Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #9399 üzenetére
Gyanus hogy nem lesz belőle semmi. Bár tegnap babráltak valamit, mert guns-n a vár fekete volt (gondolom valami bug).
-
phanzetomox
őstag
a fórumon is azt olvastam hogy többen is mára várják a patchet, de akkor jöhetne már
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #9397 üzenetére
ami monumentel még egy deathray+bloodhorn+ship is összejön
-
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher #9387 üzenetére
Pure Shadowos vagyok, leaglábbis első 2 orbom lila, így eleférne egy piros is. Meg egyébként is szeretem a bloodhornt, olyan cuki. Bár 4. orbom most zöld, lesz egy kis költség lecserélni azt a néhány lapot lila-pirosra.
-
Murder3
addikt
Shardon és a Enden még advon se mentem.
a cél h minden maphoz legyen egy kis útmutató.
Én legalábbis ezen vagyok és minél több mapot megpróbálok megoldani,meg mondjuk a pure shadow ritka mint a fehér holló pve-be.mondjuk sunbridge a kapu trükk nélkül?
Úgy azért nem a legtipikusabb.
De mondjuk nekem mind1 végül is.(láttam 1 diff 10 rpve-t pure shadow csak 3 orbig ment.Trükk az volt h Satanael mindne mennyiségbe, de annyi snapjaws-t lehozott hogy nem lehetett végignézni a replayt.vagy 3 fps-re csökkent kb...)
-
Murder3
addikt
Lost lesz mert abból még nincs.
Majd lesz twilight is. -
Razuel
aktív tag
Ha most lecserélik a promo lapot és a fő accountal (amivel a grindert már kiszedtem) meghívok 3 embert , akkor megkapom az új promo lapot is, vagy új barátokat kell csináljak?
-
Cardea
csendes tag
válasz
TazLeacher #9387 üzenetére
Vagy egy promo Lost Warlord-ot...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Neocskaa #9386 üzenetére
Mibe használod, megkérdezhetem? Piros-lilával nyomulsz, vagy enlihez kell?
Igazából abból gondolom, hogy minden színből van 2 promo, azon kívül legendery lapok voltak, és múltkor volt először kétszínű, ami nature-frost volt. A logika alapján most fire-shadow-nak kellene lennie, a Grinder mellé XL lénynek. Nagyon mást nem tudok elképzeli, esetleg Corsair-t, de az nem olyan jó lap...aztán lehet kapunk egy Jorne-t.
-
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher #9384 üzenetére
Az a múltkori Bloodhorn tipped remélem beválik!
-
phanzetomox
őstag
válasz
TazLeacher #9384 üzenetére
igen lehetne két új barátmeghívásos lap, vagy random adná a kettő közül az egyiket, vagy a 3. és a 6. után járna
-
Gyuri27
félisten
Várom már a meglepit nagyon. Valami infó morzsát nem talált valaki?
-
Cardea
csendes tag
válasz
linekiller #9380 üzenetére
Wow! Milliónyi hála érte!
-
linekiller
tag
szeva látom még új vagy ebben a játékban.
konkrétan olyan leírás amit szeretnél nem létezik (pláne nem magyarul) de van egy nagyon jó kis segéd pdf. ami sokat segít megérteni a játékot:
amúgy minden fontos infó rajta van a lapokon.
a nerfelés: a lapok gyengítése az EA részéről.
a buffolás : a lapok erősítése az EA részéről, illetve spellekkel te is bufffolhatsz egy egységet bizonyos időre. -
Cardea
csendes tag
Figyi slácok, tudtok nekem egy olyan linket adni amin még a leglaikusabbaknak is el van magyarázva (akár képpel ilusztrálva) hogy melyik egység ellen melyik a jó, mármint gondolok arra hogy pölö tegnap két hurkabélának látszó fiszfasz egység ügy szétkapta a MO-mat mint hülyegyerek a nápolyit, úgy hogy semmi varázslat nem ment rájuk... mármint hogy írtatok olyat hogy S-es egység meg az bónuszt kap XL-re mert ilyen meg olyan típusú sebzése van... szal az ilyet hol lehet megtalálni? Jaj igen... és mi a tököm az a nerfelés????
-
Murder3
addikt
Itt a Defending Hope videó.
[link] -
Murder3
addikt
Hail Skylords!
On September 2nd 2010 at 09:00 CEST (03:00 EDT) we will be performing maintenance on our payment systems.
We expect maintenance to last approximately 4 hours and during this time it will not be possible to purchase BattleForge Points. However, purchasing cards, decks and tomes in game using BattleForge Points will still be possible.
Silvanoshi
watch it....
-
Murder3
addikt
Aszondják hogy a Sunbridge solo teljesíthető pure shadowwal.
bevallom eddig ezt nem igen tudtam elképzelni,bár van rá egy potenciális ötletem, de majd elválik hogy mi a módja, am lehet az én ötletem is hasonló lehet ahhoz, még nem tudom -
Neocskaa
tag
válasz
phanzetomox #9367 üzenetére
Ha elárulod mire kell, és megbízhatok benned, akkor max 4k-t tudok adni!
-
Murder3
addikt
Annak örömére hogy ma megbuktam matekból megcsinálom a Defending Hope videót....
-
Murder3
addikt
Onset a Defending Hope-hoz is csináltam leírást.A videót meg majd a héten tuti megcsinálom.
Defending Hope (pure shadow)
Kezdjünk 4db Forsakennnel és küldjük őket ki mind a 2 irányba.
amint lehet húzzuk fel az összes falat és 1 Forsakent küldjünk fel rá.
Ha már visszavertük a legelső támadást húzzuk fel a 2 wellt.
Majd amint lehet csináljuk meg a 2. orbunkat.
Mire kész lesz már jön a következő vonal, hozzunk mindne oldalhoz egy darkelfet amit szintén a falra küldünk.
Közbe rakjunk egy Resource Boostert a kezdő 4 wellhez majd szedjük fel az északon lévő 3 kutat,ide is egy resource boostert rakunk.
Közbe ügyeljünk a védelemre midnen falhoz 1 lifestealert is rakjunk, az északi 3 wellhez a falon kívülre építsük a védelmet.
A videón az északi részen a 3.wellem pont támadáskor hőztam célszerűbb előtte megvárni a támadást visszaverni és úgy,habár így is vissazvertem.
Ezután védekezzhetünk még 2 orbon, de ha elég powered van, vagyis ha 250-es orb után még marad bőven instant spamelni egységeket akkor húzzuk fel a 3.orbot.
Innentől gyerekjáték lesz.
Mindne falhoz ha 2db Necroblastert rakunk az már kénylemesen megvédi,egyedül ahol a long rnages dancerok jönnek oda kell figelni majd.
Illetve nekem a dél-keleti falnál áttörték töbször is oda 1 satanaelt hoztam és mivel első próbálozásom volt ezen a páylán így oda nem rakatam elég védelemet.
a Vilebloodok leszedték, de 2 necroblaster és még 1 lifestealer északon simán megvédte tőlük a falat.
Északon továbbra is kívülre húzzuk a tornyokat, majd hozzunk egy wrathgazert.
Egykét egysééggel csalogassuk az abdominatort közelebb és vegyük célba a wrattival.
Itt majdnem elvesztettem a wratgazerem,d e a soulshhatter -t jól sütöttem el és megmenekült,illetve nem használtam life weavinget,az magába képes megvédeni a wrattit+nekem
nem volt fejlesztve, uppolt wrattit gyorsabb és nagyobb redukációja van.
Mutating frenzyk jók tészta egységnek.
Miután eltettük őket menjünk roganhez,húzzuk fel a welleket,orbot majd hozzunk 2 mutatingot ami elpusztítja a fenti 2 épületet.
Wrathgazer itt marad védeni+nekem a 2 mutating is bepusztult.
4.orbnál hozzunk ide overlordot.
Itt is tegyünk boostert,majd éíptsünk midnen falhoz 2-3 necroblastert, hozzunk deathrayt amit a délnyugati részre küldünk, itt nekem az eggyik nemtörődömség miatt halt meg ha figyelünk rá nem lesz baja.
Egy grim bahirt hoztam a keleti részre a satanael mellé.
Északon látszik h a 2 necroblaster jól megfogja a támadásokat.
ha akarunk akkor délre a 2 wellhez kitörhetünk,de azt lerohanják,de nem feltétlen kell megvédeni.
ha már csak 1 perc elsz hátra a wrathgazert+overlordot küldjük vissza a bázisra és ha kell spawnoljunk amit tudunk onnan már megvédjük
a bázist és nyerünk. -
Murder3
addikt
vagy új concept artok a következő edition bandit repertoárjából,vagy szimpla rajz
gamesconon a képgaléria-a volt a phenomic alatt.elvielg azt írja.
-
phanzetomox
őstag
valaki tud kölcsön adni pár ezer bfpt- ? 2-3 hétre kéne ( 10% kamatot adok rá )
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #9365 üzenetére
Én a patchet szerda, csütörtükre saccolom. Pénteken meg jöhet a hotfix.
-
phanzetomox
őstag
Tudni már pontosan mikor jön az új kiadás illetve az eheti patch ?
-
Neocskaa
tag
Mit lehet az ellen csinálni, ha white rangerset rak le az enemy + mellé cannon towert? Meg közben támogatja War eagle-el. Nem tudtam mit kezdeni, monumentre rásózta a white rangers spec képességét 20 másodpercen belül lőttek is neki. Erre használtam régen a Shadow Phoenixet, de a nerf óta kivettem.
-
Murder3
addikt
No a defending hope-ot is megcsináltam expertem shadowwal
érdekes megint elsőre sikerült
eddig hogy ódzkodtam tőlük most meg elsőre megcsinálom simán őketakkor már csak a solthree-t nem csináltam meg puréval
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #9353 üzenetére
Mág mindig 3-kor kelek.
-
Gyuri27
félisten
Gyerekek istentelen nehéz másik 3 normális pacákot összeszedni guns experthez.
Már az idegösszeroppanás határán vagyok.
Hiába magyarázod, hogy rossz a deckje, meg hogy nem jó helyen van. Figyelembe sem veszi.
Ma csináltunk magyarokkal!!! advot. Esküszöm sírtam közbe. Ha 10x nem mondtam, neki, hogy jöjjön a falat védeni. Erre odarak 2 wbg-t. Ami a nagyrohamkor édes kevés.
Mindegy végül nyertünk a parasite up is meglett. De erre én rámegyek szerintem. -
Murder3
addikt
Videó:
Soulthree expert(SNSS)Leírás:
Ez a taktika nature lapokat is igyénbe vesz,pure shadowwal sokkal nehezebb.
A kulcs momentumoknál kitérek majd az alternatív shadow lehetőségekre amiket ismerek.
Elsőnek is kezdjünk nightguardal,mind1 hogy melyikkel.A defendereinekt tegyük fel a falra, a guardal meg fussunk az irbhoz.
Az első támadásnál figyeljük ahogy lemészároljuk az ellent, a 2. támadás előtt húzzunk 2 wellt.
figyeljünk h az íjászokat kiszedjük azelőtt h lelőnék a defendereket, a guardal 1 íjász csapatot ki lehet szedni de óvatosan és ügyeljünk h túlélje a guaard.
Ha lement a 2. támadás a 3. támadásnál a fagyasztás után húzzunk orbot(naturét),ha kész hozzuk le a stone of tournamentet.
Várjuk meg míg mint elpusztul...
ha végük romboljuk le.Vegyük fel a 3.orbot ami shadow lesz.
Itt én hoztam shámánt, konkrétan nicns rá szükség.
De itt az alternaty pure shadowról is szót ejtek.
A következő rész a masszí resource boosterek mellet harvester+unholy power+life weaving a grinder ellen.
Ez vagy a 3. orbot felhúzva Fallen Skyelf(jobb ha fejlesztett) és mellé még 1-2 mutating frenzy ami xl bónusza miatt jól jön gridner ellen.
de lényegesen nehezebb mint az az út amit most mondok.
Szóval shámán után hoztam még Deepcoil Wormot ami az ideiglenes főszereplő címet kapja msot.
Virydia szépen lefagyaszt midnen stone warriort, a 3. hullámba lesz egy Rageflamer azt át tudjuk venni nightguardunk segítségével, ha sikerül életbe tartani később jól jön, de ha meghal az se gond.
amikor elérünk a grinderhez akkor dobjunk egy unholy powert a Deepcoil Wormre.
a hátsó lövészekre oinkozzunk ahogy tudunk és ha defendereink méár kevsé élettel húzzák dobj rájuk surge of healinget.
ha kész vagyun az összes egységgel irány vissza a kezdő orb,kivéve a deepcoilla felvesszük a goldokat és felhúzod a 4. orbot.
ide jól jön egy mutating frenzy ami viridia haragját ideiglenesen feltartja ha megjön Moon akkor már megölheted.
Vissza keletre,oda a breeding is jól jön ah van naturéd és figyeljünk, elég hamr jön egy kissbe roham amit meg kell fogni.
vagy időbe építünk altart of chaos-t de ha enm akarunk további enhézségeket akkor rögtön hozunk Necrofuryt és Rifle cultistokat,
Ha közel vannak akkor rootold őket oda h n e tudjanak megközelíteni.
a Cultistokkal simán letisztíthatjuk oldalt, de oda a grim Bahir is jó amivel csinálhatzs blokk egységeket azzal talán könnyeb is fenn.
azt is hozzuk le majd még egy overlordot hogy tényleg kemények elgyünk és go.
a necrofuryval támogassuk a overlordot és deepcoilt miközbe a rifle cultistokkal is serkenkedjünk, képességei előtt dobjunk rá unholy hero-t vagy a necrofuryra és hasnáljuk a képességét a necro elég hamar kiüti de ha még állnak a Soulshatter varázsaltot is vessük be.
a necrofury rangje-n belül esik a paralizálós building így azt a képességével le tudjuk szedni, vagy undead army is jó oda.
Grim bahirok is szépen letisztítják, de az overlord is elvan, én még bevetettem a Plague-t is ami összeségébe egy igen gyneg és haszontalan varázslat.
Bemész és felhúzod az 5. orbot és ezzel megnyered a pályát. -
Murder3
addikt
2X piro és 1X sylvian gate
az 35 ezer gold.
ezeket kérném ennyi gold körül vagyok.
amúgy kész van a Soulthree expert map rep és leírás.
nemsokára felrakja Youtube-ra.következő majd a Siege of Hope lesz, de azt nem tudom ma mert nagyon lassú felvenni,kimetnei,feltölteni.
kb 4 órája már tuti ez megy. -
Murder3
addikt
Hát nem vagyok egy nagy pve-s és csak a látottakat hasznosítom egészítem ki.
sokat segítene egy fullos pure shadow ehhez mert pl a southreen ez választ el a pure sahdow kivévésétől.
Bár egyszer harvival sikerült, de azóta egyzsre sem azzal a taktikával:Selsőnek a southrees repem veszem ki meg csinálok hozzá leírást a magam módján.
ebbe 2 nature spell és egy shámán belerondít mondjuk.
Titan map kezdőpozíciókhoz tudok majd repet,encouttersra,siege of hope-ra,soulthree-ra(ezt még kicsit gyakorolnom kell,ha lenne uppolt skyelfem akkor ezt is megtudnám könnyedén csinálni).
Sunbridgera lostot meg pure shadowot is bár azon még azzal nem mentem de nem lehet nehéz, sőt.Majd postolom a yt-s linket a soulthree-ról+küldök hozzá leírást.
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #9342 üzenetére
Tokennel csak az upot lehet megvenni, az aktiváláshoz már gold kell....
-
Murder3
addikt
Onset az oldaladon a pve pályák tippeihez shadow taktikákat tudnék leírást és videót mellékelni.(mármint sajátot)
biztonsággal kettőhöz tudnék pure shadow taktikát, egyhez pedig egy fejlesztés választ csak el.
illetve 1 shadow naturét és egy két személyes maphoz shadow/frost/lostot.
meg a titan 4szeméyles maphoz meg különböző pozíciókból való kezdéshez pure shadowot.LOL most megint megjött a kedvem gondoltam a siege of hopot megpróbálom experten(már elég régóta akartam csak sose juttottam el addig
Nem gondoltam volna h a kritikus pontok rögtön sikerülnek, csak a végén a nagy akadásba nem tudtam a bossra koncentrálni az összes egységem így egy csomó támadás kárba veszett
pedig majdenem megöltem ha a death ray 2 hitet nem lő mellé vagy eleve pár snapjaws lehozok bloodhealingelni simán meglett volna
ezek idegelnek fel, félóráig szarakodom és a végén ilyeneken csúszok el. -
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #9340 üzenetére
csak gold, bfp-vel nem lehet upot aktiválni.
-
OnSeT
őstag
Elsősorban az új játékosoktól kérdezem, vennétek lapokat goldért?
-
-
Sousuke90
aktív tag
Hát, ha jó helyre rakja, akkor erupt/lava még épülés közben.
Sztem glacier akkor is idegesítő, ha nagy a random map és a frost szét tudja szórni magát úgy, hogy csak 1-1 wellek vannak. És olyankor nem lehet átfordulni ütni egy másik kutat.
Zedroxine: virtuoso/moon/drones ami így hirtelen eszembe jut
és persze roots mielőtt beérne a bázisba -
Zedroxine
tag
tremor rush ellen pure fire-el vagy akár f/n-el mit tudok kezdeni?
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine #9331 üzenetére
jó ellene csak nem éri meg használni, 80 power a dis. amivel egy egységet mentesz, jobban megéri egy új egységet lehívni mint egyet feloldani.
t3on juggerhez viszont nagyon jó ( a zöld aff, oldja a cc-t + immunitást ad egy ideig) nélküle nem jutsz el az ellenséges bázishoz. max még virtuosora éri meg rádobni, abban az esetben ha az ellen bázisánál vagy és még van powered a képességének a gyors benyomására is.f/n deckhez a shadow affosat használd, cc-k ellen válaszul ezzel a felállással tudsz cc-t nyomni, a shadow affos dis-t meg az "agyonbuffolt" shadow egységek ellen célszerű használni, mert azon felül hogy leszedi a buffokat még immúnissá is teszi az újabbakra egy ideig az ellen egységét.
cc ellen, de akár dd-t is írhatok ide, tehát a varászlatok ellen a legjobb védekezés ha az egységeidet szétszórtan tartod, akkor nem tudja az összeset bénítani vagy sebezni egy varázslattal.
(#9330) Sousuke90 azt mondod gyorsabban tudod bontani az ice barriert mint ahogy az ellenfél építi?
a glacier akkor szívás igazán mikor mortarrral vagy phaze towerrel párosul.
-
Zedroxine
tag
Am fire-el tolom. De van 1 szedelék f/n deckem is.
cold snap ellen dicenchant nemjó? -
Zedroxine
tag
Frost-elleni pvpben: cold snap, home soil ezek ellen lehet valamit tenni?
-
OnSeT
őstag
válasz
nepszter1 #9316 üzenetére
Rankeden volt ez a meccs?
Már az hátrány volt hogy az ellenfeled kimaxolt deckel jött. Kezdetben érdemes unranekden, közel azonos deck lvlel rendelkező ellenfél ellen menni.A repről: t1et ne ugord át ilyen gyorsan, egyből orbot építettél s utána szinte végig t1es egységeket hívtál le. Így nem volt érelme az instant t2nek.
A paraite swarm támadásra nem jó választás (100 power, sebzés alig, képesség +50 power), azt csak akkor hívj ha jön vmi combos egység amit érdemes átvenni. Dazedként nyílt terepen sem érdemes lehívnod, mert azon felül hogy felezett élettel jelenik meg, még a képességét sem tudod egy ideig használni. + wellek nélkül túl drága ahhoz, hogy ezt spammeld. ( de ha van bőven welled akkor is felesleges sokat lehívni belőle)
Energy parasitet egység ellen ne hívj le, az csak arra jó hogy powert lopj az ellen welljéből.Figyeld azt is hogy mit csinál az ellenfeled, már 3 wellt húzott mire te megépítetted az elsőt.
A welled is a lehető legrosszabb helyre építetted (közvetlenül az ellenfél álltál húzott fal elé, ahol nehéz védeni) előnyösebb lett volna a t2-d mellé, vagy a kezdőd mellett lévő bázishoz.
T2 védelmét legegyszerűbben úgy tudtad volna megoldani, hogy felhúzod te is a falat, majd átvonulsz a másik oldalra támadni.T2n vmi olcsó egységgel támadj pl burrower, védekezésre meg spirit hunterts , de ennél folyamatosan váltani kell a célpontokat , mert alapból keveset sebez, viszont amiért érdemes használni az hogy erőteljesen mérgezi a célba vett egységeket.
Általánosságban hirtelen ennyi. Pure natureban nem vagyok otthon. Többiek majd adnak még tanácsokat.
-
nepszter1
addikt
Srácok kérek egy elemzést
itt a replay elveszítettem tudom de kérnék pár tanácsot mit hogy kellet volna csinálni. -
Gyuri27
félisten
-
G4ga
őstag
annyira nem értek még hozzá, de a mana wing szvsz mivel az egyetlen egy t1 repülö lény jó lehet akár pvpre is.
Pve-re rengetegen használják!ollie:
Ha lehet kérni itt a forumba, kiszerkezted az elsö hszbe hogy ne legyek benne az inaktiv tagok között... hisz benne vagyok az aktiv tagokba.
köszönöm! -
Razuel
aktív tag
Pure nature pvp-re parasite swarm, mana wing ér valamit?
-
-
d3vilz
csendes tag
Új kártyákat honnan lehet beszerezni bf pont nélkül?
-
Kérnék mindenkit, hogy fejezze be a warezról szóló offolást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Apple TV eladó
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest