Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
válasz
ceripapa #35838 üzenetére
Köszönöm a válaszotokat.
Ez a HA-n hirdetett égés még épp hogy belefér garanciális ügyintézés nyilván csak akkor él, ha eleve náluk veszem a VGA-t. Sajnos,
Felhívtam a fogyasztóvédelmet és ők igazából arra jutottak,hogy én bevizsgáltathatnám a VGA-t és a vizsgáltat irányomba pozitív döntését elküldöm az Iponnak és avval se tudok rájuk hatni, akkor fordulhatok békéltető testülethez vagy rosszabb esetben bírósághoz.
Igazából nem értem, hogy ez miért ne hatna rájuk eleve ha ezt így most rögtön megírom nekik emailban.Lehetséges hogy a bevizsgálás során nem tudom bizonyítani hogy saját hibán kívüli a dolog és az Ipon meg röhög a markába majd?
Felkínált egyébként olyan lehetőséget az Ipon, hogy elküldi a disztribútorhoz (gondolom az ASUS magyarország) és ők esetleg úgy döntenek hogy cserélik vagy javítják vagy ilyesmi, ez mennyire járható út szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest