Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz tyielow #26663 üzenetére
Lehet
De nem van pár változás is. De azt a q ap mine bugot csak nem akarják kijavítani, hogy sz...nak kutyát!
#26666 guftabi96
Azt nem is néztem. Mostanában Grand OP.. -t játszom. Elég sok pontot lehet gyűjteni, és célom legalább a 200 rang elérése a köv rész megjelenéséig. (most még csak 173 vok)
Amúgy a létrehozott szerverek rankednak számítanak?[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz tyielow #26663 üzenetére
Érdekesség, hogy véletlenül bekerült a Shooting Rangebe egy orosz géppuska. Só a sebbe, ergo volt anno tervben orosz frakció valamikor... [link]
Tompo92:
1: azok csak skinek, van ami szintlépésért jár más dobozokból jár, lehet venni stb.
2: ha squad leader vagy, B gombbal, de írja is bal lent. Kell hozzá elég pont, amit szintén ír. Tudsz kérni speckó járműveket, tankokat, ekkor mielőtt spawnolsz, csak te tudsz beleülni, mikor kiválasztod.
3: ha indul a game akkor megvan elvileg, automatikus szokta ezeket csinálni. De csak skinek jöttek.[ Szerkesztve ]
-
tyielow
aktív tag
válasz tyielow #15287 üzenetére
helyesbítek, nem csak abban a játékmódban. csak azért hittem, mert akkor kezdte el MEGINT ezt az egészet, amikor bejött az új TOW. és ismét játszhatatlan. szánalmas az egész EA. ahogy évek óta. kókler brigád
asszem letöröltem. majd fél év múlva visszanézek, peace
[ Szerkesztve ]
YouTube: toty1ka
-
bul07
nagyúr
válasz tyielow #15081 üzenetére
Ha jól néztem de nem biztos
Csak az első kötelező Grind módba
Élesztést lőszert én máshol csináltam az biztosVideós
Én az ilyenek hogy ekkora prók hogy füstön keresztül is, majd akkor hiszek ha nyilvános helyre vitte a gépét és bárki mögé állhat és nézheti a monitorát ahogy tolja, majd akkor elhiszem addigAddig messziről játszó ember bármit futtathat pluszba
Sokan ecsetelték már hogy rengeteg olyan csalás van amit soha nem fognak detektálni, lebukás veszélye egyenlő a nullával
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Nemo1001
aktív tag
válasz tyielow #14830 üzenetére
UserBenchmarks: Game 106%, Desk 98%, Work 79%
CPU: Intel Core i5-8600 - 99.7%
GPU: Nvidia GTX 1070-Ti - 114.5%
SSD: Samsung 860 Evo 250GB - 108.2%
HDD: WD Blue 500GB (2010) - 56.3%
HDD: WD Blue 1TB (2012) - 99%
USB: Kingston DataTraveler 100 G3 USB 3.0 16GB - 11.5%
RAM: Kingston KHX2400C15/8G 04CD F4-3000C16-8GISB 16GB - 78.1%
MBD: Gigabyte GA-H310M Hhttps://www.userbenchmark.com/UserRun/16092095
vagy nem birja a 144hz-et azért változtatja az fps-t pedig v-sync off csak a g-sync van bekapcsolva de az sem mindig (lg 24gm79g-b)
-
bul07
nagyúr
válasz tyielow #14761 üzenetére
Kapcsold ki az értesítéseket, és ha jön a kliens értékelés akkor pontozd le
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Pro!Petya
addikt
válasz tyielow #14609 üzenetére
Ez teljesen így van ahogy mondod!
Ha régen is ez az állapot uralkodott volna mint ma akkor nem alakult volna ki a klánozás.... vagy ha igen akkor nem abban a formában ami tömegeket bevonzott volna ,örülök hogy nem így alakult
Képzeld most mi történne cod2 hobbiton-on (mondjuk imádtam a Concerning Hobbits-ot alatta )
Fél karom odaadnám egy Carentan map-ért még most is....(#14610) Laby:
Teljesen másképp látjuk!
Hidd el idegesítő lesz egy idő után ha randomokkal játszol és csak a squadodban mind olyan hogy még spawn pontnak is szarok már bocsánat, mert annyira közük nincs az egész gameplay-hez....
Csapat rotáció/pont támadás/védés/flank lehetőség/ távolabbi pontok megszerzése startnál stb stb.., ez itt mind olyan egyeseknek mint zavaró tényező
Ez még csak a squadod .... ezt kb vetítsd ki az egész csapatra arányaiban.
Nem azt mondom hogy állandóan ez van mert lehet jókat is játszani ha végre nem agyhalott a csapat nagy része de csak szerencse kérdése kikkel dob össze.
Külön felüdülés nézni respawn alatt őket mikor pálya szegletében vadásszák percekig azt az egy szerencsétlent aki az enemy 32-ből besétál a célkeresztjébe , vagy ugyanez házban /ablakban. Lehetne ragozni tovább , de nem érdemes mert mindenki tisztában ezekkel a dolgokkal . Azaz mégsem mindenki"de ha foglalok, vagy védek akkor hülye lennék fel-alá rohangálni hogy megfeleljek mások elvárásainak."
Az megvan hogy nem csak egy irányból támadhatóak a pontok ugyi? A bal alsó sarok határozza amugy meg ezt mind
[ Szerkesztve ]
-
Laby
őstag
válasz tyielow #14598 üzenetére
Azért kemper szar valaki, mert épp nem sprintel megállás nélkül fel-alá?
Ha épp látta, hogy onnan jön több ellenség, akkor miért kellett volna fedezék nélkül rájuk ugrania?Nem értem ezt a mentalitást hogy mindenki mindig kempel. Pár hónapja játszok ezzel a játékkal, és még egyszer sem zavart hogy kempelt volna valaki. Ha sniper-zik akkor adott, de valamennyire ez a dolga.
Ha meg nem sniper, akkor sosem láttam olyat aki 5-10 percig egyhelyben áll-ül és csak várja hogyha elfut mellette valaki akkor oldalba vagy hátha lőjje. Nekem ezt jelenti a kempelés.
Nem azt hogyha fedezékbe vonul egy picit, hogyha jön a buli felé.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
BullKoxa
őstag
válasz tyielow #14262 üzenetére
Így már értem mért tünt el a Realtec hangcucc ikon a tálca jobb sarkából. Itteni emberrel játszottam és mondtam volna neki nekem hogyan van beállítva a mikrofon, mikor látom sehol az ikon. Pc Restart, és érdekes ott van, míg nem játszom a hibátlan BFV-l .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tyielow #14100 üzenetére
53/0 hogy jön össze? Mint az egyik volt haveromnak? Átmentem hozzájuk, a faterja engedett be és amikor bementem a szobába nem vette észere, mert füles volt rajta, a monitoron meg a wallhack látszott. A k/d 65/0, gondolom aimbot is be volt kapcsolva. Már rég nem hiszek az ilyen ilyen eredményeknek.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz tyielow #13947 üzenetére
Lehetetlen amit vársz... nincs olyan mutató ami alapján ilyen "balansz" lehetséges lenne.
A legközelebb az lenne hogy a top squadokat egyet ide-egyet oda tenne a körök között... de mivel nagy lehet a fluktuáció ezek között is (lelépnek vagy épp akkor lépnek be), ezért ez sem lenne messze tökéletesen kivitelezhető.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
válasz tyielow #13919 üzenetére
Ne hidd, pár hétig lesz csak Rush utána kivezetik
Most játssz a móddal míg teheted ha szereted a Rush-t
-
BerserkGuts
őstag
válasz tyielow #13700 üzenetére
Hát azért itt nincs egyéni érdem hiába gondolod.
Ez olyan mint a wot-ban vagy bármi ilyen hasonló az egyik csapat szopik akiket vadásznak szóval vannak vadászok és vadak kb. És jó tudni már az elején hova kerülök ahol szar nem erőlködök/ünk.
Még egy sqad se elég ha rossz a balansz.
Olyan béna játékosok vannak szerintem kár is ecsetelni de egy jó példa:
Oda toljuk a pak-ot beállítjuk
(ha már tank nem jutott mert viszik mindenhova de oda ahova kéne ott nincs.)(Ellenfélnél csapatban jönnek tankokkal terv szerűen foglalni vs nálunk hátul kamperkednek vele semmit nem foglalnak csak pár killt vadásznak maguknak)
Erre jön a hülye és elviszi rákérdezünk miért minek neki mi a terv?
semmi csak brahiból kell neki is mert látta tőlünk hogy visszük
Ilyen hülyékkel együtt játszani akik még direkt hátráltatnak fölösleges.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
-
IntelKiller7
veterán
válasz tyielow #12545 üzenetére
De amúgy ez tényleg igaz. Lassan 8 éve BFezek, de még egyszer nem találkoztam olyan helyzettel, hogy 20 ember mögött álljak, és ledaráljam őket. Pedig 2-3e óra már tuti benne van a játékokban BF3 óta.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
bul07
nagyúr
válasz tyielow #11541 üzenetére
Na látod pont ez a cél, hogy a COD-os játékosok szokjanak át ide azért olyan gyengék semmik a járművek
-
Topikgazda
válasz tyielow #11385 üzenetére
Ugyanazon a szerveren, vagy másikon?
Amikor belépsz a szerverre nézd meg hogy a legelső jobb felső részen mutatja e a Tides of War-os feladatot a menü. Ha nem akkor lépj ki mert nem fogja számolni. Ez egy ismert bug sajnos.
Egyébként pedig nem árt, ha elejétől a végéig bent vagy egy Grand Operation-ben és úgy nyered meg, biztos ami biztos alapon... csatlakozva egy már futó operation-höz, nem biztos hogy elég lesz. Bár elvileg ez nem gond amúgy.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
F e Z o
veterán
A földbe süllyed, a hídról leesik, már ha egyáltalán ad, ha nyomom a 3-as gombot... Ha van, meg sokszor 2-3-szor kell nyomnom E gombot, hogy vegyek fel lőszert... Sokszor emiatt szednek le emiatt...
(#11387) pohár : Ha van egy jó stationary weapon - messze az ellentől -, rombold le, s építsd újra. Megint lerombolod, újraépíted, veszel fel lőszert és így tovább. 2-3 perc alatt megvan.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
pohár
félisten
nekem nem akarta számolni a 3 killes special assignmentet (3 hs kill 1 élettel, vagy 3 bipodos kill, vagy 3-as multikill, ezek közül 2-t kell megcsinálni hozzá), lehet, mert aktív még a Tides of Waros is?
ott az istennek nem találok építhető stationary fegyókat, ráadásul 5-öt kell abból is felhúzni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Topikgazda
-
VinoRosso
veterán
válasz tyielow #4804 üzenetére
Brave new world. Ugyanez megy az após oldalakon (szándékosan fogalmaztam általánosságban, a HA mostanában kezdi összeszedni magát ebből a szempontból). Ha c..nyozol, vagy k..nyázol egyből kiraknak, ha lehúzol 100 embert 10 millió forint összértékben akkor előbb adnak egy hét haladékot, mer a személyiségi jogok meg minden. Vicc.
-
Dtomka
veterán
válasz tyielow #4264 üzenetére
GREAT! (montázs ide vagy oda ügyes...! Mivel rögzítetted a gémpléjt? és melyik progival ollóztad össze, ha nem titok.? )
(#4262) gabor7th
A BF2 1 legendás játék. jó tudni, hogy Te is ismered Strike at Karkand volt a kedvenc mapom... és azok a WAR-ok annó...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Elektromos autók - motorok