Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
No, már rendelhető a 30th Anniversary Edition:
- Pro: 2.000,- EUR
- Slim: 1.000,- EUR"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Jó hogy megy ez az eszmecsere, közben rácsodálkoztam, mennyit fejlődött a Nobara Linux... nem is emlékeztem, hogy ilyen fejlett a desktop felülete.
#542 sad_Vamp
Ez nem még egy proto-OS, SteamDeck előtti, frissítések nélküli?
Vagy update-elték már hivatalosan SteamOS 3-ra, Holo ISO után szabadon?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
És itt jutottunk el az aktuális generációs konzolok legnagyobb, legjogosabban kritizált pontjára: nem igazán vannak teljesen új generációs játékok rájuk. És ez alatt én azt értem, hogy a PS5/XSX megjelenésekor bemutatott feature-öket alig van olyan játék ami teljeskörűen támogatja.
Yupp. Most képzeljük el ugyanezt a PS2-PS3 viszonylatban... ott maximum az EA Sports játékok jelentek meg mindkét generációra.
Jó dolog a backcompat, de nem így kellene rá törekedni."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz BusinessGuy #431 üzenetére
Minden dollárt megér.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Lian Li A4 és különösen a Fractal Ridge jó cuccok, de drága mindkettő, amit tovább súlyosbít az ITX deszka felára.
Helyette ajánlott TV alá pl. a Jonsbo C6.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
"azt osztották meg, amit az AMD megengedett nekik"...
Ezt mondjuk kicsit furcsállom, ti. a Sony rendeli a dizájnt.
+ ha nem tudja, mit kap, akkor hogyan alkudja ki az árát?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Amd R5 5600x proci dobozában
- 12 db umd film Psp
- Samsung Ps-WE551 2.1 nagy teljesítményű soundbar eladó kategóriaváltás miatt!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól üzletből (a többi a leírásban)
- Intel i7-8700 processzor eladó, aminek a pontszámai ott látható a képek közt jobb oldalt (13575ponto
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest