Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagybá
senior tag
válasz
abridabri #10811 üzenetére
BF3-ban kezdtem a "pályafutásomat". Ott az első 50-70 órában borzasztóan szar voltam, úgy, hogy volt előtte egy 4k órás COD4 tapasztalatom, tehát nem most kezdtem FPS-ekkel játszani. Meg kellett tanulni, hogy miként működik a játék.
BF1-ben nehézség nélkül top3-ban vagyok szinte kivétel nélkül és semmi kihívás nincs benne.
Úgy gondolom, hogy ez a különbség mutatja azt, hogy nem feltétlen a játékban van a hiba.
BF1-et egyébként is ilyen casual-re tervezték, elég könnyű benne érvényesülni, BF5-tel végre visszahozták a kicsit taktikusabb "hardcore"-abb játékmódot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ukrajnai háború
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Formula-1
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 3541 - i7-9850H I 16GB I 256SSD I HDMI I Nvidia P620 4GB I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest