-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz afrojack1 #48797 üzenetére
Köszi Folytatni kell a sorozatot...(BFvietnam,BF2, BF2142,BF BC2, BF Heroes,BF3...-->BF4)
Gratula, a 96 is szép eredmény [
Akkor az valóban nem "Highest Kill Streak"Amúgy még egy kérdés,javult az a bizonyos hitbox? A BF3 ban a mai napig van olyan, hogy behúzódok fedezék mögé, de akkor is "lefexem"...
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz afrojack1 #48797 üzenetére
Akkor az kurvára nem killstreak volt. DeadMeat pedig DeadMeat, nem deathmeat. CSŐ DEAD
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
afrojack1
senior tag
válasz Dtomka #48794 üzenetére
jól döntöttél fiam! nekem asszem zavodon volt egy 96 killstreakes köröm Simonal ááá nagyon jó volt! és csak 4 kellet volna a 100-hoz de na már van cél!
deathmeat: nem 96-40 valahány volt "ne kurjál fel" ahogy stifler mondaná: szent hányinger te b.zi vagy??
[ Szerkesztve ]
SC: Herczku_Death
-
DeadMeat
nagyúr
válasz devilinsid3 #48792 üzenetére
Másik szerver. Nem kell magad idegesiteni a hülyék miatt. Vannak, sokan.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
SkyS1gn
félisten
Észnél vagy? én meg a kemp?
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
afrojack1
senior tag
1-et értek veled! meg azt is hogy van 1-2 nyomi klán!
Én a legjobban azt szeretem mikor fikáznak hogy jaj a ti tce csapatok mitud meg stb. de mikor összejön a Vonat akkor leesik az álluk hogy szépen megyünk a létrán felfele!SC: Herczku_Death
-
devilinsid3
addikt
válasz afrojack1 #48791 üzenetére
nem a klánról van szó meg a képességeimről meg az egómról, hanem a szánalom gameplayről..
amikor még anno 73ban együtt játszott Winnie,Bizarre,Gali meg Sky (bár ő csak kempelt ) (na meg én)
akkor a squad végigownolta a pályát.. a squad ment 2 felé az egyik vitte a pálya egyik részét a másik a másik részét (/önfényezés vége, a vonat megáll)
de ebben mi a játék, hogy fent van egy klán 3-4 + egy másik 2 taggal (de látszatra együtt vannak csak 2 külön klán) és akkor kempelnek? min. kb. baserapig kéne jutni, mert akkora csapatjátékot toltak az AA védelmére, de semmi több, D-E körül ülnek és ennyi, mikor valamelyik előrébb merészkedett már Cnél ki lettek szedve ennyi.. egy klántól elvárná az ember, hogy csapatban JÁTSZANAK nem pedig kempelnek../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
afrojack1
senior tag
válasz devilinsid3 #48790 üzenetére
nem mindenki lehet olyan pro mint te! még egy klán együtvéve sem!
-
devilinsid3
addikt
[tapsoljuk meg falusi versenyzőnket ]
neki(k) abból áll a kör, hogy ez az illető active radar AAzik és ül szerinte nem kezdőn (Hainan Resort) E pont mellett a sziklánál (gyakorlatilag a kezdő kijárata, de legyen igaza az nem a kezdő..)
22-3 (active radar AA+basecamp 3 halál?! ki a tököm öli ott meg? vagy néha lesuicidol, hogy ne legyen annyira szánalmas?)
majd ekkor mikor lelövik, mert biztos, hogy nem suicide vót akkor odaülteti a kis klánját maga mellé
1 attack boat és egy lav folyamatos blokád alatt tartja D-E közti részt nehogy már valaki lelője az AA-s gyereket, majd ekkor beül egy x-y klántag a 2 jetbe és ha utánuk mész (mert fordulni meg sem próbálnak csak mennek vissza kezdőre) akkor active radar AA meg ugye a stealth jet wingman felbukkan a semmiből
fantasztikus
Report58-35
45-35
22-3
29-13szerintük ez a "klánmunka" és az attack jet szar, mert az AAhez kell a skill igen
ép kezű statot nem bírnak összehozni úgy, hogy egymást védik meg minden, de jó.. ilyen irányba mozogjon a játék tényleg
active radar AAvel a gyerek össze csicskul 16k pontot és semmit nem kell csinálnia csak ülni 1 helyben majd benyomni 1 gombot én meg a 18kért már a lábujj körmömből is vért izzadok, de így is vesztünk bakker, mert ők ott retardáltkodnak a csapatom meg C tetején ül úgy, hogy övék a pont
fantasztikus tényleg.. az 5ben remélem csak shot n kill fegyver lesz, mert akkor legalább hátha velem is lesz annyi retardált, hogy képes leszek a nyertes csapatba kerülni../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
lofagi
addikt
válasz Bjørgersson #48786 üzenetére
jól van kovy jól!
(#48789) gali777: teljesen igazad van amúgy, fogalmam sincs miért veszem olyan komolyan, azoktól mondjuk akik ilyen 2-10 és hasonló eredmények mellett írják be, annyira nem érdekel, nah mind1, már erősen szoktam agyalni a chat kikapcsolásán lehet azzal járok a legjobban :]
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
-
lofagi
addikt
válasz devilinsid3 #48769 üzenetére
Nekem a "kihajtom a belem" és az easy valahogy nem fér össze! De most komolyan! Most akkor kihajtottad a beled vagy easy volt?!?!?
Az a baj,hogy az easynek már nem csak ennyi a jelentése, többlet tartalommal bír a játék kör végén. Ez már egy oltás, nem csak annyi,hogy úh ez a kör könnyű volt. Persze bárki mondhatja, miért ne mondhatná, de ugyan így bárkinek rosszul eshet a másik csapatból, aki lehet, hogy épp úgy kitett magáért, de 1 fecske nem csinál nyarat. Szóval szvsz a másik játékos iránti tiszteletlenség oda biggyeszteni ezt a kör végén.
Apropó, lejárt a bann vagy mi van? Rég nem láttunk erre. :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
SkyS1gn
félisten
válasz kriszpontaz #48775 üzenetére
Én minden nap odakint játszom, StreetWorkout <3
-
afrojack1
senior tag
Ez mi? miért nem válaszol a battlelog? csak tölt és tölt és próbáltam mindent, és tölt! [link] csináltam egy vidit, hát a telóm nem egy profi minőség!
-
Ferell84
tag
válasz kriszpontaz #48775 üzenetére
24 playeresen is ezt csinálja.. :S de amúgy az elején 64 esen játszottam mégse volt probléma...:S
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Ilyen melegbe nemmerem bepöccinteni a gémet mert megrohadok a szobában.
-
kriszpontaz
veterán
válasz Ferell84 #48773 üzenetére
Hány fős szerveren? Mert 64 főst nem nagyon tolnék azzal a procival.
(#48772) raggg: igen, ott nincs para de ne kelljen már külön bogarászni az ilyen csicskák miatt a szervereket mert nem lehet tőlük mozdulni....no AA camp szerver meg ugye nincs .
(#48776) Cris99: kisfiam menjél ki az udvarra játszani
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz fornettisuti #48759 üzenetére
Jöhet!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Ferell84
tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám a BF4 el ... Szóval mikor feltettem az alapjátékot egy hete még szépen futott ultrán minden okés volt . Kb 2x játszottam mivel akkor nem volt időm aztán most beszereztem a premiumot és kb 5 perc játék után vagy még annyi se elkezd beszaggatni kis időkre hirtelen leesik a fps nem tudom hogy mi okozza a gépnek elégnek kellene lennie : I3-2120 Asus r9 270X . 4 giga 1333MHz ram.
Valakinek lenne ötlete a videokártya drivere friss -
raggg
senior tag
válasz kriszpontaz #48770 üzenetére
De amúgy egy sniper limites szerón nem nagyon van ezzel para. Vagy csak engem nem zavar?
ragklaatPS
-
@rglaaf
veterán
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #48769 üzenetére
Ez az ízizés alapból irritáló, ha jó köröd volt akkor is, ha csicska volt, akkor is. Ha jó voltál, lealacsonyító beszólás (mert mint mondtad kihajtod a beled az baromira nem easy), a másik esetben meg alapból gyökérség.
Amúgy a gát tetejét én alapból behúznám a piros zónába.[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #48768 üzenetére
én is szoktam easyzni kör végén, mi abban a rossz? én értem, hogy egy 4-12re 1000ticket alatt 3k pontot összeszedő ne easyzze le, de amikor tolok egy ilyen kört [link]
vagy kihajtom a belem és egy 800 ticketes szerón majd 20k ponttal végzek és nyerünk akkor engedtessék már meg nekem, hogy beírjam, mert én teszek bőven annyit a körben, hogy az a csapat legyen a "jobb" amelyikben vagyok..
akik meg 1000 pontra beírják felesleges komolyan venniszerk.: (#48768) Godlike79: ott vannak azok is
bal oldalt a PLD sniper/javelin engi (+AA mine)
jobb oldalt meg a bipod support+4x scope, hogy ha rájuk megy valami akkor ha az egyik túléli a többi tudjon spawnolni[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kriszpontaz
veterán
válasz @rglaaf #48766 üzenetére
Azokat a bokorgubbasztó (bokorsz@ró) easy-ző csicskákat kéne autobannolni. Olyan beállítás nincs a szerveren ha pl. 2 percig nem mozdulsz egy helyről akkor autokick? Csak mert tanulja már meg hogy a WASD gombokkal mozogni is lehet.
(#48767) devilinsid3: A csipák is ezt csinálják ruszki kezdőtől balra a domboldalon meg a gát tetején.
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz devilinsid3 #48765 üzenetére
jó hát sokan azt állitják, hogy a bokor alatt kornyadozó csipa is hozzá tesz és hasznos pl lancang-on fel mennek a gát melett a hegytetejére, és onnan támogatnak pesze nem rajtuk múlik de 80%-ban ilyenek írják be a végén hogy "easy"
PSN:BiZzare_0 ️
-
devilinsid3
addikt
válasz @rglaaf #48764 üzenetére
[link]
majd mikor megkérdeztem, hogy nem gondolja, hogy egy kicsit szánalmas akkor meg kidobott a szerverről..
amúgy tényleg, ha valaki meg tudja mondani, hogy ebbe mi a "fun" mit élvez rajta és ez miért jó akkor leborulok elé, de addig.. más szeretne játszani (és úgy, hogy nyerni akar, mert az motiválja a legtöbb embert szerintem/már az értelmesebbje közül/) és akkor ez meg ott veri magát az AA-ben
de, hogy ne legyen off a 4ben a dombon kempel staff shell tankkal vagy PLD sniper vagy active radar AA.. tényleg aktívan kiveszik magukat a körből majd ha leugatod akkor kick/ban, mert általában ő bérel szervert, hogy ha valaki leugatja már megy is ki az illető a szerverről, mert nehogymártemondmegnekihogymitcsináljonmertőfizetettérteésmégaszerverértisőfizet..!!44!négy!4four!![ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
@rglaaf
veterán
válasz devilinsid3 #48763 üzenetére
hát ez is valami elmebeteg lehet M320-al 181,617 kill bár bf3-s de a 4-ben is vannak ilyenek
-
devilinsid3
addikt
válasz marilllyo #48762 üzenetére
értelmes ember alapból nem használ ilyen szarokat
legszebb mikor CQ-ben lelövöm a medicet vagy supportot aki épp szarja rám az xm25/m320-t és benyögi a chatbe, hogy tank fag../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
marilllyo
veterán
válasz kriszpontaz #48761 üzenetére
Na igen...a nem NO EXP szerverek locker/metro-n játszhatatlanok. Mondjuk...ha csak 3 kill után kickel a szerver akkor ugyanúgy dobálni fogják.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz fornettisuti #48756 üzenetére
Ha furán fogalmazott is ...sztem mindenki számára egyértelmű volt, hogy mire gondolt, hovatovább valahol igaza is van. 64 fő sok lockerre vagy metrora. Felesleges trollkodni.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Mostani arany bőröndbe, olyan jó, hogy jött újabb kés is.
Ugyan itt késkollekció ingyen elvihető.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
@rglaaf
veterán
-
fornettisuti
veterán
válasz marilllyo #48753 üzenetére
Olvasott szöveg értelmezése megy-e?
Kollega írta vala:
Ezért nem szeretem a 64-es lockert, (max 32-32 fő/team) mert ott már mind a 3 bejáratot le lehet védeni 32 fővelDióhéjban: 32fő/3bejárat
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Bjørgersson
félisten
-
marilllyo
veterán
válasz fornettisuti #48751 üzenetére
O...M...G.
De ha már itt tartunk, honnan tudod pontosan mennyivel kell osztani ...hisz olyan sosincs, hogy egyszerre 64 ember él és virul egy pályán.
-
zack
nagyúr
válasz fornettisuti #48751 üzenetére
Mi?
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
fornettisuti
veterán
Ezért nem szeretem a 64-es lockert, mert ott már mind a 3 bejáratot le lehet védeni 32 fővel, és meg vagy b@szva kint. Viszont a 32 fős szerók jók.
Érdekes matematika, hogy 64es szerveren lelehet védeni 3 bejáratot, 32-esen nem.
Tehát nálatok 64 osztható 3-mal, ellenben 32 nem osztható, azosztigeniPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
zack
nagyúr
válasz Bjørgersson #48749 üzenetére
Ez igaz, de a hatékonyság a kommunikáción múlik, de mivel családom van, a TS-t szinte kizárt hogy használni tudjam. A war volt nagyon szórakoztató a klánommal, mert ott mindkét fél tudta mi a dolga. Az se jó ha az ellen túl gyenge, az is lehet unalmas. Szóval ezt a csapat orientált játékot elég nehéz összehozni. Még TDM-ben is sok a hülye, pedig oda aztán nem kell ész. Lekuporodnak egy sarokba és ott töltik a játékidőt, aztán ha arra jön valaki hátba lövik. Lockeren is ha védi az ellen az egyik bejáratot, az idióták csak ott akarnak bemenni és persze halomra lövetik magukat, ahelyett hogy a másik 2 bejáraton próbálkoznának. Ezért nem szeretem a 64-es lockert, mert ott már mind a 3 bejáratot le lehet védeni 32 fővel, és meg vagy b@szva kint. Viszont a 32 fős szerók jók.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Bjørgersson
félisten
-
DeadMeat
nagyúr
válasz yodamester10 #48746 üzenetére
Nem a kütyükön múlik, hogy van-e csapatjáték. Egy csipa is lehet csapatjátékos a kezdőn fekve, 0 killel,Ect.. A többire meg nincs pecs. Sajnos. De ha lenne már vagy 100. pecs jönne annyi a hülye.... A 3 sem jobb, hiába kevesebb a kütyü.
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
zack
nagyúr
válasz yodamester10 #48746 üzenetére
Kb ennyi. Meg is fogalmaztad miért nem CQ-zok.
-
yodamester10
őstag
válasz Dtomka #48741 üzenetére
A legnagyobb hibája a bf4-nek,a játékosok.Annyi szart raktak a játékba mármint kütyüket,hogy sokan nem a csapatmunkát választják,amibe bele tartozik a lelőhetetlen jetes/mint a 3-ban/ a kezdőn kempelő és egész pályát átlövő aa kemper,az egész meccs alatt helyét el nem hagyó noob sniper,bizonyos pályákon a sok noob tank kemper,és még célozni se kell annyi fajta lövedék van.Én személy szerint nem nagyon tudok idegeskedés nélkül játszani,még csapatban sem,mert 3-5-en nem váltjuk meg a világot egy 64-es szerón.Nagyon sokan csak a k/d arányra mennek és az assigmentek feloldására a többi le van szarva.A bf3 sokkal jobb,persze itt is vannak jó meccsek.
-
marilllyo
veterán
válasz @rglaaf #48744 üzenetére
Jah...végül is igaz. De azért a Second Assault maplistájára mindenkinek lett volna egy jobb szavazata. Mondjuk a metro az pörög rendesen. De a megjelent 3 DLC-ből össze lehet válogatni egy DLC-re való 4 mapot ami tényleg jó.
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Több év BF3 után lassan áttérek a 4-re. A kérdésem, csalódni fogok? Annó játszottam a BETA-val, az tetszett, és azóta a játék jobb lett ugye ? (Nemrég kijött újabb javítás ami a pingen segít.)
-
zack
nagyúr
válasz @rglaaf #48735 üzenetére
Akkor most is hasonló lesz, mert még nem jelent meg. Ennek mikorra várható a megjelenése? Csak mert cdgalaxis honlapján nem találom az előjegyzéseknél.
-
kungzi
veterán
én már ha nem regeltem ötször egyszer sem
eddig még nem kaptam semmit, se emailt, se játékot az origin-be, na ez miért van? -
-
zack
nagyúr
Hol lehet regisztrálni a Hard Line-ra?
-
Enton
addikt
válasz regener #48727 üzenetére
Én nem egy szerveren láttam , már hogy mindenki halála esetén is csak egy csík ugrik vissza a 3-4ből, de marhára nem tudom állítani hogy ez mindenhol így megy. Leginkább hardcore szervereket preferálok, ott soknál ez van.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
őstag
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a Field Upgrade-ek pontosan hogyan működnek? Honnan tudom, hogy level 1-2-3-4 vagyok-e? Illetve ez az egész squadnak elérhető, vagy csak én használom a sajátomat?
-
Nxn908xxx
őstag
Nekem egy ki-be jelentkezés megoldotta, most már én is tölthetem a BFH-t, de az sajnos holnapra fog maradni. Egyénként meddig lesz használható a béta?Rossz topik.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz devilinsid3 #48717 üzenetére
üdv egy ismeretlen ismerős
nekem olyan sebességgel jön, hogy előbb jön ki a rendes játék, mint ez le[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Bjørgersson
félisten
De neki szar a videokártyája!4!!!4!44!négy
-
devilinsid3
addikt
válasz xavix13 #48721 üzenetére
áh csak erre jártam, holnap már megyek is
szerk.: hát azt kell kidobni aki szidja a csalókat és nem azt aki csalmagyar mentalitás?!na, de ne törjük meg offal a
Hardlibf4 topikot(#48723) kovy29 hát most mit mondjon szerencsétlen? azt nem mondhatja, hogy szar és nincs fps-e, ebből nem jönnének rá és nem tudnának vele mit csinálni ott ahová elvinné
na meg minek is vinné el, ha már otthon a sufniban megnézte[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
Whalecum back!
(#48722) devilinsid3: Ez kész. Lényeg: ha valaki hülye hagyd rá, ne vitázz mindenkivel feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
jety91
őstag
Hardline topik hogy ne ide offoljunk.
-
Takika14
aktív tag
Na elkezdte nekem is tölteni. 6,5giga, egy darabig eltart mire lejön főleg, hogy 700kval szedi De majd csak bedörren
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
-
- = Zk = -
félisten
nah, amit tudok elsőre
- AdBlock progit offoljátok
- originből ki/be
- BLogból ki/be
- böngészőrestart sem árt" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
@rglaaf
veterán
válasz spanglee001 #48711 üzenetére
nekem most kezdte ebben a pillanatban
izé picsán leszünk rugva hogy nem topicjában nyáldzódunk
-
DjDanee87
addikt
válasz M@rdel #48709 üzenetére
Lehet pont a többszöri regelés a probléma. Linkelt valaki képet akinek a rendelés száma nagyobb mint az enyém de nekem még mindig csak processing. És próbálkoztam visszajutni a get it now vagy milyen gombhoz = regeltem még többször - legalábbis próbálkoztam és akkor már nem az jött ki hogy bent vagyok, hanem hogy majd értesítenek.
-
SkyS1gn
félisten
-
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
Ha már ennyien toljuk páran felvehetnétek blogra
Y9-Yeti néven vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység