-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
Asszem mindenféleképpen!
-
-
Zoli54213
aktív tag
Akkor is remeg alatta azt asztal és az egér érzékeli (alacsony dpi-n is)....windowsban is mindig mellékattintok ilyenkor
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
-
SkyS1gn
félisten
Szar a coop?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Def26
félisten
Ezek a Szombathelyiek [link]...
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
stoon
addikt
válasz kriszpontaz #7181 üzenetére
akkor adjon valaki egy kibas.ott konzerv nyitot!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Zoli54213
aktív tag
válasz Gyula84 #7183 üzenetére
Ezt most komolyan írtad? Írásodból nem látszik viccelsz-e vagy sem....
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Zoli54213
aktív tag
válasz Laraxior #7099 üzenetére
Nekem az a bajom, ha hangosan játszom nem tudok normálisan lőni xD Itt egy videó, ez nem bf3 de prezentálja miért is. [link]
-
stoon
addikt
ma reggel lekéseltem egy 5 csillagos tankdesztrojeres csórit leszedtem a dogtagot és ezt sem adta meg!!!! hát mi folyik itt gyöngyösön! bézboz ütö kell vagy mi a f.szom hozzá hogy megadja?
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
scope2007
addikt
egy jó helist keresnék!
még nincsen kihúzva pár dolog heliben, így gunnerkent ülnék benne :-)ctfbe párszor jól jönne, ha meglenne minden cuccom :-)
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Winne
nagyúr
Az, hogy egy nagy bénaság. Ez a fajta és formájú vászon nem alkalmas minőségi 3D filmezésre és ahogy a fórumtárs is írja sok esetben inkább csak bántja a szemet... Efelett ami engem speciel különösen zavar, hogy a közelebbi és a távolabbi dolgok nyilvánvalóan nem lesznek egyformán élesek, így a 2D-nél is jobban kényszerítenek arra, hogy oda figyelj, ami szerintük középpontban van, ettől sok apró részletről lemarad az ember..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
emiki6
veterán
870MCS + Slug + Laser + én =
Ha valaki engem le cheeter-ezik, akkor az nagyon noob lehet...
Igaz már egész belejöttem([JAH] Clanwar- Train Server - 32 Slots)
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Winne
nagyúr
Én amit csak tudok azt csak 2D-ben nézek, sajnos a mocsok Cinema City ráfeküdt a f0s 3D-re, délután kettőkor meg ki ér rá, amikor az egyetlen 2D-s vetítés van?! Hát én nem sajna...
Na ki jön lőni, pár kört mehetünk.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz devilinsid3 #7165 üzenetére
-
EczkE
veterán
válasz Bjørgersson #7161 üzenetére
Mi meg azóta utálunk játszani, hogy velünk vagy...
Asszem mindenféleképpen!
-
Winne
nagyúr
World War Z, frissen a moziból, a végét leszámítva zombikedvelőknek megéri a mozijegy árát is!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Audifan #7159 üzenetére
Január óta játszom aktívan (veletek), előtte csak szenvedtem egyedül össze-vissza decemberben, előtte meg utáltam és nem játszottam, mert egyedül szar volt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Audifan
tag
válasz Bjørgersson #7158 üzenetére
csak 1 hónappal játszottál kevesebbet....
-
-
devilinsid3
addikt
válasz DeadMeat #7154 üzenetére
annak az az iron sight-ja.. azért nem lehet mindennek úgy kinézni, hogy jó legyen vagy kényelmes legyen
maradjanak úgy a fegyverek/járművek ahogy a valóságban vannak/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Audifan
tag
válasz Bjørgersson #7155 üzenetére
nekem lassan a 400
-
Bjørgersson
félisten
Megvan a 200 óra!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
- = Zk = -
félisten
válasz Sósperec #7145 üzenetére
noooo. Macro Noob :v
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
RichieTri
senior tag
sziasztok!
par honapig hanyagoltam a BF3-t.
viszont most megint kedvet kaptam...dobozos premium edition-m van,de vmiert az originben azt mondja, hogy ezt a jatekot/kodot mar felhasznaltak.
ilyenkor mi a teendo?elore is koszi
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
emiki6
veterán
válasz SkyS1gn #7108 üzenetére
Valaki akart a xonárra vízhűtést. Van egy ilyen hirdetés, de hohy minek azt nem tudom. Biztos tuningolja...
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
kriszpontaz
veterán
[link]
Jön az új 5GHz-es AMD FX proci!!![ Szerkesztve ]
-
Sósperec
tag
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
Ez egy jó kör volt: [link]
-
kisza25
félisten
nesze én is ismerem Algotist
milyen szenyák vagyunk
miért csalnék? akkor meg sem halnék és 300 kill lenne legalább
amúgy ebben a körben beleadtam apait anyait, a végére szó szerint kidöglöttem, nagyon ment és nagyon rá tudtam koncentrálni a játékra, meg azért némi szerencse is kell egy ilyen körhöz, nem véletlenül van a kedvenc meccseim között[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
EczkE
veterán
-
EczkE
veterán
Jöhetnek a megmondóemberek.
Asszem mindenféleképpen!
-
Sósperec
tag
Köszönöm
csak azért kérdeztem mert alapból 1333-on megy de tudja az 1600-at is. -
kriszpontaz
veterán
-
Sósperec
tag
Az számít valamit játékon belül ha a ram-om 1600-on vagy 1333-on megy?
-
sixpak
nagyúr
válasz SkyS1gn #7112 üzenetére
7.1-től nagy dolgokat ne várj azért. Nekem a nappaliban 7.1 Denon receiver van, de egy pár hónap próba után le is szedtem a felesleges hangfalakat és maradt az 5.1. Egy nagy nappaliban lenne létjogosultsága, de 4-5 méteres szobákba elég ez is. Semmi különbség nem volt, össze vissza verődtek a hangok, még egyszer hangsúlyozom, ez kizárólag a viszonylag kicsi tér miatt volt, egy nagy szobában (moziszobában) odabasz.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
F_Zolee
veterán
válasz kriszpontaz #7123 üzenetére
Ebben nem egyszerű poti van szóval át kellene buherálni ahhoz...
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz F_Zolee #7121 üzenetére
Elég a potit kiforrasztani és egy ugyanolyat beletenni. Meg kell nézni a típusszámát, vagy rámérni és max 2000ből megvan. Esetleg ha régi, érdemes lecserélni a kondikat is a panelen. Geniusoknál sokszor maguk alá fosnak a kondik. Olcsó kondikat használnak.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz Sósperec #7113 üzenetére
Nekem is ez volt a gondom. Egyik nagy tudású elektrós haver megcsinálta. A hangerő potméterénél valami kis fos műanyag alkatrész fáradt el és azt kicsit helyrepofozta(nem időtálló megoldás, mert cserélni kellene de itthon nem kapni olyat) aztán szól rendesen. Nem is nyúlok hozzá, inkább csak winből állítom javarészt. Szervizbe 13k-ért kicserélik a panelt ha gondolod.
-
kriszpontaz
veterán
Na ne kezdjétek megint!!!!! Eddig veszekedés nélkül, normálisan ment a topic.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz devilinsid3 #7118 üzenetére
Mondtam már. Bébi kezem van, miért kell bántani még?
-
őstag
válasz devilinsid3 #7092 üzenetére
Ú, most aztán befenyítettél. Amúgy, igen, eredetileg is az övé volt, csak 1 gépet használtunk. Ebben igazad van, nem írtam le. Viszont nem azzal volt a probléma mondom, hogy nagy az egér, hanem, hogy nem lehet olyan fogásban elérni a gombok végét (ahol hajlandó működni is), amilyenben én használom.
De igazából ám bébi kezem van, még a kanalat is két kézzel fogom meg, csak titkolni akartam, de sajnos nem sikerült.
Tényleg nem hiszem el, hogy ezen lovagoltok. Legközelebb képet kértek a kezemről vagy mi? -
Laraxior
titán
válasz Sósperec #7113 üzenetére
Feltelepítettem a realteknek a saját programját. Azóta nincsen. Amíg csak a driver volt fent nem volt gond, szólt mind. Buzi programok
Driver törlés, restart és már szól is mind. Jövő héten meg szerzek valami hangkártyát.[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
SkyS1gn
félisten
válasz kriszpontaz #7110 üzenetére
X-surroundot ki-be kapcsolom (2.1 vs 5.1) 2 külön világ, meg bírom mikor játékba forogsz aztán hátulról hallot a helit stb...
7.1et is kipróbálnék.
Nekem kerekesszékem van, gépasztal elött az íróasztal, kvázi a 2 között ülök így a hátsókat oda raktam.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Laraxior
titán
sikerült addig piszkálni amíg a két hátsó nem szól...
-
kriszpontaz
veterán
Nálam meg Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro PCI THX + Logitech Z2300 2.1 THX. Ez is kiviszi az ablakot tokkal együtt. (Tudom, már írtam párszor.) Sokat dob a játékélményen, megéri egy ilyen cuccba beruházni. Nézegettem azt is ami Prokxy adatlapján van 5.1 Logitech, de nincs helyem a hátsó hangszóróknak, meg ezt a 2.1est sem tudom normális hangerőn nyomatni mert a vénasszonyok protkója kiesik a szomszéd lakásokban . A 200W mélyláda odateszi magát.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
jó a DG?.. nekem is javasolják erősen... hm.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Laraxior
titán
válasz kriszpontaz #7106 üzenetére
Egyelőre persze. Annyira gyors én se vagyok azért
(#7108) Cris99: X-530, meg egyelőre az alaplapi recsegő
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
Nem tom, nekem ez úgy tűnik mintha azt írtad volna, hogy nagy a kezedre, de javíts ki ha tévedek
-
Redneck
nagyúr
válasz devilinsid3 #7098 üzenetére
Engem csak az zavar TDM-ben (főleg arra járok mert játszok pár napot aztán kihagyok 1 hónapot) hogy kempel pár igazán jó kezű köcsög, a többi pedig izomból rushol shotgunnal. Így kénytelen vagyok M416+44-es revolver vagy M417+44-es revolver kombóval durván hit and runolni és gerillázni. Ezt igazán nem élvezem de jó hogy felidegelem őket
Ha ők nincsenek könnyen lehet ilyen K/D-ket csinálni.[link]
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #7099 üzenetére
7.1 fejessel a legjobb, szvsz (Y)
tapasztalat" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Laraxior
titán
Kicsit toltam BF3-at, heli, quad, Tank Destroyer próba, aztán betettem ezt:
Transformers: Skorponok vs A-10 & AC-130
DTS 5.1
Leszakította a búrám a láda (egyelőre itt van mellettem) amikor kapta a 105mm-estmegyek fel teszek egy karikát a flankerrel, annak is veszett hangja van
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest