Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
válasz
CptAdamica #9167 üzenetére
+1 Tele van rivva a forum, én orulok neki hogy nem erös a tank, ez igy jo. Sokan hozza szoktak hogy 4ben kiteleportalnak es még ök lövik le az ellent 😂 plusz egyaltalan nem hianyzik a mindenkit kinyiro super tankozo paros vagy, repules kozben hegesztet mindenkit kinyiro es tul élő kis heli. Nem kell sirni mindenert hogy más mint egy elozo reszben volt, ez egy uj szamozott rész. Ami ebben a részben van arra én nem azt mondanam hogy igy meg ugy KÉNE lennie, mert ez brutalis baromsag, vagy valaki itt sajat igenyre rendelte a programot es nem tartottak be? Meg szokod vagy keresel mast ennyi.
A jo jatekosok itt is fel fogjak találni magukat, nekem bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nintendo Switch 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i7-4GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest