-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörkölt27
csendes tag
Mai nap asszem tényleg elkezdem a tankokat nyomni, átlagban azok őlnek meg, csinálnak vagy 50/0-ás statot, de csak tankkal jönnek, ha meg leszólom őket, fogjam be a számat, én vagyok a noob. De Akár hányszor kiszállnak leölöm őket, mert a legtöbb célozni nem tud. Na ez aztán a skill........ De hát ez a public.....
-
Pörkölt27
csendes tag
válasz devilinsid3 #12642 üzenetére
Mondjuk pb dolgozott, utánn néztem hogy banned a csávó multi hack miatt. Igazán az volt a furi hogy mindig tudta, ki hol van, ha 3-an mentünk 3 ember halt meg, mondjuk csak úgy tudtam megszivatni, ha esetleg a csoda szeme nem arra a falra nézett, amikor le akart nyírbálni.. Szal kétlem hogy tiszta lett volna xD
-
Pörkölt27
csendes tag
Asszem mai nap is jól kezdődik....... teli van mouse macros buzikkal és hackerekkel........wh-ról nem is beszélve, valami szlovák csávó elém ugrott shotival lelőtt 2 cm-ről, elkezdi, már 2 perce a seggemben volt, kétlem, mivel ház fal felé mentem, és hátráltam, nem e követ, szal valamit nagyon nyomatott, meg 30 m-ről spas-al fejest lő, mindig tudta hol vagyok, és még ő írja: fent leszel a youtubon, írtam neki angolosan: No life-er asshole hacker, erre ő no hack, skill aha skill..... rászálltam a kis görényre, magnummal osztottam neki a halált, 2 centiről, meg alá lőttem az rpg-t xD Eléggé hamar eltűnt......ha r.hadjon meg az ilyen.......
-
Pörkölt27
csendes tag
CoD2-őt lóotam annó megyeiben stb Klánnal, még nagyon régen. Miután szét ment a klán egy bizonyos wow miatt xD, pár évre rá vissza néztem, na most annó elején Codban kellett a skill, mire vissza néztem, minden aim bot hegyek, wh hegyek, pb agyon hackelve. Ugyan így CoD4, ami színtén a kedvencem volt multiban, kis ideig abba hagytam, mire vissza néztem, ugyan ez volt.........sőt összes cod vagy hasonlóval ez volt ( bf2 is erre jutott sajna.....). A gémerek már nem akarnak megtanulni normálisan játszani, ha van rá mód, hogy egy gomb nyomogatással 120/10-es statot tud csinálni......
[ Szerkesztve ]
-
Pörkölt27
csendes tag
Hát nem tudom bf4-et valaha megveszem, lehet bf3 legalább kitisztul, majd a sok majomtól xD Vagy éppen bf3 ki fog ürülni tőle.....
-
Pörkölt27
csendes tag
Bazzeg nagyon durván tolja......hát van még mit fejlődnöm xD Na de majd az új gépell talán jobban fogok menni, igaz nem intel lesz, hanem amd, egy a10 5800k+ plus a 285 gtx, bár ahogy elnéztem ezekkel a ramokkal, az a apu (hd7660d), kb hasonló sebességgel menne a bf3 ( 1600x1200,low), csak fele annyi áram kellene, szal lehet a trinity mellé kellene még valami hd7750 legalább...... Na majd lesz valahogy xD
-
Pörkölt27
csendes tag
Ja most arra fogok rámenni hogy helit betanuljam.....eddig mindig baka voltam, de már értem sok álladék mért megy géppel xD Bár a tank ágat húzom azért.
-
Pörkölt27
csendes tag
Az tényleg a gond, hogy igaza van :S Nap nap mint mindenki más pl 64-es mappon 40-en biztos használják.......de amikor a m240b-vel én osztom a fejeseket, ezek vannak a megsértődve a legjobban, hogy mit képzelek, ő próóóóóóó őt nem lehet fejbe lőni csak úgy xD
-
Pörkölt27
csendes tag
Sajna lejárt a szerkesztés de az előzőhöz akartam rakni, hogy lásd milyen is: [link] Drága magyar barátunk eléggé szépen bemutatja 1-2 fegyón hogy mit művel a macro, ha a fegyót pl 1 lövésesbe rakod, macro mellett xD
-
Pörkölt27
csendes tag
válasz killer095 #12520 üzenetére
Ez kérlek szépen egyik módja annak, hogy aki profinak érzi magát mekkora csicska: mouse macro kérlek szépen ahogy elnézem, no recoil macro, lehet leszedni programozható egérhez( pl ami nekem van x7-es A4tech, bár én nem vagyok akkora papír pöccs, hogy ilyennel nyerjek) Az ilyen pöcsök miatt van részban olyan, hogy semmit nem tudsz alkotni, mert első 10 skúlója egy helyre megy, mert nincs akkora vissza rúgása a fegyónak. Vagy hack. Legalábbis, ahogy elnézem azt használ, de lehet tévedek a macroval kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
Pörkölt27
csendes tag
válasz emiki6 #12447 üzenetére
Nem a lap annyi, a lap plus a proci, szaküzletben, kicsit rosszul fogalmaztam 70 k-ért lapot venni, már eléggé elvetemült lenne, de ismerek ilyet is xD
Hát q9450 lehet annyit kihozni, mint az i széria ( nem i3, azt szét pofozza.....) csak hát ahhoz megfelelő lap kell, ddr3 ram stb, nagyon jól húzható alaplap. Na most nekem ddr3 van de a lap nem a tuning barát kategória. Nekem 3,3-on megál a kis gigabyte. Nekem ezekkel a q9xxx szériával a fogyasztás a bajom,( ha meg cincálod legyen alattad paks 2-es blokkja) teljesítmény az van még mindig, csak táp is kell hozzá. De hát valamit valamiért, de addig-addig mondjátok, míg fel nem húzom az agyam, és valahogy szerzek lóvét, aztán váltok xD
[ Szerkesztve ]
-
Pörkölt27
csendes tag
válasz emiki6 #12445 üzenetére
Igen ez mindig így megy sajna xD Már tököm ki van vele xD Ördögi kőr xD De amit tudok mindig kisajtolok a meglévő configomból. Csak sajna most egy full váltás sokban lenne :S kb ha mindent boltban vennék olyan 70k az alaplap plus a min i5 proci, innen ph-ról meg olyan 40 k körül lenne, egy i5 színtű q9450 meg 25-ért kapható, persze ezt még akkor húzni is kell min 3,2-ig, csak hát sokat eszik....Szal még nem tudom mi lesz xD
-
Pörkölt27
csendes tag
hát egy komplett váltás csak úgy érné meg ha min i5 lenne a gépemben,(i3 kicsit kevés lenne nekem) még a lap oké tudnék jó árban szerezni, de a proci húzós lenne ár szinten. De majd még kiderül. Jelenleg ez is jól viszi a mai gémeket, ahhoz képest, hogy mikori cuccok vannak benne. QX.el az a bajom, hogy sokat eszik, igaz chieftek 80p 450-es tápom van, de sztem gx plus gtx 285 már sokat enne szerintem. Most amiben még gondolkodom, hogy eladom a gtx 285-öt, kis lóvé hozzá, aztán valami durvább vga.
-
Pörkölt27
csendes tag
kihajtja am Más mai gémet nagyon jól viszi, főleg hogy 3,2-ön megy vagy a felett pörgetem. Nekem a bf3 1600x1200 pár dolog low-on ( plshadow, több minden medium, nagyon rittka hogy 25 alatt lenne a game), de azt alírom, hogy az i szériában valamit nagyon eltaláltak intelék, kb 20-al több fps-em lenne ugyan ezekkel a beállításokkal, és kb ugyan így lenne terhelve minden. Amit most vadászok, az a qx széria a mostani lapomba, csak sajna 35 alatt nem nagyon kapok jelenleg...... igaz megérné még mindig, bitank 4 magos még mindig. ( mondjuk vga is kevés ehhez a gamehez, amikor a procit húzom pl 3,2 fölé, annyit nem nő az fps, de ha a vga-t húzom erő teljesen, jobban nő, szal hiába a brutális vga, bf3hoz már inkább a Kepler magos nvidia való, sajna a kis bölényem már kezd őslény lenni )
[ Szerkesztve ]
-
Pörkölt27
csendes tag
Meg mondom őszintén, nekem a q6600 előtt egy e6550 volt 2,8-on ment, ok ez nem i3, igaz min gép is core 2 neki, de ez a szemét láda bf3 4 maggal érzi jól magát, vagy valami vadállat vga kell mellé, ami valamit kompenzál, a proci hiányból. Youtubon is, néztem teszteket, gyereknek van ilyen q6600 mint nekem, de neki 3,4en megy, meg egy i7, ugyan úgy 3,4 vagy mennyin ment neki, de a vga, egy nvidia gtx 660 volt asszem. Na most a 2 proci között cirka 30 fps volt a különbség, ugyan azokkal a beállításokkal. Szal ja.......am multiban, kapcsold ki az élsimításokat, max af legyen bent, az nagyon eszi a gépet(árnyékot offra az is nagyon húzza a gépet, am full low-on elég jól néz ki). Ne nagyon menjél 64-es szeróra, ott már komoly fps lag van. Én átlagban 32/48-on vagyok, bőven elég, kevesebb is a csíter, meg a mouse macros szarházi Szal szerintem túl sokat nem fog javulni nálad, már csak a proci miatt is,ram elég neki, de sajna 4 mag kell neki. Ugyan ebben a betegségben szenved a mechwarrior online is, 2 maggal 5 fps-em volt, bele raktam ezt, medium/high-on 40 fps stabilan, pedig annak is C2D már elég kellene hogy legyen.
-
Pörkölt27
csendes tag
Nekem egy q6600 van 3,2-ön megy, 4 giga ddr3 1400 mhz-en, és egy gtx 285 nvidia. Ezzel a géppel, 1600x1200-ön majdnem minden low-on 40 fps-el megy.( az én vgam 1 gigás ddr3 512 bites, csak hogy lássad milyen vga mellett megy ilyen beállításokkal.....) Sajna 1280*1024-en hiába van mondjuk high-on alig látod ha valami mozog a távolban.(az élsimítás, meg nagyon eszi a gépet......) Sztem a vga nem nagyon lesz elég neki, eléggé gyenge, de egy próbát megér. Kicsit más téma: kb akár melyik szeróra megyek, a gémerek fele mouse macro-s buzi. Vicc amikor egy lmg-s csávó, állva, minden vissza rúgás nélkül lő fejbe 80 m-ről. Persze tagad mindent....... csak amikor nézed őt, akkor lehet látni, hogy kb 30 skúló egy helyre megy......meg Operaion Métroban 80/14-es statja van, semmi plus eszköz nincs a fegyóján, de minden lövése talál......... Kár hogy hagyta az EA/Dice csapat hogy ez bent legyen..... meg nem PB-t kellene használjuk.......
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- Rendszergazda topic
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Windows 10
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest