Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Torrent fájlt hogyan tudom úgy elindítani,hogy ne az egész tartalmat töltse le hanem ki tudjam választani a fájlon belül melyiket szeretném?
Jelenleg elindul és nem hagy választási lehetőséget. -
mgTerminator
veterán
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki hogy lehetne azt megcsinálni hogy a gép hálózaton belül ilyen média szerver legyen? Van egy Sony 4K-s okos TV-m és telóra van egy alkalmazás (BubbleUPnP) amivel ez kivitelezhető. A TV hálózati meghajtónak látja a teló tárhelyét és maga a TV játssza le a filmet. Na ezt hogy lehet megoldani PC esetén?Mostanában sokat olvasok itt az autoDL-ről, gondolom automatikus letöltés de miért jó ez vagy mire is gondoltok pontosan és hogy működik?
-
Cs1csó
félisten
válasz mert_csokis #29095 üzenetére
1. távolítsd el a bittorrent klienset
2. telepítsd a legfrisebb 64 bites Qbittorrent klienst -
sfdrakex
nagyúr
válasz mert_csokis #29095 üzenetére
Gép leállítás előtt, állítsd le a torrent klienst.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
mert_csokis
senior tag
Napot!
Lenne egy valószínűleg laikus kérdésem. Letöltök néhány dolgot, majd kikapcsolom a gépet.
Mikor újra bekapcsolom, a BitTorrent kliens újra elkezdi ellenőrizni, "letölteni" a dolgokat.
Több torrent esetén, főleg nagyobb méretű remux mkv-k vagy igazán nagy méretű játék iso-k esetén ez baromi sok időbe telik, miközben a gépet is eléggé lefogja ez a művelet.
Ez normális, mindenkinél jelenlévő dolog?
Ha egyszer hibátlanul letölt valamit, ami szépen beáll seed-be, akkor következő gépindításkor miért megy át még egyszer ezeken a torrenteken?
Köszönöm a segítséget.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
ratam23
aktív tag
A hdd az asztali gépembe ment és közvetlenül arra mentenék. Az előre lefoglalás opció be van kapcsolva. Mit kéne tennem? előre is köszi!
-
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
600/100-as netem van és eddig nason keresztül hálózati meghajtóra töltöttem le a dolgaimat. Voltak hibák megszakadt a letöltés stb ezért inkább visszatérnék a hagyományos útra. Betettem egy 2 terás új toshiba winchestert és erre mennek a letöltések. A kisebb fájloknál nincs gondom mondjuk úgy 5-10 gigáig viszonylag jó sebességen leszedi probléma nélkül. Azonban amikor ilyen 40-50 gigás anyagot próbálnék vagy esetleg próbáltam egy 120 gigást is elindítom a letöltést elkezd felfele menni a sebesség majd pár másodperc múlva visszaesik 0 környékére és ott is marad. Olyan torrentek amit elegen seedelnek szóval nem ez lehet a probléma és nem is a netemmel. uTorrentet használok alul zöld a pipa a teszt is azt mondja port nyitva minden rendben. És a kisebb torrenteknél rendben is van de mi a helyzet a nagyobbakkal? Elég idegesítő. Tudtok erre esetleg ötletet h mi lehet a gond?
-
havri1
félisten
válasz Imi1981 #29084 üzenetére
Tapasztalatom szerint 500Mbit környékén már érdemes, alatta nem.
Arra való amúgy, hogy a cache mértékéig a memóriát használja írásra/olvasásra első körben, nem a célhardvert.
HDD-nél előbb jelentkezik, nem győzi. Így meg van neki bőven hely, ahova előtölti, majd lassabban van ideje kiírni.[ Szerkesztve ]
havri
-
Imi1981
veterán
Ez a lemez gyorsítótár méret állítás csinál valamit? Nem veszek észre különbséget ha 68-ra vagy ha 500-ra állítom akkor sem (71 torrent van a kliensben). Annyit látok, hogyha 500-ra állítom akkor 500 mb-ot eszik a ramból. Amúgy semmit nem veszek észre mert ugyan úgy seedel és tölt is mindkét beallitasnál. Mikor érdemes ezt állítani nagyobbra?
-
rii
nagyúr
válasz Jack Oneill #29077 üzenetére
a'ssszép .-O
márpedig a "hozzászólások" szekciónak ennyi értelme volt csak
nem az h valaki beírja h sz.r a film, meg jó a filmpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
enkóron már nem lehet a torrent hozzászólásoknál a feliratokkal kapcsolatban posztolni?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
ElGatto
aktív tag
hmm minden ilyen ellenőrző oldal zártnak mutatja...
tűzfalon is nyitottam neki illetve ruter beállításokban
maga a port száma számít? 4 vagy 5 szám illetve milyen nagyságú?
a ruternél ugye a desktop IP címet tudom megadni / kiválasztani ami elvileg dinamikusan változik de ezt leköveti a cucc elvileg nem?
ezt a nat mögötti dolgot hol kell kikapcsolni? -
Cs1csó
félisten
válasz ElGatto #29069 üzenetére
Futtasd le párszor, fusson a torrent kliens is. Nekem egy órája xarakodott a hálózatom - nem tudom mi volt - lassú volt a sebesség nagy a ping és a portchecker is hibát mutatott de most lefutott szépen és success. lett az eredmény.
Futtasd le megint.
Port-nak - amin a torrent kimenjen - állítsd be 54xxx-re pl. 54111 stb. a kliensben és ha UPNP is be van kapcsolva a torrent programban és a router-ben akkor mennie kell.
-
Jack Oneill
veterán
válasz enginev3.0 #29066 üzenetére
Nem. 4 eve amugy sem volt meg Flip talan. De tudom, hogy telekom volt. Viszont az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy kb 1 honapig volt natolva.
-
válasz Jack Oneill #29065 üzenetére
Nem Flip?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Jack Oneill
veterán
válasz enginev3.0 #29064 üzenetére
Egy ismerősöm Telekomos és NATolva volt.
-
ElGatto
aktív tag
Sziasztok!
kb. 100 éve utorrentet használtam, de most meggyőztem magam a váltásról.
A Qbittorrent - el kapcsolatban mik az alapvető beállítások amiket át kell pörgetni?
A #28989 hozzászólás alapján próbáltam belőni a kliensem.
1000 - es Tcom - os netem van, próbáltam portot nyitni tűzfalon és ruteren.A feltöltéssel évek óta küzdök soha semmit nem tudok visszatölteni ezért mindig futtatnom kell a torrenteket 24-48 órákig...
köszi
-
zozo6767
csendes tag
válasz sfdrakex #29059 üzenetére
Sajnos az újraellenőrzés semmit sem használ, újból akarja kezdeni letölteni a már ott lévő hibátlan sértetlen file-t. És természetesen csökken a szabad hely a partición folyamatosan. Már mindent megpróbáltam. Nem a particióval és nem is a fájlokkal van a probléma, hanem a qtorrent-tel van a gond. Valami csoda progi kellene ami valóban fel tudná nekem szabadítani azt a "láthatatlan" közel 300 GByte-nyi helyet a partición.
zozo67 -
TeeJay
félisten
igen van mikor csak foglalja a szálakat de nem jön lefelé
eddig nem volt gondom a sok globális szál meg a torrentenként limit elég
meg hát tökéletes megoldás nincs
persze biztos le lehetne azt is programozni hogy amelyik torrent lassú attól szálat is vonjon meg de majd pár év múlva talán ez a feature is bekerül a kliensbeMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
zozo6767
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos "belefutottam" egy elég brutális problémába, amivel egyelőre nem tudok mit kezdeni.
Ezért fordulok hozzátok, hátha van valakinek valamilyen hasznos ötlete, vagy már ő is szembesült ilyen, vagy hasonló problémával.
A lényeg. Pár napja valamiért a qtorrentem az egyik meghajtómat egyszerűen nem látta és az azon lévő adatokat "hiányzik"-nak tudta be. Annyit kell tudni, hogy ezt a vinyó egy 4 TByte-s ami ketté van osztva és csak az egyiket "dobta" el. Természetesen a gépben kapott új tápkábelt, sata kábelt, tökéletesen működik, futott rajta egy 10 órás teszt is a HDD regenarator segítségével.
A problémám az. hogy van kb. 80 torrent link, amit továbbra is "hiányzik"-nak vesz a qtorrent pedig ott van a HDD-n és újra le akarja tölteni. Nem is lenne ezzel baj, azonban nincs már hely a partición csag 4 GByte, de ha összeadom a rajta lévő adatokat odavan kb. 300 GByte üres hely amit egyszerűen nem tudok visszahozni. Tehát a qtorrent valahogy belepiszkálhatott a címkiosztásba és a jó letöltött és megosztottakat is hiányzik-nak vesz. Tudom, hogy egy újra formázás valószínűleg megoldaná a problémát de akkor oda veszne kb. 2 TByte-nyi adatom plusz a megosztás is és nincs hova elmentenem a HDD tartalmát a formázás idejéig sem.
Valaki nem ismer valamilyen csoda progit amivel ezt a problémát orvosolni tudnám.
Tehát az adatok nem vesztek el, "csak" a qtorrent nem látja hogy ott van és le akarja újból tölteni, de már nincs hely látszólag a HDD, pedig mint korábban írtam 300 GByte ott van üresen valahol a vinyón.
Segítségeteket előre is köszönöm!!!
zozo67 -
M107
addikt
válasz TeeJay #29054 üzenetére
Csak azért írom, mert sok olyan nap van mikor bejönnek ezek a lassú XXX HD filmek, és auto dl mellett megeszik akár a 400-500- de még a 600 szálat is, és közben jön egy olyan amihez kellene és nincs, mert az a XXX HD lefoglalja az összes kapcsolatot, régebben láttam ilyet nem csak itthon, hanem seedboxok esetén is és utána megállt az élet.
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
válasz TeeJay #29051 üzenetére
Értem s mi van akkor ha pl a Mag-on mondjuk telibe vágják pár olyan 10-15 XXX HDD val ami lassú és lefoglalja a peereket, és nincs mit kiosztani ?
Tudom azt hogy a sok peer lassít és általában a libtorrent már olyan global 950 peer esetében túl sok pee-re panaszkodik és kidobja erorr-ba a torrentet, tehát a max connections sem lehet emleni az égig.
Tapasztalat, dedi szerveren sem megy max 1000 peer és onnan vége.A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
nagyúr
válasz TeeJay #29051 üzenetére
Konkrétan mi lenne a javaslatotok az én viszonyaimra? Változó torrent-mennyiség, most épp 23, de előfordult már 100-150-is. Legtöbbször 8-16GB full HD filmek, flac zenék stb. A netem 50/15 megás. Letöltésre 5000 KB/sec, feltöltésre 1000 KB/sec szoktam beállítani. Változtassak a gyári alapértékeken, vagy úgy ahogy eddig, hagyjam alapon?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
TeeJay
félisten
Neki írtam 300-at magamnak 600-on nyomom
NCore-on mióta módosították a trackert 150 peert oszt ki induláskor, ezért jó ha a globális szálak legalább 500-600
De torrenten ként 200 szál bőven elég viszont ha seedelni is akarsz akkor annak szintén annyinak kell lenni mint a globális szálak száma hiszen ha nem töltesz már le semmit akkor tolhassa mások felé. Utána meg picit limitálod ezt mondjuk 30-50 szállal feltöltés torrenten ként hogy minden torrentre jusson szál ne csak az újakat tolja 200 szálon a többire meg 1-2 szál maradjon csak. A gyári beállítások nem 500-1000 megabit netre vannak mert akik fejlesztik a klienseket még azoknak is jó esetben 50-100 megabit ha van mert ugye sok helyen nem csináltak ekkora hálózati fejlesztést mint nálunk. Mindenképpen állítsatok rajta[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Cs1csó
félisten
válasz liszi70 #29048 üzenetére
A "torrentenkéntit" venném kisebbre monjduk: 50 (100)
A slotok kiosztásához én nem szoktam nyúli de TeeJay-ék jobban értenek hozzá.
Ezek igazán nincsenek kőbe vésve, mert sok minden függ tőle:
- a mai világban jellemzően a HDD a szűk keresztmetszet DE ilyen lehet:
- a kevés RAM
- alacsony sávszél
- gyenge CPU[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TeeJay #29037 üzenetére
"kapcsolatok max száma 300
torrenteként 200
feltöltési szálak max száma 300
feltöltési szál torrentenként 30"Én ezeket nem állítgattam, hagytam mindig alapon. A gyári alapbeállítás nem jó? Nem igazán figyeltem eddig a feltöltésemet, lehet, hogy nem volt megfelelő? Mondjuk semmi erre utaló jelet nem kaptam, de az itt olvasottak hatására elbizonytalanodtam, hogy érdemes-e megváltoztatni az alapbeállítást. (Amit már nem is tudok, hogy mennyi volt, mert most össze-vissza állítgattam. )
Változó, kb. 20-120 közötti szokott lenni a torrent-állományom, általában nem a legújabbak, és XXX nincs közte. Érdemes lehet megváltoztatnom a gyári értékeket?
Köszi![ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
-
TeeJay
félisten
azért mert ha benyomsz mondjuk 600 szálat globálisra
torrentenként meg max 200 szál mehessen
az azért van mert ha seedelek 400 torrentet és jön valami friss akkor legyen szabad szál letöltésre
ha mindent csak a globálisra nyomatok akkor idő kell mire felszabadít szálat egy friss cucchozezért is van hogy feltöltésre is adok torrenteként limitet mert ha 10-et seedelek akkor ne legyen az hogy egy torrent 400 szálon megy a többire meg 1-1 szál jut
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
margithid
veterán
-
M107
addikt
válasz Cs1csó #29032 üzenetére
Friss XXX HD
Attól függ honnan mert pl van hogy olyan lassúak hogy csak a peer számot növelik és gyorsan be is telik a engedélyezett kapcsolatok szám 200/400/500/600 STB.
De a legtöbb torrent kliens 900 kapcsolat felett már maximális peerek száma meghaladta a a libtorrentbe foglalt mennyiséget. S kidobja hibával.
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
válasz TeeJay #29037 üzenetére
Deha korlátozod a maximális kapcsolati számot a többit miért nem hagyod korlátlanul, hisz a példád esetében 300 kapcsolat felé úgysem megy a kapcsolatok száma ?
-
törölt tag
Segítsetek légyszi.
Kivettek a NAT-ból, viszont a seedelessél nem vagyok elégedett.
Most 10 torrent van seedre állítva, abból 1 db megy pár kb-tal...
Mit és hogyan kéne állítanom? (A net 1000-es, de a laptop csak 100 megát bír.)Beállításaim:
Most így megy:
-
Imi1981
veterán
válasz SunMount3r #29014 üzenetére
Pontosan nem tudom. De ha tutira megegyezik a két torrent tartalma bitről bitre és csak névben van különbség akkor azt lehet csinálni, hogy mikor megnyitod a torrent fájlt de még nem kattintottál az ok gombra, hogy letöltse átnevezed ugyan arra mint a másik torrent (másolás beillesztéssel minden tartalmát ) és akkor talán jó lesz. De szerintem ha más a neve akkor az nem bitről bitre ugyan az és akkor már nem fog működni. Azon valamit variáltak.
Én amúgy szoktam csinálni sokszor, hogy egyik oldalról letöltöm és azt seedelem másik két oldalra is. Letöltöm a másik két oldalról a torrentfájlt és megnyitom ellenőrzi, hogy megegyezik e és már seedeli is. -
szivacs1987
aktív tag
Sziasztok!
QBittorrent beállításában szeretném a segítségeteket kérni.
Ami lesz:
Csak erre lesz használva a gép.
Gigabites net (1000/1000)
Port nyitva van a routeren.
0-24 menne a gép
1000+ torrent
előfordulhatnak 400-500GB méretű torrentek is
proci A10-7700k
7GB ram
1TB-os SSD: ezen lesz a win + erre szeretném leszedni elsőnek a torrentet, és majd pár nap múlva áthelyezni a 7HDD egyikére.
7HDDMilyen értékeket érdemes beállítani?
Mit érdemes letiltani?
Win lapozófile méretét mire érdemes állítani?
QBittorrentben a win cache-t érdemes kikapcsolni?
Hely előre lefoglalását gondolom ki lehet kapcsolni, mert az ssd-nek mindegy hol vannak a darabkák.
stb.Előre is köszönöm a segítséget.
ui.: Linuxot nem szeretnék telepíteni.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
Cs1csó
félisten
válasz LSL1337 #29025 üzenetére
Ikább ha gyengébb, géped van és az aktív használatos általános PC-d is sőt még HDD-re is megy a cucc akkor - összes kapcsolat száma kb. 300-500
- torrentenkénti kapcsolat mondjuk 50
- a cache-t módosítását is szokták itt ajánlani ha jól tudom 64MB az alap és ezt 512MB-ra állítaniNincs semmi kőbe vésve de minél stabilabban hullámzás mentesen menjen a letöltés és a feltöltés és mellette a géped sem haljon le tudjál böngészni esetleg játszani stb.
Ha konkrét servert tartasz torrentre arra érdemes valami linux-ot tenni és valami kimondottan linux-os seed szerverre kitalált torrent klienst használni ezeket nem ismerek talán Rtorrent vagy Ktorrent stb.
[ Szerkesztve ]
-
LSL1337
őstag
válasz Cs1csó #29021 üzenetére
nekem 1000/300, 7700T, nvme ssd, 16G ram van a torrentes serverben.
aktív vagyok (upnp). webui semmi nagy advanced beállításokat nem látok, amivel bármi libtorrentes dolgot tudnék állítani. Lehet qbitben egyáltalán bármit varázsolni? Deluge-ban 1000x több dolog látszik felületen.Érzésre mostnában nem olyan fasza, mint egy ideje volt deluge-al, (persze nem ncore szintű alulseedelt oldalra gondolok)
-
Cs1csó
félisten
válasz margithid #29020 üzenetére
A beállítások finomhangolására itt kapsz tanácsot de ahhoz írd meg:
- milyen neted van
- CPU + RAM milyen a gépedben
- NAT mögött vagy e vagy sem itt tudod tesztelni ha a Qbittorrentben beírsz egy portot és miközben fut a Qbittorrent ezen az oldalon: Open Port Check Tool megnézed hogy nyitva van e az a port ha zöld akkor nem vagy NAT mögött
- ha nem nyitottál portot a tűzfalban akkor az UPnP legyen belőve -
Cs1csó
félisten
válasz margithid #29018 üzenetére
A Bittorrent/utorrent ugyanannak a cégnek a termékei :
- tele vannak reklámmal
- kéretlen alkalmazásokat telepít
- most ha igaz nem bányász - a felháborodási hullám miatt - de ha egyszer meglépték miért ne lépnék meg megint?
- nincs igazi fejlesztés mögötte
- csak 32 bites változata vanA Qbittorrent egy nyílt projekt:
- aktívan fejlesztik
- nincs benne reklám teljesen ingyenes és nincs PRO verzióra felhívás
- nincs bányász cucc és nem is volt benne
- van belőle 64 bites verzió
- a felülete hasonló az utorrenthez és magyar nyelvűNem ajánlom a utorrentet/bittorrentet sőt itt más sem fogja ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Imi1981 #29012 üzenetére
Pontosan egyszerre nem is lehetne elindítani 2-őt. Gyors egymásutánban már igen. Szerintem amíg az egyik nem kezd letölteni, addig a másikat is lehet be fogja rakni és így lesz dupla. De annyira nem figyeltem meg. Meg szerintem nem is ez a baj, hanem, hogy tényleg megegyezik a két torrent bitről-bitre, de a torrent neve miatt nem vonja össze őket. Vagy nem tudom mi lehet az az eltérés. Ha van 2 azonos tartalmú torrent, de teljesen más tracker-ről és tracker listával és a nevük is megegyezik, akkor mindig csak annyit ír ki, hogy összevonja a tracker listát és kész, nem lesz dupla a letöltés. Ezt kellene csinálni, de ha a torrent neve már 1 betűvel más, akkor külön letöltésnek rakja be alá. Szerintem ez van hülyén megoldva. A Hash különbözik esetleg azért?
[ Szerkesztve ]
-
LSL1337
őstag
válasz Imi1981 #29012 üzenetére
Hali
Qbittorrent 4 alatt megoldható, hogy ha eléri az egyedi (nem global) seed célját egy torrent, akkor ne törlődjön automatikusan a kliensből? WebUI-on keresztül (linux/docker) használom, és csak egy globális beállítást látok, ami ráadásul be sincs kapcsolva.
ötletek? -
Imi1981
veterán
válasz SunMount3r #29010 üzenetére
Nálam ellenőrzi az adatokat majd seedeli. Persze ne egyszerre indítsd el a két letöltést mert nem egyeszerre jön le és akkor szokott olyan lenni mint ami nálad volt. Először letöltöd az egyiket majd utána a másikat.
-
Geth
veterán
válasz SunMount3r #29010 üzenetére
Az első fele szerintem nem bug, a két torrent nem csak trackerben térhet el, lehet másban is amit Te nem vettél észre. De ha legalább az egyikben be van állítva a private flag, nem fogja mergelni, mert tudtommal jelenleg nem tudja trackerenként számolni és jelenteni a statot. qbittorrent #2928 a githubon.
A második fele (törlés) már érdekesebb, ott lehet bugos
Én külön könyvtárba tölteném, dupla helyfoglalás ellen esetleg hardlink.[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Ha megnyitok 2 torrent-et torrent, aminek mások a tracker-jei, de amúgy bitről-bitre ugyan azt tartalmazza és a letöltési mappa neve is megegyezik, csak a torrent neve volt más, akkor mind 2-őt elkezdi leszedni szimultán, mintha nem is ugyan az lenne a kettő. Az egyik már rég lejött 100%-ra és Seed-el, míg a másik csak pl. 30%-nál jár. Ilyenkor ha letörlöm a 30%-osat az adattal együtt, akkor persze a másikat is törölni fogja. Ez Bit és Qbit-ben is ugyan így van.
Nyilván egy magoldás lenne, ha csak a torrent-jét törölném, az adatot pedig nem, de abban se vagyok biztos, hogy ilyenkor nem hagy hátra valami "láthatatlan" adatot a winyón. Meg fura az, hogy ezt nem képes érzékleni a kliens, meg ilyenkor ugye gyak. 2x akarja letölteni ugyan azokat a file-okat ugyan arra a helyre. Azért belefut az ember az ilyesmibe.
-
TeeJay
félisten
válasz #79715584 #29006 üzenetére
LOL
ez a NAT hardveres címfordítás amit a router tud hogy a gigás netet ki tudd hajtani
ez maradjon mindig így bekapcsolvaa másik NAT meg amit a szolgáltató használ hogy egy publikus IPv4 cím alá akár több száz előfizetőt tud tenni NAT-olt címmel ami nem publikus
mindenkinek azonos lesz a külvilág felé az IPv4 címe de 100.-al fog kezdődni router WAN résznél
köze nincs a kettőnek egymáshozMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Cs1csó
félisten
válasz SunMount3r #29004 üzenetére
"Ha nem veszed meg nem is fog elhasználódni" Hibátlan, tűpontos logika.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Intruder2k5 #29002 üzenetére
Meg se kellett volna már venni. Elavult, kezdetleges technológia. ->[link]
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #29002 üzenetére
VÉGRE! Valaki aki kellő tisztelettel kezeli az SSD-ket.
-
MODERÁTOR
-
Cs1csó
félisten
Döntögetitek itt a tabukat! Az SSD-t kímélni kell! A böngésző Temp fájlját is át kell helyzeni a HDD-re és hasonló mutatványok!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest