Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
smokiii1
aktív tag
válasz
prokxy #20401 üzenetére
Mármint azért mert gyengébb pc-tek van, vagy jó pc de minél több fps-t szeretnétek minden áron mert komolyabban toljátok?
Csak azért kérdezem mert nekem mint casual játékosnak azért fontos a látvány is. Persze azért ne droppoljon össze vissza, de a lehető legjobban nézzen ki. Nincs egy csúcskategóriás pc-m de még így is fullhd ultrán megy 60+ fpsel ami nekem bőven elég. Ugyan sose mértem még fpst de soha nem is éreztem hogy vissza esett volna a teljesítmény. Pedig érzékeny az én szemem is rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Lenovo Tab M11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest