendrakást.
Írtam, 65700 Kbps, 68 GB-os film.
4K, Dolby Atmos, de ennek ellenére nagyon rossz film, (hiába Bruce Willis, Samuel L. Jackson).[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
havri1
félisten
Az a HDD 17% nem ideális. Ettől nem kéne akadoznia, de sokat ront az elérésen/sebességen egy ilyen mértékű töredezettség. Én 5% fölé nem engedem.
Nekem 6-700 film van folyamatos kényszerített seedbe a plexes gépen egy HDD-ről, plexet van, hogy 3-4-en is használjuk egyidőben, de sose akadt meg film. 720/1080p tartalmak vannak directbe.[ Szerkesztve ]
havri
-
mpo
veterán
válasz zsolt_64 #39777 üzenetére
A múltkor a Kodi kiírta, hogy a forrás túl lassú és akadozott a film (Bitrate........: 65700 Kbps) (Glass 2019., ami egy rettentő rossz film, 2-est adtam neki, pedig 6,7 pontja van).
Semmi nem ment a PC-n (CPU 3%), a HDD 17%-os töredezett volt.
Minix, tv, PC, router újraindítás volt és utána nem szaggatott.
Egyébként filmnézéskor nem seedelek.Ha érted, akkor már elavult.
-
senior tag
Miért vannak mindig "parts" fileok a letöltés helyén? Ezt hol tudom állítani hogy ne a letöltés helyére tegye? Gondolom azért van mert pl egy filmnél a sample-t nem töltöm le, de pl utorrent max beletettet a film mappájába, itt meg mappán kívülre teszi. Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #39774 üzenetére
Én már találtam a tálca ikonon "Set global speed limits"
zsolt_64:
Ahogy látom a libtorrent is javított ezt azt szóval simán lehet hogy emiatt jobb
Nekem egyelőre most elég szép egyenes vonalon kimaxolja a seedeléstMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #39767 üzenetére
Apró megjegyzés ami miatt érdemes frissíteni hogy 1.2.12 libtorrent fut már alatta
Ha jól emlékszem az 4.3.2 alatt még 1.2.11-es voltMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #39767 üzenetére
Már tesztelem is
Bárki bárhol angol szöveget talál jöhet nekem és javítom a fordítást
[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Thursday January 19th 2021 - qBittorrent v4.3.3 release
Support for macOS 10.13 (High Sierra) was dropped because Xcode doesn't support C++17 for that version.
For the same reason it is highly likely that support for Ubuntu 18.04 (Bionic Beaver) will be dropped in the next releases.v4.3.3 changelog:
FEATURE: New languages: Azerbaijani, Estonian
BUGFIX: Unify global speed dialogs for normal/alternative speeds (thalieht)
BUGFIX: Increase maximum global speed limits ~2 GiB/s (thalieht)
BUGFIX: Save fastresume when setting torrent speed limits (thalieht)
BUGFIX: Group several torrent options into one dialog (thalieht)
BUGFIX: Capitalize locale names (Chocobo1)
BUGFIX: Improve content file/folder names handling (glassez)
BUGFIX: Drop notification about move storage finished or failed (glassez)
BUGFIX: Reload "missing files" torrent instead of re-checking (glassez)
BUGFIX: Remember dialog sizes (Chocobo1)
BUGFIX: Improve detection of file extension string (Chocobo1)
WEBUI: Don't call non-existent elements (glassez)
WEBUI: Update "Keep top-level folder" in WebUI options (thalieht)
MACOS: QMake: Raise minimal macOS target version to 10.14 (glassez)
LINUX: Use legacy 'data' directory only as a fallback (lbilli)
OTHER: Bump project requirement to C++17 (Chocobo1)A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
zsolt_64
senior tag
Következő problémához keresek megoldást:
qb 4.3.2 w10/64 Digi 100/300 minden más tekintetben kifogástalan környezetben
időnként előfordul hogy seed-ben egészen alacsony 1MByte/s nál kisebb seedelésnél a qb 1-2 percre lefoglalja a teljes merevlemezt (2Tb 2.5 WD) úgy hogy közben annyira sem lehet hozzáférni hogy az épp nézendő film megáll...
A beállítások alapértelmezettek , 200 Globális szál, auto gyosítótár os cache kikapcsolva
Ha visszaállok 4.2.5 -re a jelenség megszűnik.
Teejay: fájlfoglalás kikapcsolva, egyébként is ssd re megy , de a jelenség akkor is él ha egyáltalán nem töltök le semmit, és az utolsó letöltés 24 órája volt.
Kb 200 torrent főként hd filmek 4-30 Gbyte[ Szerkesztve ]
-
-
senior tag
válasz enginev3.0 #39746 üzenetére
Igen ez így már frankó lenne, csak az a baj, hogy az összes eddig elindított torrentfile ott van az utorrent mappájában, pedig azt hittem amit törlök a kliensből,azt törli appdata-ból. Alapból is innen rakosgattam át amúgy manuálisan párat,de hát így elég macera lenne kb 5év torrentfilejait kibogarászni.. nem is értem miért nem törli onnan ha törlöm a kliensből..
-
TeeJay
félisten
válasz luxi68 #39757 üzenetére
Speciális beállításoknál a "lemez gyorsítótár" legyen fix 1024MiB-re és lássuk segít-e rajta
Illetve legyen bepipálva az "olvasások és írások egyesítése"
Amit még próbálhatsz hogy a kapcsolat fülön felül a protokoll csak TCP legyen
lehet az a szolgáltatói eszköz nem bírja az uTP-tMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
luxi68
csendes tag
Sziasztok.
Két kérdésem lenne, egyik nem éppen topic specifikus, de elképzelhető hogy összefüggenek.
1. Netet váltottam tcom kábel 1000/25 lett, előtte 300/20 volt. W10 64 friss telepítés, i5, 8gb ram, qbittorent friss, modem router Kaon cg 3000 ( )a pc mellett, kábeles kapcsolat.
A qbt alapbeállításon van, illetve lefelé nincs korlát, fölfelé 15 mega.
A letöltési sebességem 5-30 között van és fűrészfogas. képet mellékelek.
A feltöltés az megy az engedélyezettel.
Amikor a 300/20 netem volt sagemcom routerrel nem volt ilyen problémám kiterhelte rendesen a sávszélt.
Amikor a 1000/25 netet megmérem netes speedtestel, 950/26 az nekem ok.
Tudtok -e ezzel kapcsolatosan tanácsot adni?
2. Ugyan ez a pc, benne 4TB hdd megosztva + mede8er Med600x mplayer kábellel közvetlenül a Kaonba, +hdmi+ hm.erősítő. Full hd film lejátszás akad mint állat, nézhetetlen.
Ugyan ez a konfig w7 64 el hibátlan. A 4tb ről nem megy torrent, csak tárol.
Erre valaki tudna gombot varrni ?Előre is köszönöm.
-
Kekmen
senior tag
-
senior tag
Sziasztok!
1-2 órát vissza olvastam, jó sok hsz van már ebben az évben.. igaz, sok off winy-ssd ajánló pl
Igazándiból egy dolog miatt jöttem, de megláttam blizz mizériáját is.. (magos=core? )
Én is hasonló cipőben járok.. (nem mindenki tolja olyan komolyan mint itt egyesek.. le letöltöttem ami kellett, aztán osztottam vissza amikor épp ment a gépem.és nem felejtettem el.. ..
aszfaltoson nincs ilyen gondom.. 2008-ban reggeltem.. szerintem a "magosra" is akkor tájt..
aszfaltoson Feltöltött:28.69 TiB Letöltött:168.36 GiB Megosztási arány:174.471 )
Erre össze jön egy rakás kaka az életben.. egészségügyi gondok, kivizsgálás, közben muterról kiderül hogy gyomor rákja van, sos műtét intézés, közben az öreg vasam behal, közben egy sikeres Covid fertőzést is sikerül össze szednem, muter kórházból ki, utána jártam milyen gépet lenne érdemes össze rakni, megrendel, összerak.. aztán a mappákat rendezve eljutok a torrentig.. dobjuk fel azt is, hagy menjen egy kis seed.. erre kopp....az elmúlt időszakban baromira nem a torrent izgatott.. sajnos..
mindegy, gondoltam, le van tojva, ezer éve használom, egyszer élünk, nem is tudni meddig, kifizetem azt az éves díjat.. újabb kopp..
Bevallom, kicsit keserű a szám íze.. nem vagyok topp user, meg feltöltő se, de legalább egy mailt küldhettek volna, hogy hoppá, szarban leszel.. na mindegy.. nem is ez a lényeg.. csak ki kívánkozott..A másik, ami miatt írok, hogy ha már felraktam a legújabb qBittorentet, gondoltam, akkor legyen aktív a kapcsolatom.. régebben nem sikerült össze hozni, fel is adtam.. de most gondoltam, valahogy csak be lehet állítani..még régebben működött a dolog..
Rémlett hogy portot kell neki nyitni.. meg is tettem, de nem akarja az igazat..
Háttér adatok..
Win10, beépített tűzfal, meg vírus kergető..
Digi DIGINET 100 - FTTB, asus router..Mint írtam, vissza olvastam.. és úgy látom, passzív vagyok.. (aszfaltoson is, illetve csináltam port tesztet, zártnak írja.. )
Megcsináltam az itt leírtakat is..Valahol olvastam célzást, hogy NAT mögött lehet valaki. (majd még erre rá keresek, jelentsen is pontosan akármit..)
Van egy olyan érzésem, hogy ez a probléma áll fent.
Mellékelek egy képet, jól sejtem, hogy mivel a port test oldal, meg a router WAN ip: más, a fenti gond van?
Ha igen, tudok valamit csinálni?Előre is köszi a válaszokat!
-
Infinity70
tag
Folyamatban van ,hogy támogatással vissza lehessen jutni. Pontosan mikor lesz kész még nem tudni ,de rajta vannak
Huawei P40 Pro
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek infoja arról, hogy nCore fiók felfüggesztést, hogy lehet megszüntetni? Sokadik e-amilt írom, az elmúlt egy hónapban,de nulla reakció, fizetni se enged...
És nem, sajnos az elmúlt 2 hónapban valóban nem volt időm használni, előtte napi szinten... -
senior tag
válasz enginev3.0 #39743 üzenetére
Huh köszi, de ez meghaladja már a képességeim..
-
IntelKiller7
veterán
1000/1000 net mellé milyen külső SSD-t ajánlotok?
Macbook Pro-ra lenne rákötve, aztán onnan osztaná az áldást.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
-
senior tag
válasz TeeJay #39737 üzenetére
A kérdés kiírása utána egyből teszteltem azzal, mondhatni ég és föld. 2gigás a netem amúgy és igaz csak egy 100mb/s másolásra képes HDD-re töltök javarészt, de így most képes egyszerre futni 2-3torrent is 20-30megával. Most már csak át kell pakolgatnom a seedelni való torrenteket, de na.. valamit valamiért. Köszönöm!
-
senior tag
Sziasztok. Utorrent 2.2.1-et használok. A problémám az, ha 1 torrentet töltök akkor jön szépen 20-30mb/-s el,de amint 2-3-4 letöltés indítok egyszerre mind kb 1-2megával jön. Ez normális vagy be lehet valahogy állítani, hogy szétossza rendesen a kakaót ? Köszönöm!
-
valakky
aktív tag
válasz Dumi86 #39728 üzenetére
szerintem nyugodtan csökkentheted a globális szálakat is. persze attól függ mit és honnan, de ha sok megosztású anyagokról van szó és jellemzően egyszerre csak egyet töltesz, akkor én levenném amit írtam globálisan 50/35-re, vagy akár ezek alá, és lehet hogy emelheted mondjuk 30 megabit közelébe a letöltést.
nekem a 200/20-as nethez ez van beállítva 100, 50, 8, 4
de én napközbenre 150/10-re korlátozom (viszont ezzel a 200-at is ki tudja pörgetni). -
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #39731 üzenetére
Hiába írjuk át, elég egy fing router ami 100 kapcsolatnál is kifagy főleg wifin
Ezt mindenkinek magának kellene kitapasztalni
Egy ideje már én is csak az elsőt pipálom be amivel limitálim mi legyen a maximum kapcsolatok száma aztán a többit majd intézi a kliens hogy ez letöltésre kell neki vagy feltöltésre és torrentenként mennyit tud indítaniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
Dumi86
senior tag
válasz valakky #39727 üzenetére
Igen a KiB/s. Letöltésnek 2500at adtam meg. Feltöltésnek meg 250et. Globálisnak megadtam az imént 300at(eredeti 500 volt),Torrentenkéntinek 50et(ha jól emlékszek az eredeti az 100volt). Ezt a kettőt az összefoglalóból néztem. Globális feltöltésnek megadtam 10et(megfeleztem az eredeti 20at), Torrentenkénti feltöltésnek megadtam 2öt(itt is megfeleztem az eredeti 4et). Így most jó stabilan akadás nélkül tölt Jó ez így vagy túlbiztosítottam valamit? Amúgy az a 35/3 az meg túl sok,ott szakadozott a net ha torrent ment. Azon a 40mbit max elérhetőségen nekem rajta van ám 3db tv(Iptv-vel) 2 mobil,egy vezetékes netes gép és egy wifis gép(amiről írok). Ezért lehet sok az a 35/3.
Jah és telekomos ZTE H368N amiről megy az egész.
[ Szerkesztve ]
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
valakky
aktív tag
válasz Dumi86 #39725 üzenetére
A letöltési sebességnek megadtam 2500at,feltöltésnek pedig 250et.
amit ott van mértékegységben? KiB/s?
mert akkor az 20 megabites letöltés és 2 megabites feltöltési korlát.
nem tudom, milyen router és azon milyen qos, vagy hogy egyáltalán, de szerintem mehet neki 35/3 és emellé mondjuk globál 50, torrentenként pedig 30, globál felt. szál 10, torrentenként 4.
ha emellett tudsz netezni is, és nem hal le, akkor lehet növelni, ha nem pörgeti ki a maxot, vagy csökkenteni, ha lehal a net.
illetve szerintem max 5-10 torrentre kellene korlátozni az aktívan seedet[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Üdv, milyen kapcsolati korlátok legyenek?
Nem vagyok NAT mögött, SSD-ről futnak a torrentek, port nyitva, 60/20-as net, Qbittorrent, Windows 10, most ezek vannak:A cél inkább az, hogy ne legyen fűrészfogas a feltöltés grafikonja.
[ Szerkesztve ]
-
Dumi86
senior tag
Milyen kapcsolati szám beállításokat ajánlotok egy max 40mbites sebességet bíró vonalhoz(igen ennyit tud a vonalam vdslen)? Feltöltésem max 5mbit amit bír. Olvastam az összefoglalót de ott csak az átlagos torrentezőnek van leírás a beállításokhoz. A letöltési sebességnek megadtam 2500at,feltöltésnek pedig 250et. Egy biztos ha nem állítottam be ezeket a max sebességeket akkor pár perc után megállt a letöltés majd újraindult 1-2 perc után.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Jimmy8
senior tag
válasz enginev3.0 #38425 üzenetére
Köszönöm a választ. Eddig próbálkoztam, de meglett a megoldás: A NET csatlakozással (koax) volt a gond (jelerősség probléma). Ezt rendeztem, és tökéletes a letöltésem
-
valakky
aktív tag
válasz Dragon3000 #39721 üzenetére
jaja, a kínai merlin forkot próbáltam én is a gyárin felül. legalábbis vmi kínai oldalról szedtem.
gond nem volt vele, csak ez a fajta szokásos sebességcsökkenés egy idő után. de olyan eszközöm még nem volt, ami ha ugyanott is volt minden, mindig minden nap, minden pillanatban konstansan hozta a maxot.
az sosem mérvadó, hogy valaki csinál pár naponta pl. egy telefonnal vagy laptoppal egy sebességtesztet, aztán jóvan.
én látom, hogy mikor elindulnak a mentések felfele mi van, vagy ha épp leszedek valamit a laptopra.
az ax50 is ilyen, de legalább nincsenek olyan nagy kilengései, lefele 48-as csatornán általában azért kimaxolta a gigabitet, 800 alá nem esett, a felfele olyankor is megvolt a legrosszabb esetben a 650-700. így 56-on most általában 800/800, nincsenek nagy kilengések se, inkább csak felfele a skálán, inkább több, cserébe lefele sosincs gigabit.[ Szerkesztve ]
-
valakky
aktív tag
válasz woodworm #39718 üzenetére
kalandvágyként, ha jól emlékszem, 3 opció is van a 160 mhz-hez, a 85p fw-nek felrakása, valamilyen kínai származású cw, meg az openwrt, amit én szívből utálok. szóval lehet vele nagyobbat is kalandozni, mint feltenni egy padavant.
jáccottam itthon egyet egy hétig eggyel, de különösebben nálam stabil sebességnövekedés nem volt 160 mhz-en a tp link ax10 80 mhz-éhez képest és ráadásul instabil is volt, ha újraindítottam routert laptopot, akkor azon a délutánon szépen üzemelt, feltöltésben stabilan hozott +25%-ot az AX-hez képest, letöltésben 10%, aztán pár nap laptophurcolászás után meg már annyit se hozott mint az AX 80 mhz jobb napjain. az nem volt annyira érzékeny erre a témára. feltöltésben simán hozta 80 mhz-en az asus 66p/gu -hoz képest majdnem min. a +75%-ot, max a 100-at. cserébe a 66p-nek nagyon nem mindegy volt, hova rakom, mondjuk az ax-nek se mindegy 160 mhz-en (ment végül tovább ismerősnek, ahogy terveztem is, eredetileg is neki vettem, csak megengedte hogy szórakozzak vele, hátha kedvet kapok hozzá, nem kaptam végül).
ezzel az ax50-el most a 800/800 általában megvan. minél feljebb rakom a csatornát, annál jobb lesz a feltöltés és csökken a letöltés, legnagyobbon kb. így vannak stabilan pariban.[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz valakky #39717 üzenetére
Miért kell nagyobb kalandvágy az ac65p-n az fw cseréhez, mint az ac57u-n?
Az ac65p 160MHz-e pedig fél pohár víz, nézőpont kérdése, hogy kicsit több, mint az ax vht80, vagy kicsit kevesebb, mint az ax vht160, mivel nagyjából középen helyezkedik el. Ráadásul ez csak a linksebesség, a valóságban mérhetsz mindhárom esetben ugyanakkora értékeket. -
valakky
aktív tag
nekem van ilyenen, de csak AP-ként funkcionál, hogy a közel gigabites wifim meglegyen a laptopon. azt stabilan hozza.
elméletileg valamilyen openwrt fork van a tépéken, de kb. semmit nem enged, telnet/ssh nincs. a gyári felület faék, kb semmit nem tudni, hogy mekkora a terhelés.
a proci meg valami intel által felvásárolt cég fejlesztése. hw natról nulla infó, ram van benne bőven, proci fene tudja, melegedésről itt-ott olvasni. nekem olyan 60 giga wifis párhuzamos fel/le másolástól max langyos lett, de megint csak nem tudni, hogy ehhez mennyire kell használnia a procit.
ellenben a legolcsóbb ax-es eszköz, ami tudja a 160 mhz-et.
ha erre nincs szükséged, akkor inkább az asusok felé nézelődj.
legolcsóbb megoldás GU/57 v1 olcsón, apróról, rá padavan és hw-nat, 2 magos, gyors proci, stabil. vagy 65p, ha kalandvágyóbb vagy, az már tud ac 160 mhz-et, az kb. az ax 80 mhz-ét hozza, kicsit fölötte is van.[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
Használ valaki qbittorrenthez TP-Link Archer AX50 routert Gigabites internethez?
Mit bír?Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz valakky #39713 üzenetére
Nekem sem fáj.
Aki megértette, hogy ingyen válthat Win 10-re, annak megcsináltam (most 63 és 75 év között vannak).
Aki attól félt, hogy ellopja az adatait, annak nem és annak sem, aki azt mondta, neki így jó.
Utóbbinak tavaly esett le, hogy igazam volt, már a PC-n és laptopon is váltott.
Hozzájuk nem járok azóta sem segíteni.Ha érted, akkor már elavult.
-
valakky
aktív tag
használat és felhasználófüggő. idióta módon egy naprakész win10-re is simán be lehet szopni egy zsarolószoftvert, vagy épp bitcoint bányázni másnak, vagy ddosolni, meg egy win7-el is lehet bőven biztonságosan netezni.
nekem nem fáj, ha más win7-et használ, vagy utorrentet, sőt az sem, ha nem lövöm egész nap a csövön fel-le a 99%-ban fel nem használt torrent anyagot.
remélem, a szolgáltató meg gondoskodik arról, hogy az utóbbi felhasználási mód mások részéről ne menjen a szimpla netezésem vagy játéktelepítésem rovására és nekem se fájjon az értelmetlen töltikézés.[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
-
ggg666
őstag
Na ez vicc ez a cenzúra, ami eltünt hozzászólásom
Amit bbéci kiváltott[ Szerkesztve ]
-
Kekmen
senior tag
Azt azért remélem tudod, hogy 1 szálon nem lehet ugyan azt a sebességet elérni, mint több szálon. Nem véletlenül van speedtesten is single és multi teszt. Egyébként irigyellek, hogy ennyi szabadidővel rendelkezel, hogy a kliensben van időd nézegetni, hogy ki milyen IP címmel tölt tőled. Egyébként szeretném azt a tesztet, statisztikát, vizsgálatot látni, ami azt bizonyítja, hogy ha több szálon töltenek tőled, akkor hamarabb fog tönkremenni a vincsesztered. Ha lesz időd a peer lista nézegetésén kívül, linkeld már be. Köszönöm.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Tényleg nem unjátok, hogy ki mit miért használ?
-
BBéci
legenda
válasz Dragon3000 #39700 üzenetére
A magas memória zabálás jelenség megszűnt, nem konkrétan a qBittorrent okozta és nem is a W7. A feladatkezelő sosem mutatott 280000 K-nál többet, e pillanatban 219524. Amikor kiléptem/bezártam, nem egy tétellel csökkent a futó folyamatok száma, hanem néggyel. Valamik hozzá társultak, amik mostanra eltűntek.
Most a Chrome generál 20-35 % processzor terhelést, ami szintén furcsa. Csak a Prohardver Fórum van megnyitva.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
TeeJay
félisten
válasz Intruder2k5 #39699 üzenetére
8900 Bittorrenttel együtt ami ugyanaz szinte
Még a 3.5.5 μTorrent hagyján az nem zavar
de a 2.2.1-et sosem fogják elfelejteni
Ez olyan mintha ma még mindig valaki XP-n akarna gépezniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest