Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Kipróbáltam a BF4 open beta-t. Tapasztalataim: Lassabb az ember mozgása viszont a sebzés tetszik, mert könnyebb lelőni az ellent. Néha laggol, medium grafikára állítva is szép a látvány, ezért előbb utóbb 5830-->7950 váltás lesz . Aki teheti próbálja ki, mert megéri !
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Elöbb nyomtam pár kört 32 szerveren, és most nem "laggol/akad" annyira mint 1-2 napja, persze lagg még mindig van...sajnos.
Jah és ha valaki olyan hibával találkozik, hogy: "error Please wait for game to exit." iditsa a játékot egy másik böngészőből és a probléma megoldódik ![ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
sziasztok!
A patch után már nincs akkora lagg, viszont még mindig hibát észlel és leáll... nálatok nem?
-
Dtomka
veterán
...akkor ezek szerint csak nekem lép ki....sajnos...végül is még nem teljes, majd az jobb lesz..
-
Dtomka
veterán
válasz Anfänger #11510 üzenetére
Érdekes, én alapon használom, még egyenlőre...ha majd kevés lesz akkor 4 ghz re feltolom. Valami más is van a háttérben ami dolgoztatja, a feladatkezelőben (ctrl+shift+esc) erőforrás figyelőben a CPU oszlopnál.
Nah megyek leszedek 1-2 nyavalyást...mert lassan úgy tudom vége az Open Beta -nak.[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
szánalmas ez...17:6 nál kilép...gondolom a pontoknak annyi...mind1 úgyis csak BETA
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Több év BF3 után lassan áttérek a 4-re. A kérdésem, csalódni fogok? Annó játszottam a BETA-val, az tetszett, és azóta a játék jobb lett ugye ? (Nemrég kijött újabb javítás ami a pingen segít.)
-
Dtomka
veterán
válasz afrojack1 #48797 üzenetére
Köszi Folytatni kell a sorozatot...(BFvietnam,BF2, BF2142,BF BC2, BF Heroes,BF3...-->BF4)
Gratula, a 96 is szép eredmény [
Akkor az valóban nem "Highest Kill Streak"Amúgy még egy kérdés,javult az a bizonyos hitbox? A BF3 ban a mai napig van olyan, hogy behúzódok fedezék mögé, de akkor is "lefexem"...
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz @rglaaf #49990 üzenetére
"a kezdőt c4-el szét robbantgatták alig lehetett járművel kivánszorogni a kráterektől"-ezen szakadtam.. (akkor biztos nem volt vicces, de most ezt így olvasni.. )
A BF3 ban egyre több csíter van, tegnap 2 vel is összefutottam , be is linkeltem a BF3 topicba.
Jövő hóban veszem meg a 4-et, a kérdésem itt is sok a csaló? Mert azokat rühellem a legjobban...(onnan tudom, hogy csal, hogy lövés hang nincs, csak egy furcsa hang ..és halál)[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz devilinsid3 #50354 üzenetére
Kétlem....
PH-n leginkább csak kódot árulnak annyiért...De ha tudsz origit & DVD-s változatot akkor dobj 1 linket. -
Dtomka
veterán
válasz devilinsid3 #50356 üzenetére
Az a "bitch please"....azért vegyél vissza!Mindig az okoskodás..pfff
Okoska mivel nincs jó netem 5Mbit, ...és ha újra kell telepíteni akkor nem kell megint 30 GB -ot leszedni...
A nagyképűséged és a lekezelő stílusod már kezd 1re idegesítőbb lenni...a BF3ban is állandóan beszóltál...rád férne már egy kis moderálás.... -
Dtomka
veterán
válasz devilinsid3 #50358 üzenetére
Te vagy egy nagy Kur*...mit képzelsz magadról?És ez nem beszólás?Videot is linkeltem, a BF3 topicban, 2 embert is öltem 1-1 lövéssel...lehet sérültek voltak...leszarom....még mindig ezen kattogsz?Neked nem való a fórumozás világa, mert ahelyett hogy segítőkész lennél mindenkinek beszólsz!Itt éled ki a hajlamodat....?
(#50362) Svájcinéger
Köszönöm, hogy megértesz.Vannak akinek magas ez, hagyjuk inkább rá... (És inkább nézegetem a polcon, mert megérdemlem )[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz gali777 #50365 üzenetére
Köszönöm.
Értem én,...így már 3x újraraktam a BF3....elkezdte letölteni..és átmásoltam a a "régit" Felülírtam. De mivel most SSD-n lesz és ha esetleg behal (2 napos....nem vagyok kicsit sem előrelátó )akkor nincs miről mit másolni....ezért inkább DVD-s változatot veszek....mert mint említettem lassú netem van. Ha 120 fiberpower csodám lenne, tuti nem szarakodnék lemezekkel(#50374) senzaj
egyesek szerint nem vagyok fórumra való.....de próbálok segíteni....
Én is win 8.1 x64 et használok és BF3 alat nem tapasztaltam problémát. Próbáld meg az alábbiakat:
jobb klikk az ikonon -kompatibilitás fül
-Próbáld meg a kompatilibitást átállítani
-pipáld be a rendszergazdaként való futtatástÉrdekes....az origin is többet árt mint használ
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
-
-
Dtomka
veterán
Az 1 GB update pontosan miket módosít?
A fegyverek hatékonyságát is?
Esetleg egy hivatalos listát tud linkelni valaki? (Köszönöm)UI: A strike at karkand nem is lesz benne a BF4 DLC-k között?
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Bjørgersson #50987 üzenetére
+(#50988) pohár
Csak egy kérdés volt... (Egy csomó pálya "ismétlődik" ezért kérdeztem amit...)[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz #41133696 #51016 üzenetére
Őszinte leszek, nem is néztem a méretét.
Mikor elindítottam volna akkor láttam, hogy frissíteni akarja.
Aztán keresgéltem , hogy mi az új frissítés. Itt a topicban is visszaolvastam, és láttam, (#50938) sensejke üzenetét. Emiatt gondoltam, hogy 1 GB -os update. -
Dtomka
veterán
Végre találtam egy fegyvert amivel több embert is le tudok 1más után szedni . Nem nem az ACE és nem is M16A3 (BF3 ban 10 ből 11 azzal szaladgált... )
Viszont, én is észrevettem, hogy a 3 hoz képest bénább vagyok?Sokan 2 golyóval 20-30 m -ről simán leszednek...viszont nekem majdnem 1 tárat kell némelyikbe belepumpálnom..és még így is van amikor 3-5 % marad neki és én halok meg.
A comnander módot csak tablettel lehet játszani?Gondolom legalább 30k+ kell hozzá...
-
Dtomka
veterán
Köszönöm!
Akkor nem szükséges hozzá, csak úgy is lehet . Anno a 2ben is néha-néha betöltöttem ezt a pozíciót, és voltak izgalmas helyzetek. Igaz, ott lehetett közben "mászkálni".
A 4ben viszont mikor éppen a sniperkedés rejtelmeibe próbáltam beletanulni, akkor 1xcsak egy hatalmas robbanás a tetőn és pár ember repült az ég feléNah, ma ki is fogom próbálni.
(#52073) afrojack1
Az ilyen "élményekért" érdemes játszani! (Paintballban is sokat számít a csapatmunka )[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz devilinsid3 #52094 üzenetére
Van valami HVM...valami is engem sokszor azzal szednek le. Kerestem de nem találtam...premium fegyver?
Amúgy a soflamot már nem lehet kiszúrni, nem "világít" ? A 3ban km-ekről lehetett látni, itt viszont még nem láttam, pedig javelinnel is szedtek már le..
(#52096) CsonkaImo
Nekem tegnap csinálta, viszont pár perc múlva már nem volt probléma.[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz devilinsid3 #52098 üzenetére
Köszi a választ!
Elképzelhető, hogy Goldmud mapon is van?Úgy emlékszem, hogy ott is kiszedtek vele :S. (Az a pálya tetszik SWAG szerver)
És még 1 kérdésem lenne. A tankon mit állítotok be? Én másodlagosnak is beraktam valami "erős lövedéket". Tiszta szívás, mert mikor az első elsül a 2.at kiválasztva az is loadingol !Sztem visszarakom a géppuskát, azzal lehet irtani a gyalogosokat. -
Dtomka
veterán
válasz devilinsid3 #52108 üzenetére
Hűha megfogtál, a nevüket nem tudom azért írtam úgy ! Az a reactor armor (vagy mi a neve) látványos mikor a lövés becsapódik, de többet ér? Úgy értem pl 3 helyett 4-5 lövést kibír?
(#52109) Laraxior
Értem. Köszi az infót!(#52115) }{3@Đ$}{0ot
Múltkor a Sanghai mapon figyeltem a tetőről az ejtőernyőst...a vízben landolt. Gondoltam ez könnyű frag lesz...aztán eltűnt. Utána a Lancang Dam mapon úszkálnom kellett a boatig, és gondoltam megnyomom a CTRL-t...és akkor döbbentem rá, hogy le lehet merülni
Kár, hogy a karakter nem tud mindenhova felmászni...néha megbotlik egy 10 cm járdán..ugrani kell hozzá...ez azért messze van a reálistól, sajnos. Sok bug ellenére én nem bántam meg, hogy megvettem, és tervezem a premium megvételét is.[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz devilinsid3 #52117 üzenetére
Majd megtanulom a neveket Köszi a választ.
(#52117) devilinsid3
"ezért most ha nem baj kilőné a BF4 exét" Hát ezen felnevettem. Már miért lenne baj "neki" nincs rá szüksége.
Pedig ahogy nézem 2x4 GB RAMod van, kikapcsoltad/módosítottad a virtuális memóriát?Mindenesetre érdekes.[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz fornettisuti #52121 üzenetére
Ismét okosabb lettem. Köszi szépen az infót (már alig várjam , hogy találjak 1 ilyen "skulot")
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz devilinsid3 #52130 üzenetére
Igen a 2ben ilyen szempontból jobb volt.
A vehicle meg mindig quad?Azzal aztán sokra megy a csapat. (Az előbb sanghai mapon a tetőre ledobtam egyet ..a játékos felpattant rá és leugratott vele a tetőről )
Jut eszembe:
Amúgy a BF3 Beta ban láttam előszór zombikat...és most a 4ben ami már nem beta. Igen, olyan furcsán néztek ki Mikor kiugrott a házból még meg is ijedtem...hogy ez meg mi a f..sz volt
Remélem valaki közületek látott már ilyet, és nem a Walking Dead hiánya miatt látok ilyeneket[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz devilinsid3 #52135 üzenetére
Nah csak találtam...ilyet láttam a BF3 BETA ban..
BF3 Character Model Bug...és ma is valami hasonlót a 4 ben. A nagy harcban gyorsan lelőttem aztán engem is leszedtek... így nem tudtam megtanulmányozni, közelebbről.
(UI: A WD ~márciusban befejeződött, és folytatás csak szeptemberben lesz. :S)
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Nektek működik? Nálam csatlakozás után az alábbit írja ki:
Error
You were disconnected from EA Online (1)
Már több szervert megnéztem , de a hiba ugyanaz ! -
Dtomka
veterán
válasz Snip3r_HUN #52264 üzenetére
Ismét csatlakozok egy szerverre:
[link]
Úgy csináltam, hogy mozillaba be kezdtem írni, hogy multi...és feldobta az elözményeket....aztán kerestem egy olyat amin játszanak. Kérte, hogy loginoljak...és már megy is[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #52276 üzenetére
Fentebb írtam, hogy sikerült nekem. Próbáld ki hátha...Én már nem lépek ki maradok a linkelt szerveren
Érdekes a rangom, 0 vagy 46?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest