Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
válasz
RootRulez #176 üzenetére
Crysis2 és most Dirt3 alatt is ezt csinálja. benchmarkban átlag 50fps körül produkál reccenés nélkül, majdnem minden maxon, de 3 perc után fagy és restart. más játékok alatt nem volt gond vele, a furmark csak arra volt jó, hogy közben figyeltem a GPU hőfokot és nem volt bíztató. fél perc alatt elérte a 80 fokot és vége.
olvasgattam a témában és azt írták, ilyenkor a táp is ludas lehet, mert 80 fok még nem kellene, hogy kiakassza. FSP 500W-os a tápom, de tény, hogy néha serceg ha lekapcsolom és utána vissza. nem tudom, általában minden megy rendesen, de jó lenne tudni mi a zavar oka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest