Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chp
őstag
Ismerem bizony. A Doom, Doom 2, Heretic, Hexen, Quake - és még sorolható lenne -, olyan modokat kap, hogy bármikor veszem elő és haladok előre a végigjátszással, számat törlöm utána. Elfogult vagyok. Nem gyengén. De látom amit látok és szavakba nem tudom önteni mekkora élmény számomra mind.
-
Ironizer
tag
Én pont a napokban fedeztem fel az Arcane Dimensions mod-ot a Quake-hez, gondolom te már ismered. Elképesztő, hogy micsoda pályákat csináltak, nagyon jól hozzák az eredeti Quake hangulatát, és még fel is turbózzák 100-szorosára. Melegen ajánlom mindenkinek, aki egy kis új Quake-re vágyik.
-
Heroes fan
őstag
A doom 2 őt kéne felturbózni azt lehetne brutal moddal hatalmas seregeket lemészárolni úgy mint a kereken 1 hét múlva jövő dead island 2 nél van. Mekkorát szólna már. Ez a brutál wad próbálta már valaki 4090 szörnyeteggel hogy bedöglik e 40000 res enemyvel?
-
Dr. Akula
félisten
Nem egy sima felbontásnövelésre + textúrák változatlanul hagyására gondoltam, hanem REBOOTra, ahogy Chp is írja. Egy 21. századi verzióra. Doomból már annyit csináltak mint a szemét, pedig az mindig is örök második volt csak a Quake mögött. Igaz, a 4. rész már inkább csak névben volt Quake, de az 1-2 az igen, meg multizni a 3 is alap volt. Csodálkozom hogy ezt miért hanyagolják. Hacsak nem érzik magukat túl kevésnek Carmackhoz.
-
Heroes fan
őstag
Egy 5 dik rész kéne, vagy a 4 rebotja.
-
Chp
őstag
Szerintem a kolléga hasonlóra gondol, mint ahogy a Doom esetében történt.
Az első Quake atmoszférája olyan világba kalauzolja a játékost, amire nagyon kevés játék képes, s ezt az atmoszférát számomra nem az RTX és 4K fogja biztosítani, hanem a világ amit alkotnak. Egyébként ami engem illet, az a bődületes tartalom ami beszerezhető a Quake-hez, számomra több mint kielégítő, a puszta kíváncsiság hajt csupán, hogy az említett Quake világ hogyan nézne ki napjainkban készítve, új motorral, új játékként, de ugyanazon elemekre építve. -
-
Dr. Akula
félisten
Egy Quake 1 reboottal igazán kedveskedhetnének.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Három év után ismét látogatható lesz személyesen az esemény, nem csak digitális formában kapjuk meg.
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Külpolitika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest