Hirdetés
-
GAMEPOD
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
-
devilinsid3
addikt
ezt a kommentedet most nem tudom hova tenni, írd már le részletesen mire gondoltál
mert szerintem amit írtál:
legoptimálisabb esetben 1 tár=12 ember (tudom valamilyen szinten poénból írtad stb.) de ezután amit írtálnem arról volt szó milyen szerveren voltál, hanem próbáltam arra terelni a témát, hogy hiába a multi fejes utána el sem találtad a veled szemben lévő gyereket (hiába azt mondod, hogy eltaláltad, mert elsőre nem
), de még csak nem is sniper fegyverrel ölt meg
most ha valamit rosszul értelmeztem írd le, de a videót amit linkeltél ott se sniper nem volt sem legoptimálisabb eset
-
devilinsid3
addikt
kitett egy videót, hogy szerintünk min kéne változtatni, te meg már olyan dolgokba mész bele, hogy ajaj
ha neki 25000 DPI a megfelelő akkor azon játszik
ez egyéntől függ ki mit szeret, szerintem nem pont erre gondolt a "segítsetek min javítsak" alatt, hogy pontos DPI adatokat fog kapni, hogy mire állítsa az egerét -
devilinsid3
addikt
nem azt mondtam, hogy nem számít, de annyit nem, mint hogy "jaj válts perket, mert van két frag, vagy 2 ammo" lelövöm én 2 ammo perk-el is a gyereket.. vagy ő is lelőhet ha külön perk-jeink vannak, annyira nem dob egy csapaton TDM-ben, mint amennyire szerinted jelentősége van
-
kisza25
félisten
a legelején cseréltem perket utána nem figyeltem, hogy a másik csapattárs is arra cserélt ami nekem volt, ez a videó inkább a famasról szólt már régóta nem használom ezért nem tudtam lekezelni a recoilját, hogy ész nélkül megyek? folyamat figyelem a térképet és a környezetet, még ha ez neked nem is jött le, igaz kicsit elszoktam mediktől, mert CQ-t nyomtam az utolsó 2 hónapban és enginerrel megyek, azzal nem dobálom folyton a szajrét, ezek után azért kiváncsi lennék egy gameplay videódra
szerintem azért nem nyomom annyira rosszól utolsó pár köröm ma(nagyon régen nem voltam ezeken a pályákon)
1
2
3
4 -
blaca83
őstag
A 6278-as hozzászólásomban belinkelt gyerek is azt írta vissza mikor azt írtam neki, hogy állítsa le a makrót és úgy jöjjön ellenem, hogy úgysem találom ki mit használ.
Csak annyit írt, hogy No Recoil+1 Ryan videó: [link]
@stoon:
"amúgy aki béna az ezekkel is az marad" kijelentésed részben igaz mert nem tanulnak meg normálisan lőni, csak szoftveres segítséggel tudják hozni a szintet, de eleve olyan előnnyel indulnak ellened hogy két kör után kilépsz a játékból mert elmegy tőle a kedved az ilyen GYÖKEREK miatt.@eriklambing
JÓ ötlet... -
stoon
addikt
ez érdekes, de felveti a kérdést is aki tud róla elérhetőséget stb az nem próbálta ki az ilyeneket , nem csak konkurenciát vagy hivatott lealázni? amúgy aki béna az ezekkel is az marad mint a videóban látszik a stat is ezt bizonyítja !(bár vannak kivételek, de azokat szerintem bannolják)
de természetesen egyet értek azzal hogy a csalókat le kell buktatni és én pl az ip cim alapján bannolnám örökre, és minden játékból/rol!
-
csibe1
addikt
Gondolom két okból sem tolonganak a jelentkezők:
- Nagyon kevesen kaptak itt a topikban,meg lehet országosan sincs olyan sok BF4 Alpha kulcs.
- Aki kapott,a saját accountjához kapja meg emailben,és nem tudja átruházni.
A DICE helyében ha észrevenném,hogy nem az emailcímhez tartozó accra aktiválták az Alpha kulcsot;
akkor az lenne a minimum, hogy letiltanám a kulcsot.
Esetleg a "kedves" felhasználót is pár hétre.Látom szép angol nyelvű a Battlelog oldalatok.Írjatok szerelmeslevelet a DICE-nak és kunyizzatok Alpha kulcsot,hátha sikerül.
-
eugabesz
őstag
Sok is egy olyan pályára 48..majd limitelem 32-re,mert szerintem a szerver sem mindig volt a toppon,a találatok elszámolásában.
Bár nekem nem laggolt,a többiek panaszkodtak,hogy néha beakadt egy-egy pillanatra.
Egyéb iránt gyere nyugodtan máskor is,ha már nem megy valakinek a játék,hajlamos az ilyesmire,hogy csalót lát ott is ahol nincs.De jól elszórakoztunk rajta,hallottad volna a ts-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Óra topik
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- További aktív témák...
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest