Hirdetés
-
GAMEPOD
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
warmonger441
aktív tag
Igen, ez gyakori. De nem csoda... [link] Érdemes elolvasni ezt a cikket mert valóban van benne valami. K/D majmolás.... Érdekes hogy azok a játékok amelyek nem számolják legalább az adott körben a K/D-t azok teljesen kiesnek a népszerű játékok köréből (be se kerülnek) E-pénisz
Ezért is van mindenhol ilyen sok csaló. Nem tudnak veszíteni és csak hogy szép legyen a stat, stb elkezdenek csalni. De mindegy. A lényeg hogy undorítóan viselkednek csalással és tiszta játékkal is. Bizony én is lőttem bázis felé és szerintem mindenkivel előfordul. Ezt nem lehet megakadályozni. Esetleg úgy oldhatná ezt meg a dice hogy pl ha az ellenfél elveszíti az összes pontját olyankor egy láthatatlan falat (mint ami pl a maximum magasság elérésénél van) húzna fel a vesztes csapat köré/fölé hogy ne lehessen rapelni.. Vagy legalább az éledő pontokat 100%-ig nem látható pontokra tenni, pl rombolhatatlan épületekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest