-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
senior tag
válasz wolfman #39923 üzenetére
Igen es sztem is igy van. A jatekos szam megosztasa viszont tenyleg a legaggasztobb. Visszasirom azokat az eveket amikor nyugodtan lehetett jatszani a BF4-el, mert porgott minden azon belul, mindent ki lehetett farmolni, lehetett fejlodni, kiprobalni az osszes palyat, sok volt a player, sok szerver stb. Ez a hardline ota elindult lefele a lejton, pedig nekem az is tettszett volna, lekotott egy ideig de rovid ido utan alig volt jatekos es szerver, ugyanaz a par map, ugyanazon jatekmodok, hiaba a dlc-k, kutya nem jatszott veluk. En a BF1 et par honapja vettem meg jo olcson (mert ujonnan mar akkor tudtam, h nem eri meg az árát), es mar azzal is ugyanez van, rengeteg assignment-et lehetetlen megcsinalni mert vagy a palya vagy a jatekmod nem porog, marha unalmas es szomoru ez, le is raktam emaitt. Ertem, h nem ma jelent meg a bf1, de basszus a 4-et evekig toltam megelegedettseggel. Az 5-nek ugyanez lesz a sorsa szerintem, abba kene hagyni ezt a vadkapitalista szarsagot es vegre ujra igazi jatekokat gyartani.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest