- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Cyberpunk 2077
-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz nonsen5e #26129 üzenetére
Elégtelen a hűtés, gagyi illesztések. Meg hát hibás kijelzősként eladó gépen lehet más is hibás, mivel ott helyben nem tudja ellenőrizni.
De ha gondolja a kérdező vegye, én nem bánom, de én nagyon távol tartanám magam az említett géptől. Meg minden gari nélküli géptől...üdv, adika4444
-
laci06
senior tag
válasz nonsen5e #16782 üzenetére
Nyilván nem piszkálnék bele, csak driver föl rá, és veszem is ki...
Az a baj, hogy BIOS-ba sem tudok sajnos belépni... Nem tudom miért nem, mert nekem is ez lett volna a tippem, de amikor megjelenik a kezdő képernyő, és írja, hogy F2-vel setupba ugrik, akkor megnyomom az F2-t és nem történik semmi sem... Megőrjít ez, nem hittem volna, hogy ennyire el tudom rontani az estémet...
-
szabonagyur
félisten
válasz nonsen5e #16777 üzenetére
BIOS boot menüben nem tudsz ilyenkor választani... BIOS bootban akkor tudsz ha 2 lemez/SSD van. ha egy lemezen és 2 partición van a 2 rendszer akkor magától létrehoz egy rendszer választót és abból tudna választani. De gondolom neki 1 partició van amire rányomta a Win7-et, a Win8 halott ahogy van.
-
splinter
csendes tag
válasz nonsen5e #16765 üzenetére
szia! köszönöm a segítséget
a fényérzékelők kézin voltak,azokat átraktam "ki" üzemmódra de akkor is variál...a furcsa az hogy csak akkuról csinálja...
felrakom a windows 8-at,azzal semmi baj nem volt még 1x köszönöm a segítségedanyu és apu kis ájfonos kedvencei kerüljenek....
-
Dell XPS
veterán
válasz nonsen5e #16742 üzenetére
Írhattam volna szakadást, megkeményedést is, lényeg, hogy nincs megfelelő hőelvetés a chip-nél. Ezt a videokártyát nagyon sok típusban meg lehet találni (Acer-en kívül is), és bár nincs korrekt hűtéstervezés egyiknél sem, de így sem éri el terheléssel sem a 74-78 fokot.
Amit írtál szériát annak nagyon komoly disszipációja van, így nem sok maradt "életben" amiben megtalálható volt. Családban is van egy DV2000-es noti, nem fog meglepetés érni ha egyik reggel már nem lesz megjelenítés. (már egy jó ideje várom..)
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
válasz nonsen5e #16740 üzenetére
" laptop és modellfüggő, hogy milyen hőmérséklet káros az adott eszköznek."
Van ebben azért némi igazság, azért írtam, hogy ez nagyon sok! Hidd el nekem nyolc év után már semmi nem a régi (100%-os hőelvezető, heatsink, komponensek, PCB, ármakör, stb.), főleg nem ilyen hőmérsékleteknél.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
egykori
őstag
válasz nonsen5e #16729 üzenetére
Nos, működik a külső hangszóró úgy, hogy nem kell a jacket ki-be tologatni.
Ez úgy sikerült, hogy a rendes eltávolítás után a sweeperrel megtörtént a takarítás, és az újraindítást követően a Realtek helyett a Microsoft drivere került (automatikusan) a rendszerbe. Ezzel pedig az elvárt módon működik.
Köszönöm a tanácsot! -
-
SDDS22
tag
válasz nonsen5e #16697 üzenetére
Nem ad sípoló hangot, ugyanolyan mintha csak szimplán bekapcsolnám, csak nincs kép. Szétszedés elég érdekes lenne mert eddig egyszer próbáltam tisztítás céljából és akkor sem ment túlságosan... Az viszont érdekes hogy be tudom tenni alvo módba, a venti is pörög az alsó ledek világítanak, csak kép nincs...
[ Szerkesztve ]
Huawei P30, Dell E7440
-
AtHoS
nagyúr
válasz nonsen5e #16689 üzenetére
Én biztos nem állnék neki forrasztgatni, de elképzelhető, hogy szakavatott szervizben leforrasztva az integrált memót a bővítőhelyre bedugott 1 GB-os modullal működőképes lesz a gép? Nem fogja hiányolni az alap 256 MB-ot?
Rákérdezek Toshiba topikban, hogy valóban integrált-e, de mivel nem láttam sehol bővítő slotot azon az egyen kívül, így szvsz. integrált lehet.
read-only mode on the forum
-
Rivaul
addikt
-
Bunken
tag
válasz nonsen5e #14330 üzenetére
Nincs mindegyikből egy.
Azért kérdezem, hogy melyiket érdemes megvetetni a tulajjal.
Nem az enyém a gép én majd csak telepítem.
Nekem is a Home Premium ugrott be mert az nem használ annyi RAM-ot mint az Ultimate és állítólag olcsóbb is a Home Premium.Köszi a segítséget!
-
NEMO1968
őstag
válasz nonsen5e #9507 üzenetére
Na most lehet hogy hülyeséget írok majd,de próbáld meg újratelepíteni aktív netkapcsolat mellett.
Lehet hogy már a telepítéskor talál sok drivert.
Teszel fel valami AIDA-t,vagy HWinfo64-et és egy másik gépen keresel hozzá akár úgy is,hogy a hardverazonosítót írod be a böngészőbe.
Más javaslatot nem tudok.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
NEMO1968
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Láncfűrész topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Asus vivobook S15 Intel i7 1165g7 -16gb ddr4 512 ssd-iris xe graphic
- Dell XPS 13 9310 Prémium notebook (i5-11.gen, 4267 MHz DDR4 memóriával)
- Toshiba Satellite C660 core i3 laptop
- HP Elitebook 735 830 G7 G8 gyári billentyűzet háttérvilágítással + palmrest
- Dell XPS 15 9500 (10.gen.i5/512GB SSD/8GB RAM)