- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
-
PROHARDVER!
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desy
tag
Ez egy kifejezetten jó játék... nagyon lehet élvezni. Főleg amikor a csapat társ is játszik... ! És igen.. a legtöbb csapattag nem szokott. Mindössze csak azt nem tudom és nem is értem, mi a pokolnak szerzik meg a játékot ha nem játszanak!? Sokan nem tudják mit jelent a "játszani" kifejezés. És ez nagyon is sajnálatos. És így már eléggé unalmas és nagyon bosszantó... Ezért én... inkább nem játszok nyugati régióban.
Amúgy eléggé gyenge játék ami bárkinek nagyon is bejöhet... Szinte a legtöbb estben jelentős a fölény. De van, amikor ez kicsit visszafogott. Ezért nem érdemes itt "játszani".
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Gyúrósok ide!
- Subaru topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest