Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Elden Ring
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Konzol Screenshot
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Egy kérdés, ha szabad.
Azt hol és, hogy tudom beállítani, hogy ha pl törlök egy képet a telóról, ami már a Google fotókba is fent van, akkor azt csak a telóról törölje és a Google fotókból ne?
Az F2Pron így működött.
Ha kikapcsolom az automatikus mentés a Google fotókba akkor nem törli, de akkor meg egyesével kell a képeket szinkronizálnom a fotókba, ami nem túl elegáns módszerKöszönöm szépen az infókat
-
-
ERPY
őstag
Jött egy frissítés, ez volna az amiben sok az újdonság? Nekem nem tűnik egy nagy eresztésnek.
-
negyvenkettő
újonc
Sziasztok!
Most vettem ezt a telefont és az lenne a kérdésem, hogy használ e valaki üvegfóliát a telefonhoz? Illetve, ha igen akkor az újlenyomat olvasó és az érintőpanel jól működik e? -
ERPY
őstag
Szerintem a legjobb nulláról belakni egy új készüléket, az a biztos. Csak azt feltenni ami tényleg kell, mert általában mire oda jut az ember hogy telefont cserél, addigra már minden xar fel van téve, mert annyira már nem foglalkozik vele senki. Persze ez csak személyes vélemény. Én például még a gyári appok közül is minden olyant kitakarítok, amire nincs szükségem, vagy ott van a play áruházban. Vagy ha mást használok, akkor repül a gyári app. Fölöslegesen ne legyen ott, ne futkározzon, ne kelljen kerülgetnem. 20-25 db biztos, plusz az előre telepített játékok mind mentek a levesbe.
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
crea1984 #1559 üzenetére
Én is ezt utálom a legjobban.
Nekem nincs sok cuccom, én most Wifivel mindent megcsináltam, a sim kártyát az utolsó lépésként tettem át, amikor már minden flottul működött.
A googlival autómatikusan átjöttek a jelszavak is.
A teló számaim nem mind, de az még jó is volt, mert erőssen selejteztem.
Ha neked is van sok szutyok a telódon, akkor jobb, ha az újra csak azt teszed föl ami kell. -
-
crea1984
tag
Van valami megbizhato app amivel at lehet klonozni egy az egybe az elozo telorol midnent? Összes app bejelnetkezés, Banki app, gpay, biometrikus azonositas stb stb..minden...F5---->x7 pro
Mi movert talaltam, de nem tudom az megfelel e... Vagy ti mindenhova ujra bejelentkeztek? -
D@niel
addikt
válasz
playmore #1554 üzenetére
AccuBattery - ezzel érdemes figyelni, 43C-ig még teljesen egészséges.
-
-
playmore
tag
Idáig talán kétszer töltöttem a telefont mert nem sokat használom, de most úgy tettem rá a töltőre egy kb 10-15 percre hogy volt időm nyomogatni közben. Gyári töltőm van. Szóval eléggé felmelegedett. Kb annyira mint amikor Fortniteot játszottam rajta egy kicsit. Gondolom ez természetes, de mégis megkérdezném: Ez természetes? Két töltési opció van, a normál és az elég szerencsétlenül hangzó "végsebesség" ahol azt mondja eredeti Xiaomi töltővel megy és szabályozza magát(Miért normálon nem?). Normálon 90Wot ír ki bedugáskor és végsebességen "90W MAX"ot, illetve az utóbbi esetén sipákol is az értesítési sávra, hogy ha lekapcsol a képernyő akkor "a készülék felmelegedhet".
Úgy éreztem mintha kicsit hűlt volna 80% környékén (utána levettem mert mennem kellett) és viszonylag hamar kiesett belőle pár százalék egy fél órás böngészés alatt. Gondolom ez ilyen akkumulátoros dolog, hogy megpróbálja benyomni a nagy részét minél hamarabb és a végét csak belecsöpögteti ami tartósabb töltés is, de javítsatok ki ha tévedek.
Nincs bekapcsolva, hogy csak 80%ig töltse. -
Tökimanó
senior tag
Ez az akku beállítás létezik ezen a telefonon? Én nem találom.
-
Tamás1966
aktív tag
Elolvastam a leírást, integrált mágnes van benne.
Mostanság már azokhoz a telefonokhoz is van mágnes körös tok, amiket nem lehet tölteni vezeték nélkül.
Ha veszel kis mágnes karikát az autós boltba,) pl Homasita/, oda teszed a szellőző rácshoz, és oda tudod tenni a telefont, nem esik le.
Régebben ezt úgy oldották meg, hogy a tok és a telefon közé helyeztek egy fém lapot.
Ezt váltotta fel a mágnes karika. -
Orlin
addikt
Nillkin CamShield PRO Mágneses Kemény tok Poco X7 Pro 5G Fekete tok
Itt mágnes mi célt szolgál?
-
ginola
addikt
Köszönöm szépen!
A rezgőmotor érdekes dolog, ugyanis az X6 pro rezgő motorja is jobbnak tűnt számomra mint az F5-é. Amúgy kicsit haragszom a márkára, főleg arra, hogy már nem lehet nyitni a telefonokat egyszerűen vagy már inkább sehogy. Illetve a szoftveres bakik egyre bosszántóbbak és ráadásul nem is olcsók már.... -
iff
senior tag
A töltővel kapcsolatban, az első xiaomi telómnál Redmi Note 4,eleve rossz volt a gyári töltő, mehettem venni egy másikat. Samsungot kaptam , hát az meg alapból ciripelt halkan.
Nálam 1,5-2 naponta töltöm az x7pro-t. Rezgőmotor szerintem teljesen jó. Lehet ,hogy más minőségűek a telefonok??Emlékszem, hogy a redmi note 4-nél samsung kamera volt ami az enyémben is és volt olyan amiben OV volt.
-
D@niel
addikt
Régóta agyalok ezen, hogy mi a jó stratégia:
1) hosszútávú termék támogatás relatíve gyorsan érkező frissítésekkel - ennek jó a marketing üzenete,
2) lassan érkező és/vagy elmaradó frissítések - serkenti a vásárlót az újabb vásárlásra és kockázatos, mert csalódást tud generálni.A 2.2-t már javában reszelik, az F5 pedig még nem kapott 2.0-t sem, ez gáztartály ...
-
bepe79
addikt
Az akkuidőben szerintem mindkettő jó, az X7 Proban már az új szilícium-szén technológiás akksi van, és ráadásul 6000-es (vagy annyira van lekorlátozva), az F5-ben "csak" 5000-es, és az még a régi Li-Po technológia, de legalább kiforrott. A kamerát teszteltem, minden képen az látszódik, hogy egyértelműen az F5 kamerája a jobb, de az X7 Pro-é sem rossz, nem szakavatott szem / átlagfelhasználó semmit sem fog észrevenni a képek között, főleg ha nem HD-ban kerül fel a közösségi médiába. A 3DMark tesztekben míg az F5--ben lévő Snapdragon 7+ Gen 2 csak szenvedett, és elég kevés FPS-eket ért el, addig az X7 Pro-ban lévő Dimensity 8400 Ultra minden tesztben kb 2x annyi FPS-t produkált, és nem képregény volt a teszt. Amit említettem, hogy amíg az F5-be rendes, erős, jó rezgőmotort raktak, addig sajnos az X7 Proé olyan halovány, hogy észre sem lehet venni, ha némítva van a telefon és csak rezgő módban van az asztalon, tokban pedig végképp nulla. Az ujjlenyomatérzékelő egyéni preferencia, én sokkal jobban szeretem oldalt, ahol az F5-ben van, az X7 Pronál a képernyőbe épített is gyors és pontos, márha eltalálja elsőre az ember a telefon megmozdítása nélkül pl az asztalon a feloldásnál. Az OS az ugye újabb jóval az X7 Proban, HyperOS2.0 és hamarosan jön a 2.1, míg az F5 még mindig csak HyperOS 1-en van. Van pro és kontra, nem rossz telefon az X7 Pro, de azért lehet érezni rajta, hogy nem az F-széria tagja.
-
crea1984
tag
válasz
Tamás1966 #1534 üzenetére
Igen olvastam en is hogy optimalizalatlan a rendszer, es/vagy cpu tul falank, de a 6000mAh merethez kepest mindnekinek csalodas...sokszor en is meglepodok teszteken 4500 as akkukkal milyen eredmenyeket ernek el. Remeljuk optimalizalnak majd rajta...ha nem akkor veszek mostmar egy ulefont 10000+mAh el
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
crea1984 #1532 üzenetére
Na majd kíváncsak leszünk mit mondassz. A 6 ezres akkutól én sem vagyok elájulva, pedig ráadásul akku kimélő üzem mód is be van kapcsolva.
Érdekes dol9k ez az aksi kérdés szerintem.
Ugyanaz mint az autó gyártás. Nem mindegy hogy ki csinálja, miből, milyen tartós alkotó elemekből, milyen technikával.
Egy jól megcsinált 4-5 eztes akku, lehet hogy jobban bírja, mint egy gyöngébben megcsinált 6 ezres. -
crea1984
tag
Nem nyugtattál meg
Akku miatt veszem ezt. F5 teljesitmenyben meg kiszolgálna, de degradaciom már 15 szazalek az f5ben, (4200mAh tud kb) pont nem birja ki a napomat este egy kis töltés nélkül...ha nem gyengült volna az akku akkor maradna meg évekigf6 pro is kepbe volt, de ar/értekben ez tünt verhetetlennek...
-
-
kalmandi
csendes tag
millio tok elérhető már rá
akár 360 is
Xiaomi Poco X7 Pro tokok -
Tökimanó
senior tag
válasz
crea1984 #1518 üzenetére
Szerintem itt az a helyzet áll elő hogy mindenki a saját fa...t veri a csalánba.
Benne van a pakliban az is hogy semmi probléma nem lesz és minden flottul működik. Viszont az is előfordulhat hogy nagyon ráfázol, aztán futhatsz a pénzed után. Én a magam részéről inkább fizetek valamivel többet és minimális a reszkir. (Ez a minimális mindenhol előfordulhat) Én a Coomobiletől rendeltem. Igaz 26 darab ezressel többet fizettem mint az általad linkelt oldalon látható, cserébe kicsit sem kellett izgulnom. Ezért a készülékért még ez is teljesen elfogadható ár. Ja és volt hozzá töltő is. Természetesen mindenki maga tudja mennyit engedhet meg anyagilag, na meg mennyi rizikót hajlandó bevállalni.
-
lemmy71
őstag
válasz
crea1984 #1518 üzenetére
Én innen vettem igaz egy kicsivel többe kerül, viszont a tokon kívül gyári töltő is van a dobozban
-
playmore
tag
Én nem is a kigyulladásra gondolnék elsősorban hanem arra, hogy tönkrevágja valami bóvli a sokkal drágább eszközt. Még nagy bolti forgalmi kínai kiegészítők is sokszor a töredékét tudják annak ami rájuk van írva. Nem azt mondom, hogy minden kínai vacak csak amikor valami top teljesítménnyel hirdeti magát a normál árazás alatt valahol a Mariana-árokban az minimum elgondolkoztat.
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
RobbyJr #1517 üzenetére
De mond, mert szerintem ez lutri dolog.
Amekyik jól sikerült, azzal soha semmi baj nem lessz, amelyiknél nem volt szakszerű az összeszerelés, vagy bármi, az meg nem működik.
Pár éve vettem egy mosógépet. /Samsung/. Hibás volt a vizszint szabályzója. Nem állt le, csak dőlt bele a víz. Szerencsére otthon voltam az első mosásnál.
Lehet, kifogtam a sok ezerből, az egyetlen hibásat.
Ez ilyen sajnos. 10 ezer ilyen töltőből lehet, hogy 1 lessz, ami bibis. -
crea1984
tag
Sziasztok
Rendelt már innen valaki? Nem merek
olcsobban adja mint a kis kinai...
Eldobos ceg egy hajlektalan nevem fut, ez elegge megkongatta a veszharangokat
Esetleg valaki? Arukereson csupa pozitiv....
129.900ft 12/512 változat.... -
v-man
őstag
válasz
kbyte1024 #1514 üzenetére
ilyenek nekem is vannak, nincs is velük gond
ellenben amiről szó volt, egy 120w-s xiaomi, ha valóban az jön remek hisz jóval olcsóbb, mint a gyártói ár, de az se zárható ki, hogy egy elektronikai hulladék jön mivel az eladó tele van a napokban 1*okkal.
"complete deception, simple weak charging"
nem a töltőnél "The description says Xiaomi, but it’s not clear what’s there" -
-
Na szóval nem én használom az X7 Pro-t, de pár tapasztalatot hozok azért.
- Biztosan vízálló, mert második nap megfürdött
- Üzemidő : 1 nap biztosan, ennél hosszabb nem igazán jön össze.
- Néha elment a mobilnet, ennek okára nem jöttünk rá, de az 5G-t most kilőttem. Az is lehet gyenge lefedettség van a felhasználás helyén. -
ERPY
őstag
Milyen érdekes dolog történt, eddig még nem volt ilyen, nem is értem. Járt már így valaki?
-
kbyte1024
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Pro majdnem ugyanaz, mint a Redmi 4 Turbo, az alapmodell pedig a Redmi Note 14 Pro, de nem teljesen. Vajon ide miért nem fért be a nagyobb telep?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest