Hirdetés
Aktív témák
-
LLD
aktív tag
válasz
Keksz03 #3537 üzenetére
"Kíváncsi voltam, hogy nagyjából hányan használnak aimbotot úgy belőve hogy észre nem veszi senki csak aki szintén át lát a falon. Most hogy megtudtam, BFhez többé nem nyúlok. Statisztikailag minden 2. szerveren találkoztam legalább egy ilyen játékossal."
Na ezt ugattam én régebben is és én voltam a suttyó,meg a hülye gyerek!!!
Hát szerintem életem utolsó játéka amit megvételeztem!!!!! -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Keksz03 #3537 üzenetére
idézem:"Végezetül...az első héten játszottam teljesen beállított, csonkított aimbottal, egy szó se volt a chaten hogy aimbotoznék, csak hogy jó játékos vagyok...tökéletesen, kényelmes játékot biztosít így azok számára, akik nem játszanak jól."
Azt a büdös durva élet.....
A csávó csak kipróbálta, mert megunta(?) a BF3-at.Így legalább belelátunk abba, amit már sokan leírtak.Ha ügyesen használod a cheat-et, akkor a rohadt büdös életbe nem jön rá senki!!! -
Def26
félisten
válasz
Keksz03 #3537 üzenetére
Ez azért üt.
"Kíváncsi voltam, hogy nagyjából hányan használnak aimbotot úgy belőve hogy észre nem veszi senki csak aki szintén át lát a falon. Most hogy megtudtam, BFhez többé nem nyúlok. Statisztikailag minden 2. szerveren találkoztam legalább egy ilyen játékossal."
Tehát akkor a cheater látja a másik cheatert, és ő minden második szerveren összefutott egyel.
Elég gáz.
Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest