Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
Én egy pár éve úsztam át mindkettőt. Nekem az Öböl nehezebb volt, mert akkor bazi nagy hullámok voltak, alig akarták elindítani az átúszást...
Érdemes elmenni, szerintem 3 kilomáter ha megvan usziban, akkor mehet a dolog, én így csináltam, 2 óra 15 perccel úsztam át.
Ha egy javaslatot elfogadtok, előtte lehet tusolni hidegebb vízzel, használjátok ki. Minket a nagy átúszásnál egy órát várattak a tűző napon, aztán a víz 20 fokos volt. Gondoltam, belemászok, begyalogolok, aztán megszokom. A nagy frászt! Olyan sok ember ment be egyszerre, hogy lökték be egymást, és mivel hajókikötőből vagy honnan indul, nem ért le a lábam, kicsit meglepett, mikor beugrottam a bazi hideg vízbe. Asszittem helyben szívinfarktust kapok
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest