Új hozzászólás Aktív témák
-
Chp
őstag
Ismerem bizony. A Doom, Doom 2, Heretic, Hexen, Quake - és még sorolható lenne -, olyan modokat kap, hogy bármikor veszem elő és haladok előre a végigjátszással, számat törlöm utána. Elfogult vagyok. Nem gyengén. De látom amit látok és szavakba nem tudom önteni mekkora élmény számomra mind.
-
Ironizer
tag
Én pont a napokban fedeztem fel az Arcane Dimensions mod-ot a Quake-hez, gondolom te már ismered. Elképesztő, hogy micsoda pályákat csináltak, nagyon jól hozzák az eredeti Quake hangulatát, és még fel is turbózzák 100-szorosára. Melegen ajánlom mindenkinek, aki egy kis új Quake-re vágyik.
-
Heroes fan
őstag
A doom 2 őt kéne felturbózni azt lehetne brutal moddal hatalmas seregeket lemészárolni úgy mint a kereken 1 hét múlva jövő dead island 2 nél van. Mekkorát szólna már. Ez a brutál wad próbálta már valaki 4090 szörnyeteggel hogy bedöglik e 40000 res enemyvel?
-
Dr. Akula
félisten
Nem egy sima felbontásnövelésre + textúrák változatlanul hagyására gondoltam, hanem REBOOTra, ahogy Chp is írja. Egy 21. századi verzióra. Doomból már annyit csináltak mint a szemét, pedig az mindig is örök második volt csak a Quake mögött. Igaz, a 4. rész már inkább csak névben volt Quake, de az 1-2 az igen, meg multizni a 3 is alap volt. Csodálkozom hogy ezt miért hanyagolják. Hacsak nem érzik magukat túl kevésnek Carmackhoz.
-
Heroes fan
őstag
Egy 5 dik rész kéne, vagy a 4 rebotja.
-
Chp
őstag
Szerintem a kolléga hasonlóra gondol, mint ahogy a Doom esetében történt.
Az első Quake atmoszférája olyan világba kalauzolja a játékost, amire nagyon kevés játék képes, s ezt az atmoszférát számomra nem az RTX és 4K fogja biztosítani, hanem a világ amit alkotnak. Egyébként ami engem illet, az a bődületes tartalom ami beszerezhető a Quake-hez, számomra több mint kielégítő, a puszta kíváncsiság hajt csupán, hogy az említett Quake világ hogyan nézne ki napjainkban készítve, új motorral, új játékként, de ugyanazon elemekre építve. -
-
Dr. Akula
félisten
Egy Quake 1 reboottal igazán kedveskedhetnének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS routerek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Milyen routert?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest