Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy PackardBell EasyNote TE11HC notebook-ot (Intel B960, 2GB RAM,500GB winyó)
Gyárilag valami alap linux volt rajta,de szerettem volna win8at rakni rá...
csak szerettem volna mert telepítés közben mikor másodszor újraindul magától...kékhalált dob és folyton újraindulUbuntu és Win7 simán felmegy rá és el is indul vele gond nélkül...mi lehet a gond?
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok
Adatok titkosításában kérnék némi segítséget.
HP Probook-ról van szó és szeretném bevédeni magam arra az esetre ha eltűnne a gép(ne kerüljenek máshoz az adatok, képek, iratok, stb...)
Windows 8.1 van rajta és gondolkodtam a bitlocker használatán is, de ha jól értelmezem...mivel nincs TPM benne, minden indításnál be kellene dugni egy pendrive-ot a gépbe, ami nekem nagyon nem szimpatikus
(valami kicsit egyszerűbb vagy jelszavas megoldás lenne a szimpatikus )Ismer vagy használ Valaki jobb megoldást?
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok!
Egy HP probook 455 G1-be szeretnék a dvd-helyére egy második merevlemezt rakni és egy ilyen vételét tervezem:[link]Csak a kép alapján vastagabbnak tűnik mint a gépben lévő dvd-író, lefényképeztem azt is vonalzóval együtt
Valaki meg tudja mondani,hogy vajon jó-e a gépembe?
Bevallom azt se tudom,hogy a noti dvd-írókból több méret létezik-eKöszi előre
[ Szerkesztve ]
-
SN2O
aktív tag
válasz szabonagyur #19608 üzenetére
Hát a linkelt oldalon 1hó garanciát adnak...inkább felejtős azt hiszem
Máshol nem kapni? -
SN2O
aktív tag
Sziasztok
Tudja valaki, hogy HP probook 455-ben a beépített HDD rázkódásvédelem csak a eredeti helyre rakott hdd-t védi, vagy a dvd-helyére egy hddcaddy-be helyezve is védi? (illetve a kettőt együtt?)
-
SN2O
aktív tag
válasz szabonagyur #19657 üzenetére
Megszívtam akkor
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok
A notimban van egy ssd és egy merevlemez, energiagazdálkodási beállításoknál beállítottam, hogy tétlenség 1perc után állítsa le. Meg is áll rendszeresen, de kb fél-egy perc után újra elindul, pedig a böngészőn kívül más nem is megy a gépen
Tudna valaki segíteni,hogy mi lehet az oka? -
SN2O
aktív tag
válasz szabonagyur #19985 üzenetére
A HDD kikapcsol és kis idő után elindul...de lövésem sincs mért
-
SN2O
aktív tag
válasz szabonagyur #19987 üzenetére
Nem meríti az akkut feleslegesen...notinál nem utolsó szempont
Főleg mivel csak akkor kell ha játék megy.De mi használhatja, vagy hogyan tudom megtalálni?
-
SN2O
aktív tag
válasz szabonagyur #19989 üzenetére
Hát de bőven nyerek vele annyit hogy megérje!
1,5 óra pluszt bír hdd nélkül
Nod van fent, elvileg nincs ütemezett ellenőrzés, se más bekapcsolva...szóval az nem használhatná.
Feladatkezelőt hiába nézem, hogy mennyire van kihasználva a merevlemez...mert egy kalap alá veszi a kettőt
Torrent nem megy természetesen, ahogy írtam csak net/firefox. -
SN2O
aktív tag
válasz szabonagyur #19991 üzenetére
win 8.1 és a töredezettségmentesítés ki van kapcsolva...
-
SN2O
aktív tag
válasz szabonagyur #19994 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 240 G7,14",Quad Core i5 10th Gen,8GB DDR4, 256GB SSD+1TB sata III, kitünő állapot,Olcsón,Garival.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eladó Acer Aspire 5 (a517-52g)
- Új gyári Lenovo Thinkpad L14 Gen1 Gen2 CPU-Fan , ventilátor eladó
- Early 2015 Retina MacBook Pro 13
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest