Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• OnSeT

őstag

válasz Gyuri27 #8786 üzenetére

Nos a frost kemény mikró szempontjából.

igen, ez így van. pár hete már aktívan tesztelem a frost t1-et és tényleg sok a mikró, viszont az egységek jóval ütősebbek. de hát ugye vmit vmiért. :))
    igaz még guardian nélkül tolom, majd ha lesz rá keret beszerzem, azzal mégiscsak könnyebb megindulni.
    védő spellek használatára viszont még nem tudtam ráállni, se cc-re, se épületvédelemre, tegnap pl. azért buktam t1-en egy wellt, mert megfeledkeztem róla hogy van Glacier Shell-em :DDD

mortar csak hegy mögül védhetetlen, nyílt terepen nem nehezebb leszedni mint a natures Stranglehold-ot. sőt talán még könnyebb is, hisz a mortar nem lő 10 m-en belülre, s nem bénit. (igen, nem egy kategória, mivel a nature torony nem bántja az orbot és welleket)

a nasty azért elég kockázatos, ha rosszkor megy a robbantás, az akár a meccsbe is kerülhet ( 110 power bukás egy dreadchargert robbantva.) ha sok egység van egy területen akkor ált. csak hp-t viszi le nem öli meg őket. viszont jó időben használva jelentős előnyt biztosíthat. szal ez elég kétélű fegyver.

grigori+rev robbantás már más tészta, ahhoz tényleg nem kell tehetség, az instant orbkill a nature és fire számára. shadow még jó időzítéssel ki tudja teleportálni (mint ahogy a stampedező juggert is) frost meg csak szimplán bedob egy pajzsot pl.

Új hozzászólás Aktív témák