-
GAMEPOD.hu
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz janos666 #707 üzenetére
Ahh. A HOME megnyomása után követ a kamera, de nem fordul be menetirányba.
#692 PhilBrick - 2014-es DX11.1 native-2160p - 2023-as Vulkan RPG 2160p@1440-DLSS-Q
Jó, a DAI egy anomália volt grafikai minőségben RPG-k közt, de 9 év és egy technológiai ugrás volt a DX11.1 vs. Vulkan. Ha létezne még a Mantle (vagy lenne működő wrapper nVidia-hoz), akkor a DAI behozná azt a 10fps különbséget, ami a két példa közt van. De úgy lenne sportszerűbb, ha BG3-ban kikapcsolnám a DLSS-Quality skálázást, és akkor jóval alacsonyabb lenne az fps (azért hagytam meg a DLSS-t az összehasonlításhoz, mert a DAI egy "anomális" volt RPG grafikában, és a DLSS-Quality mód még nem rontja a képet).
Nem azt mondom, hogy ezen sírni/kiakadni/akármi kell, csak felróttam széljegyzetben, mint egy apróságot a sok kis megjegyzésem közt. Nem is azt vártam, hogy szebb legyen, hanem hogy ehhez a grafikához ne kelljen DLSS-Q 4k-ban ~100 fps-hez...[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- New Game Blitz - 2025
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...