- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Lejart a munka....megyek haza
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
caindwan
aktív tag
válasz Malibutomi #27096 üzenetére
Szerintem se igy kellene lennie, teljesen igazat adok.
Tuleltem Nem nyomtuk sokaig, csak osszerandult a labam
@Kakaska- szerintem szurke, barna. De ahogy elottem mondtak, kiprobalod,meglatod. Kerd ki mas velemenyet is
@sass- na a kave mar megvan 1 honap mulva mar otthonrol is nyomhatod
-
Balathruin
veterán
Ez sajnos igaz, ezért is van ennyi ember.
-
Peaceliker
addikt
+999
Ezt mi is igy gondoljuk bnommel. Tul sok olyan marad eletben, akit a termeszet alapbol nem hagyna meg …ez bmilyen alja modon hangzik is, igy van sztem …
"Oh my Goa'uld!"
-
Malibutomi
nagyúr
Érdekes dolgot figyeltem most az oviban mikor mentem gyerekekért:
Legalább két család van, ahol egyik szülö sem tünik túl fittnek/egészségesnek, nem tudom jobban leírni, látszik hogy nagyon rossz a genetikájuk. A gyerekeik is mind hát nem túl fényesek, nem ügyesek nem okosak.Az jutott eszembe bár tuti megköveznek érte páran, hogy látszik, hogy a kényelmes civilizáció miatt nincs természetes kiválasztódás.
Ne verjetek meg, nem kívánok senkinek rosszat, csak ez ugrott be, és leírtam mert kiváncsi vagyok mit gondoltok.[ Szerkesztve ]
-
válasz otto14 #27091 üzenetére
szerintem a harmadik kép úgy jó ahogy van
abban az esetben a kevesebb jobb, szerintem
az elsőnél én megnyitnám photoshopban és próbálgatnám a háttérszínesek melyik illik neki
szerintem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #27086 üzenetére
Kicsit lazitottam rajtuk. Nem fogok naponta kavezni de hetente egyszer ketszer osszejon majd
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #27082 üzenetére
Sajnos nem, ilyen 3 in 1 lanyka szolgalt ki
A nagy munkaban eszre sem vettem hogy PH! Kedvence lettem
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #27080 üzenetére
Ugy hogy a faszom is ki van a meloval...ma, masfel het "borton" utan ujra kijottem kavezni ebedidoben.
-
hogy bírjátok a meleget?
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
caindwan
aktív tag
válasz Balathruin #27078 üzenetére
Nem 1000kV- 1 000 000v
-
caindwan
aktív tag
Elirtam sry V
-
-
caindwan
aktív tag
Milyen erzes ha megbasz 1000kV-os sokkolo? GYORS VALASZOKAT KEREK
[ Szerkesztve ]
-
válasz Smallloser #27071 üzenetére
így igaz, ÁMEN
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Smallloser
csendes tag
válasz Lacielvtárs #27068 üzenetére
Nekem a fejem kocka
a hasamat meg sz@rom le... jó így ahogy van.
Az FX egy életérzés... | War Thunder/BF3: Smallloser | WoT: Smalloser
-
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #27068 üzenetére
nekem is kockahasam van
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
válasz Smallloser #27067 üzenetére
hááát ez is olyan mint az életkor...
mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát
tehát ezek fényében mindenki annyi kiló, amennyinek érzi magát...
én magam úgy vagyok vele hogy izmos alkatom van, szinte már már kocka (egybe kocka), csak zsír réteg fedi el, hogy biztonságban legyen[ Szerkesztve ]
-
Smallloser
csendes tag
válasz Lacielvtárs #27066 üzenetére
Mindenki azt mondja vékony vagyok... Szerintem meg a többiek kövérek hozzám képest
-
válasz Smallloser #27065 üzenetére
no az egy teljes jó életkor/testsúly arány
bár én magam is elmondhatnám ezt magamról"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Smallloser
csendes tag
Én nem eddzek, csak néha biciklizek 10-50km-et, meg fizikai munkát végzek minden nap de ha ez annak számít akkor igen...
Így 50-55kg között vagyok 17 évesen...[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
válasz Lacielvtárs #27062 üzenetére
Te gondod en 2-3 naponta edzek es eleg.
Szerintem probald meg egy kicsit visszabbvenni, tobbet enni ha edzel.
[ Szerkesztve ]
-
válasz caindwan #27061 üzenetére
edzeni?
az a lélek elleni vétek lenne
én magam a sok jóból, jó sokat elvét vallom
nah jó, ezért is nézek úgy ki mint az avatarom (hordó)
és mielőtt valaki beszól, voltam vékony is, meg vastag is."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #27059 üzenetére
ivás, nos napközben lehet nme iszok eleget, de azért iszok plusz délutánmár otthon iszok rendesen.
a napi 2-3 literem simán megvan
de lehet napőközben kicsit meg kéne erőltetni magam"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
stratova
veterán
válasz Shokkolo #27055 üzenetére
Mennyi folyadékot iszol? (nem alkoholt ) Párom is érzékeny a frontra és sajnos keveset tud inni napközben. Fejfájást okozhat a folyadékhiány is (mert sajna csak akkor kajabál a tested, hogy heló kéne már vmi itóka, amikor már bőven az ideális alatt van).
Ha hirtelen edzel, lehet hogy sok a változás a szervezetednek, vagy nem tudod kipihenni magad6regenerálódni a napi edzés miatt. De ebben Lemezlovas Ebtárs bizonyára jobban otthon van.[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #27057 üzenetére
"ghetto workout"
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
válasz Shokkolo #27055 üzenetére
hát igen... lehet kicsit kivan a szervezeted, vigyázni kell magadra
mert ha te magadra nem vigyázol, akkor más nem fogés egyébként is így érzem most magam én is
link[ Szerkesztve ]
-
otto14
őstag
Hmm. Tegnap feltelepítettem néhány frissítést windowsnak, restart nem volt. Este win alól shut down, látszólag le is állt, de nem kapcsolta le a gépet, mondom ok, ott a gomb. Ma reggel kb. 15x eljátszodta velem, hogy -> getting windows ready ->reatart. Mondom ok, úgy is nálam a pendrive, húzzuk újra... megint Mégse, kap még egy esélyt. Onnan már nem jött be a BIOS, azonnal dobta is a BIOS Resetet. Benézek BIOS -ba, modnom próbáljuk meg tuning nélkül, elsőre bejött. 2.5GHz @ 1.28V <- ezen ment 3.5GHz-t. Lehetséges, hogy winfosék egyre érzékenyebbek a tuningra??
[ Szerkesztve ]
asd
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #27054 üzenetére
igen ez a fura nekem is
nem vagyok frontérzékeny, de ezt tényleg nem biromráadásul most rááltam a hétfőtől-péntekig minden nap edzek és futok-ra, lehet kicsit padlóra vert most hirtelen?
-
válasz Shokkolo #27053 üzenetére
hát ez a hülye időváltozás ami gondot okozhat
szinte egy napon belül változik a légnyomás, és ezt nagyon nehéz bírniszerk: és ez így megy már hetek óta, és ezzel nem bír a szervezet...
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #27047 üzenetére
üdv a klubban
alig aludta el, felriadtam arra h. szét akar szakadni a fejem.
próbálkoztam mindennel, de semmi sem akarja kiállítnai
pedig már a kataflam is megvolt... ha az se nem tudom h. mi..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
válasz MiklosSaS #27051 üzenetére
nem kérek én elnézést Elvtársaim
amúgy is tudom hogy mi is az az elnézés...
ha éppen közeli kapcsoltba kerül (~ - 10cm ) az ember fija egy kecskével és elnéz a szarvai között, no az az elnézés
no de tényleg örülök hogy itt lehetek a legjobbak között (és mára már visszateszem a nyelvem a helyére, mert még kiszárad )[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #27048 üzenetére
Jo'van na...nehogy itt mar nekem elnezest kerjel.....hulye vagy? Kedvem volt kotekedni....
Maskulonben irj nyugodtan amit szeretnel....max toroltetni fogjuk~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
válasz Lacielvtárs #27048 üzenetére
nah, csak beszóltak, ők hetekig gépeket raktak itt össze, meg ilyesmi... még grafikonokat is linkeltek, meg roadmapokat...
'Reggelt emberek, már dógozom
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz MiklosSaS #27047 üzenetére
hát ma én is így vagyok ezzel...
ezen dolgozom, de még nem találtam megfelelő hosszúságú hurkapálcikát
de kitartás mindenkinekui: nem szakmázom itt, csak tegnap atom mód felcseszett az a táp kérdés
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #27045 üzenetére
Na ez az elvtars, igy mar erted a dolgokat. Innentol kezdve rendben van minden...
Jo reggelt! Nincs kedvem ma melozni...
-
-
válasz MiklosSaS #27035 üzenetére
No jó reggelt minden Népnek itt is
először is a szabályokat be kell tartanom
Illem kódex első szabály....
(ki van takarva a fontos elemek, elvileg belefér a szabályzat szerint)
majd ezek után jöjjön egy kis elme torna
no és ne feledjük, ma is meleget mondanak és a legjobb szomj oltó, egy jég hideg söra tápos kérdéseket befejezem, már berágatott, így vagy kihajítom vagy eladom, vagy elmegyek gyónni, mert tegnap megkaptam hogy azt is illik minden nap...
no én nála gyónnék, tudom nagy lehet a sor, amíg várni kell, de megérino ezek fényében mindenkinek szép napot kívánok
-
Shokkolo
addikt
Jaureggelt
rég keltem ennyire nehezen"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
otto14
őstag
Jó Reggelt Mindenkinek!
asd
-
válasz Mahrenburg #27037 üzenetére
"Ilyen szörnyű kínzást nincs ember, aki ép ésszel túlélne..." - Neked sikerült... jah, bocs, NEM
Nah, erre a 270 X Boost-ra mindent High-ra raktam BF3-ban, 4× AA meg HBAOXPYD mittomén az SSAO helyett. FaCCom rövidítésekbe.
Még ezzel a VGA-val is csak 1,5 órát megy passzívba, utána ledobja a szíjat... Meglepő Rakok már vebtit erre. Illetve van rajta, be kellene kötnöm, de a kanóc is rövid oda... ehh.
Jó éjjt!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz Lacielvtárs #27034 üzenetére
passzolok, elvileg 5 V induló feszültségű, ami nem sok. 3 pines, lehet nem jól kötötted be? Sárga a fordulat, azt alaplapra kell kivezetni, nekem is az volt. De a gyári venti adatait meg kell nézni, hasonlót keresni, vagy kicsit erősebbet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #27037 üzenetére
En meg azt kivanom hogy 5 evig csak MSI lapod legyen
-
Mahrenburg
őstag
válasz stratova #27007 üzenetére
SzentSárkány - "Már vártam mikor emlited meg" - Ennyire kiszámítható lennék?
NagySasss - Welcome Home! (or To The Jungle )
ViZion - " ...
Mahreburgia gyengébbek kedvéért... -" ...tudom hol laX... " - Itt...
"Kívánom, hogy legyen VIA procis géped, sőt, csak az legyen." - Ez volt eddig a legkegyetlenebb "jókívánságod"... Ilyen szörnyű kínzást nincs ember, aki ép ésszel túlélne...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
Mi van itt? Most ez OFF hulyulo topic vagy kemeny szakmai?
Lacielvtars....ha itt vagy akkor illik viselkedni is , vagy lagalabb vicceset mondani, neniket felrakni puceran vagy tuning eredmenyeket linkelgetni. Ez nem a milyen tapot vegyek topic
-
válasz ViZion #27033 üzenetére
azt fogom tenni Mester!
Egy utolsó kérdés mára....
van egy ilyen tápom: Corsair AX750 80+ Gold moduláris
ma vettem bele egy ilyen ventit
gondatlan kicserélem, és akkor ez is csendben lesz
az odáig oké hogy mivel mindegyik kábel fekete volt, így nem tudtam kitalálni melyik a piros-fekete páros, mivel a harmadik az gondolom a fordulat szabályozás.
két verzió volt amit kipróbáltam, majd mérgemben visszaraktam a gyári ventit.
létezhet az hogy mivel nincsen bekötve a harmadik kábel a tápba, ezért nem indul el? (persze a tápba nem is kell bekötni a harmadikat, tudom )úgy gondoltam hogy nem kell,mert a táp úgyis teljesítmény alapján állítja a venti sebességét.
de ha tévednék akkor szólj kérlek vagy szóljatok
azon agyaltam, holnap kiderítem melyik az a két kábel (piros.-fekete)
és ismét bekötöm.
ma az új venti fel sem pörgött
az okés hogy a táp egy bizonyos terhelésig nem indítja el a gyári ventit, de indításkor felpörgeti a gyárit és leállítja.
lehet valami teljesítménybeli eltérés miatt nem indult el az új ventivel?
tanácstalan vagyok, és reménykedem abban hogy neked/nektek van valami tippetek.
no de mára abbahagyom a drága fórumozok sokkolását és megyek alvadni
holnap folytatom a kutatást, hátha...
de ha nektek van ötletetek akkor szívesen meghallgatom, mert ha ezt az új ventit be tudom üzemelni, akkor nem kell másik tápszerk: amúgy köszönöm a márka és típus tippeket, holnap megvizsgálom őket
[ Szerkesztve ]
-
válasz Lacielvtárs #27032 üzenetére
FSP csendes, de XFX még csendesebb...
Tápos topikban vannak komoly szakik, tényleg érdeklődj ott, mielőtt veszel!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz ViZion #27031 üzenetére
nekem nem volt bajom velük sohasem...
tehát a un szimpátián kívül azt mondod hogy nem lehetnek rosszak?
mert most keresgélek és eladom a tápom
vaklakit nem érdekel egy corsair 750 moduláris táp?FSP is csendben van?
[ Szerkesztve ]
-
válasz mackosajt #27029 üzenetére
Avira ingyenest javaslom. Az ilyen flikk-flakkokat ki kell kapcsolni, sem a közösségi riasztásos, sem a web protect meg ilyen extrák nem kellenek. Elég jó, sokat fogott.
Lacielvtárs: Chifit nem szeretem, de kinek mi. XFX nagyon bejött, amúgy FSP tépokkal szerelek gépeket, alsó kategóriában.
-
mackosajt
addikt
emsisoft, norton, my antivirus free, free charity antivir,
kaspersky, panda, adaware, eset, avast, avg, avira, bullguard, mcafee közül?http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
stratova
veterán
válasz mackosajt #27025 üzenetére
Én Comodo Internet Security-t használok, de lehet van ennél jobb is (szintén XP Pentium M760-nal 2 GB RAM-mal). Igaz ~800 GB-t ~10 óra alatt tud ellenőrizni ez a vas teljes vizsgálat keretében, de a napi használatban nem érzem, hogy lassítana. Emellett nekem sajnos Firefox kötelező kelléke a noscript, különben lassan minden oldal szaggatna (Chrome és tsaihoz van hasonló modul? Eddig ennek hiánya miatt hanyagoltam őket).
Terméktámogatás ide vagy oda, még múlt hónapban is jött vmi rosszindulatú bla-bla eltávolító.[ Szerkesztve ]
-
válasz ViZion #27024 üzenetére
ehhez sajnos nem járt anno, a doboza ellenére sem
bár jómagam nem játszom, de szívattak ezzel anno is, szokás szerint
no akkor keresek tápot, még ma megrendelem
akkor nem lesz passzív
eddig egy chifftec volt, 14 cm ventivel, és csendben volt
gondatlan beújítok egy ilyenre és megörít a hangja, nagyon halk és tuti mást nem zavar
de én ilyen atom white fülű vagyok, vagy hogy kell írni
írtam a tápos topikba is,még nincsen válasz
nincs mese várok türelmesen amúgy próbáltam ebben is cserélni ventit, pont ma, de hála istennek a venti összes kábele fekete volt, így nem sok eséllyel találtam meg a fekete-piros párost
berágtam és visszaraktam a gyárit, atom begumizva, gumicsavarokkal,de akkor is hallom, igaz halkabb lett, de akkor is hallomszerk: a chiff-ekhez mit szólsz vagy szóltok ami már 80+-os?
azok mennyire lehetnek jók?[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
XP-RE ingyenes, megbízható, nem havonta aktiválós vírusírtót mit tegyek fel?
Ennyi hiányzik már csak.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
válasz Lacielvtárs #27021 üzenetére
Jah, ide lehet mindent dobálni (csak nunis képeket nem, azt kiszedik... )
Tápomba én egy Artic F12 ventit raktam anno, kész. Jól ment vele, halkan.VGA cserénél nem a wint kell újrahúzni, elvileg régi drivert uninstall, majd csere és új driver fel. Szerencsére nem kellett, nyertem fél órát.
Itt Sasss úr a fő-fő- nagymester , én csak al-padavan helyettes szárnysegéd pótló vagyok, egészen apró kavics a gépezetben. Sok régi motoros eltűnt sajnos. Pedig jó volt a hangulat akkor is, még többet dumáltunk mindenféléket...
Most csodálkozunk a celeb műsoron, milyen hülyék a Celebek, akiket kiszakítanak természetes közegükből (Pláza-DG szalon-edzőterem) Ahogy munkatársam mondaná, ezek "az a fajta, aki húszezressel a kezében éhendöglik a mekiben..." Utálom a TV-t filmet nem lehet nézni, mert itt egerésznek a gyerekek... akkor legyen játék...
Jah, BF4 járt ehhez? Nem adod tovább? ...nem mintha BF3-ra is lenne időm.
Mahregurg: Kívánom, hogy legyen VIA procis géped, sőt, csak az legyen. Biztosan szeretsz éjjszakákat driver kereséssel tölteni...
Szerk.:
Fanless megoldásban nem hiszek, annak is kell légáramlás. Ahhoz a VGA-hoz inkább valami halkat, de ventiset. FSP Aurum Gold 600/700 W, XFX PRO 650 W modular, vagy a 750 W XFX Tápos topikban segítenek.[ Szerkesztve ]
-
válasz stratova #27022 üzenetére
értettem Fönök Uram
már is kérdezek valamit ami nem AMD
tudtok mondani egy olyan tápot aminek nincsen hangja?
a jelenlegivel semmi gond nincs amíg el nem indul a venti
ha elindul sem hangos, de olyan halkan búg és oylan hangtartományban amitől falra mászok
egy ilyenben gondolkodom mostelbírná a jelenlegi konfigomat szerinted/szerintetek?
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #27021 üzenetére
de mivel ez AMD off topik ezért nem írok ide semmit ami nem AMD
De tessék csak nyugodtan, itt a társaság a lényeg. Az egy dolog, hogy honnan szerveződött ide ez a kis kör.
Amúgy a sors fintora, hogy aktív többség szerintem itt már Inteles.[ Szerkesztve ]
-
válasz ViZion #27016 üzenetére
no örülök ha örülsz Mester
én a tápommal xarakodok, hogy csendben legyen...
de mivel ez AMD off topik ezért nem írok ide semmit ami nem AMD
amúgy én sem raktam újra a rendszert amikor karit cseréltem, meg is lepődtem rajta hogy müködik rendben minden... kopp-kopp
amikor én lecseréltem a hd 7770-em, beéreztem a a teljesítmény különbséget, remélem te is érezni fogod
no de teszt neki és hajrá"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
otto14
őstag
Látom inkább a rock jön be nektek, az is van [link]
asd
-
válasz Smallloser #27017 üzenetére
Gratula!
Fain, nincs hangja. Restart és game teszt...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Nah, Back in bizniC.
Pontokba szedem,
Mahreburgia gyengébbek kedvéért...1. Mi a p!csét tudtok locsogni? 50 hsz már megint
2. VIA egy kaka, Mahreburg tudom hol laX
3. Lacielvtárs Úr jóvoltából jelenleg még ingyen élvezhetem egy 270 X Sapphire Dual X közelségét. Izgultam. VGA csere azért az na. Mondjuk többi vacaknál is izgulok, nem mintha nem csináltam volna ezerszer, de sajátba berakni új cuccot mindig érdekes, sokat vár az ember, nah.4. Mivel sok a dolgom, későn is jöttem haza, így a "bátor de nem jó" megoldást választottam: csere, semmi driver szuttyogás, régit sem kaptam le... Mindent visszaraktam szépen, gomb megnyom....
Dell logó...Asus logó...Grub...WinDos logó. Itt már éreztem, h szeretnek az égiek, nem kell revo uninstallerrel szopni. Most frissítek drivert, befejezek egy másik gépet, utána -hogy Roni Size szavaival éljek:
System Check5. Die motherfukkanigga VIA.
Köszönöm Laca, elvileg hétvégén elkel a régi, akkor törlesztek azonnal
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Smallloser #27013 üzenetére
Processzorert + alaplapert + dobozokert + femnehezekert kifizetek neked ha kell 1499 magyar Forintot.
Miutan atvetem a postan utalom is a penzt!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Smallloser #27010 üzenetére
Adok neked erte 1001 Forintot...a postat is en fizetem!
-
Balathruin
veterán
válasz Smallloser #27010 üzenetére
Sasss: Oké, vedd meg, de akkor dobd hozzá a csomagomhoz.[ Szerkesztve ]
-
Smallloser
csendes tag
válasz Balathruin #27009 üzenetére
Hogyne, a dobozt
-
Balathruin
veterán
válasz Smallloser #27005 üzenetére
1000Ft-ért megkaphatom?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #26999 üzenetére
Jo az is
Hazaertem!
Mahrenburg: ma este keson, ha van idod akkor majd hivlak.
-
stratova
veterán
válasz Mahrenburg #27006 üzenetére
Már vártam mikor emlited meg
-
Mahrenburg
őstag
válasz ViZion #26730 üzenetére
" ...ARM procik törnek felfelé erősen... "
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MrM94
addikt
válasz Balathruin #27002 üzenetére
Azert olyan allat,mert belovod a biosban 1.45v ra a procit akkor az 1.44et es 1.45 ot kap.Nem kell baszakodj az llc vel nem kell szamolgatnod az offszettet nem kell vdroppot kalkulalj,se semmit.Es megy tuningba mint az allaaaaaaaat ha lett volna egy fasza hutom amivel letudom huteni az fxet akkor siman 4.6+ kapirgaltam volna avval a lappal.4.4en ment 3.1rol.Ramokkal is lehetett benne szorakozni,es nem mellesleg betonstabil lap volt,es igazan jol bombolt a hangkartyajabol a zene! Ha rakeresek a topicban a mackonak volt egy szamomra vicces beszolasaa hanggal kapcsolatban.Mellesleg 3.1rol jarattam benne az fxet 4.4en
Nem,nem az a fajta vagyok,hogy nekem volt s az a legjobb[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz Smallloser #27000 üzenetére
Nekem a rev1 volt.Ha volt alaplap amit imadtam,az az volt.Most a mackot boldogitja
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest